Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Cel mai important aspect al acestui interval este intrarea lui Saturn, planeta restricţiilor şi a disciplinei, în zodia Săgetător, unde va rămâne timp de doi ani şi jumătate. Joi, 17

Cel mai important aspect al acestui interval este intrarea lui Saturn, planeta restricţiilor şi a disciplinei, în zodia Săgetător, unde va rămâne timp de doi ani şi jumătate.

1

Joi, 17 septembrie - Jupiter opoziţie Neptun; Saturn în Săgetător; Mercur retrograd în Balanţă

Ziua de joi va fi una foarte plină, marcată de trei aspecte astrale majore.
Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei, va forma o opoziţie cu Neptun, astrul viselor şi al fanteziei. Îţi va crea impresia, în mod deosebit la începutul săptămânii, că trebuie doar să pocneşti din degete pentru ca dorinţele tale să se împlinească.

Cel mai important aspect al săptămânii este intrarea lui Saturn în zodia Săgetător. Saturn este planeta restricţiilor şi a limitărilor, dar şi a disciplinei.

Va rămâne în zodia Săgetător până în decembrie 2017, timp în care ne va aduce provocări care au scopul de a ne disciplina şi de a ne aduce cu picioarele pe pământ. Principala lecţie a lui Saturn în Săgetător este aceea de a învăţa cum să ne temperăm aşteptările astfel încât să nu ne pierdem credinţa sau speranţa. Entuziasmul exagerat, exuberanţa şi credinţa că totul se va rezolva de la sine, că toate se vor alinia exact aşa cum visezi nu îşi vor mai găsi locul în acest interval de timp.
Saturn este precum un profesor exigent, care ne obligă să ne maturizăm şi care ne arată că trebuie să muncim, să fim disciplinaţi şi realişti dacă vrem să obţinem rezultatele mult visate.

Tot începând de joi Mercur, planeta comunicării, va deveni retrogradă în zodia Balanţei. Este un aspect care aruncă o umbră de confuzie asupra tuturor chestiunilor care ţin de comunicare. Nu este indicat ca până pe 9 octombrie să iei decizii importante, să faci negocieri finale sau să-ţi asumi angajamente serioase.

Dacă le vei face, vei avea senzaţia că ai acceptat condiţii nedrepte.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod