Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează?

Este o perioadă marcată de transformări importante şi schimbări majore care te vor obliga să-ţi lărgeşti perspectiva asupra vieţii şi să vezi totul cu alţi ochi.   Marţi, 2 iunie

Este o perioadă marcată de transformări importante şi schimbări majore care te vor obliga să-ţi lărgeşti perspectiva asupra vieţii şi să vezi totul cu alţi ochi.

 the_moon_goddess_by_ldragomir593-d683kim

Marţi, 2 iunie - Luna plină în Săgetător
Luna plină este de fapt o opoziţie între Soare şi Lună, aştrii vieţii. Iar Luna plină în Săgetător, o zodie a înţelepciunii, te va obliga într-un oarecare fel să meditezi asupra drumului tău în viaţă, asupra unor sensuri pe care nu le înţelegi. Confuzia ar putea pune stăpânire în această zi din cauza cuadraturii pe care Luna plină o formează cu Neptun, astrul viselor şi al fanteziilor, şi cu Mercur, planeta comunicării.

Moduri învechite de gândire pot fi acum evaluate, fiind momentul să renunţi la unele chestiuni care nu îşi mai găsesc locul în viaţa ta.

Vineri, 5 iunie - Venus intră în Leu; Marte în Gemeni sextil Jupiter
Planeta iubirii va intra pe 5 iunie în zodia Leu, aspect ce va aduce gesturi de dragoste îndrăzneţe, extravagante şi pline de dramatism. Iar sextilul dintre Marte şi Jupiter îţi va spori şi mai mult optimismul. Este o zi cu mare potenţial din punct de vedere amoros.

Sâmbătă, 6 iunie - Venus trigon Saturn
Toată atmosferă plină de entuziasm a zilei de vineri se va tranforma sâmbătă în ceva mult mai serios, datorită trigonului dintre Venus şi Saturn, astrul resposabilităţilor şi al stabilităţii.

Dacă ai deja o relaţie, aceasta zi îţi va oferi sentimentul de siguranţă în cuplu. Din punct de vedere financiar, un risc bine calculat îţi va aduce profit.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod