Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează?

Este o perioadă marcată de tensiuni în viaţa de cuplu, dar şi de decizii importante care privesc familia, căminul şi investiţiile imobiliare. Descoperă principalele aspecte astrale ale

Este o perioadă marcată de tensiuni în viaţa de cuplu, dar şi de decizii importante care privesc familia, căminul şi investiţiile imobiliare. Descoperă principalele aspecte astrale ale săptămânii 13 - 19 iulie 2015.

full-moon-beyond-the-pines-16545

Luni, 13 iulie - Mercur trigon Neptun
Acest aspect îţi va oferi senzaţia că ai început săptămâna într-un mod perfect, parca prea bine ca să fie adevărat.

Marţi, 14 iulie - Venus în Leu cuadratură Leo
Acea stare de bine de luni se va evapora complet marţi, când Venus va forma o cuadratură cu Saturn, astrul lecţiilor neplăcute.

Tensiunea se va resimţi în special în relaţia de cuplu. Simţi că nu primeşti suficientă iubire din partea jumătăţii tale.

Miercuri, 15 iulie - Lună Nouă în Rac; Marte opoziţie Pluto; Mercur opoziţie Pluto
Luna Nouă în Rac oferă oportunităţi excelente şi noi proiecte în ceea ce priveşte viaţa domestică sau locuinţa. Poţi primi veşti din partea unei rude în această perioadă, dar reacţia ta ar putea fi imprevizibilă, iar vinovate pentru asta sunt opoziţiile pe care Marte şi Mercur le vor forma cu Pluto.

Joi, 16 iulie - Mercur conjuncţie Marte
Vei fi nevoită să declanşezi discuţii dificile pentru a rezolva unele probleme în familie.

Trebuie să-ţi rezolvi disputele cu una dintre rudele tale. Nu va fi deloc plăcut, dar merită efortul pentru liniştea familiei tale.

Sâmbătă, 18 iulie - Venus intră în zodia Fecioară
Sâmbătă, planeta iubirii şi a relaţiilor va intra în semnul Fecioarei, iar săptămâna următoare va fi retrogradă. Este o perioadă în care va trebui să-ţi reevaluezi relaţia şi viaţa de cuplu. Este o situaţie echilibrată sau simţi că tu trebuie să dai totul fără să primeşti nimic în schimb? Este momentul să decizi dacă relaţia în care te afli are şanse să fie aşa cum îţi doreşti, dar şi să înveţi că perfecţiunea nu există.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod