Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Marţi nu este o zi bună pentru a lua decizii importante sau pentru a semna un contract din cauza cuadraturii dintre Mercur, planeta comunicării, şi Neptun, astrul viselor şi al iluziilor.

Marţi nu este o zi bună pentru a lua decizii importante sau pentru a semna un contract din cauza cuadraturii dintre Mercur, planeta comunicării, şi Neptun, astrul viselor şi al iluziilor. Descoperă care vor fi principalele aspecte astrale ale săptămânii 22 - 28 iunie şi ce efecte vor avea asupra ta.

1374828134

Luni, 22 iunie - Jupiter trigon Uranus
Jupiter, planeta expansiunii şi a norocului va forma un trigon cu Uranus, astrul schimbărilor bruşte. Trigonul este un aspect benefic, iar această zi îţi poate aduce o surpriză foarte plăcută.

Vei simţi că norocul este de partea ta iar un lucru neaşteptat de bun apare ca din senin. Bucură-te de acest aspect!

Marţi, 23 iunie - Mercur cuadratură Neptun
Pentru că Mercur, planeta comunicării, va forma un aspect mai puţin benefic cu Neptun, astrul viselor, fanteziilor şi al iluziei, ziua de marţi nu este tocmai cea mai bună pentru a lua decizii importante, pentru a semna contracte sau a stabili întâlniri. Comunicarea va avea de suferit de pe urma acestei cuadraturi şi vei avea senzaţia că eşti cu capul în nori, că nu poţi să te concentrezi aşa cum ţi-ai dori.

Miercuri, 24 iunie - Marte intră în zodia Rac
Marte, planeta acţiunii şi a iniţiativei, va intra în zodia Rac, un semn al familiei, căminului şi sentimentelor.

Nu este o poziţie care să pună în valoare tot ceea ce are de oferit Marte, dar va aduce unele schimbări benefice în chestiuni care au legătură cu căminul şi familia. Vei putea să demarezi acum proiecte pentru locuinţa ta şi te vei reconecta cu unii membri ai familiei tale. Marte este şi planeta războiului, prin urmare trebuie să fii prudentă şi să nu declanşezi conflicte cu unele rude.

Foto: Jena DellaGrottaglia

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod