Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă marcată de numeroase momente benefice şi de protecţie deosebită din partea astrelor. Vineri este ziua ideală pentru a-ţi asuma angajamente serioase. Iată care vor fi

Este o perioadă marcată de numeroase momente benefice şi de protecţie deosebită din partea astrelor. Vineri este ziua ideală pentru a-ţi asuma angajamente serioase. Iată care vor fi principalele aspecte astrale ale săptămânii 9 - 15 noiembrie 2015:

8a74df1cb4aafa2b8b375107c6a22fef

Marţi, 10 noiembrie - Mercur sextil Pluto; Soarele sextil Jupiter
Marţi, Mercur va forma un sextil cu Pluto, iar Soarele va face un sextil cu Jupiter. Este o zi în care poţi comunica eficient, în care îţi poţi impune punctul de vedere, dar fără să pară că forţezi nota.

Este de asemenea o zi în care te simţi generoasă şi capabilă de a obţine realizări importante.

Miercuri, 11 noiembrie - Luna Nouă în Scorpion
Pentru că Scorpionul este un semn al transformărilor adânci, Luna Nouă în acest semn ne îndeamnă să demarăm paşi importanţi meniţi să aducă schimbarea profundă în următoarea perioadă.

Joi, 12 noiembrie - Planeta Marte intră în zodia Balanţă
Marte, planeta acţiunii, a iniţiativei, dar şi a agresivităţii va intra joi în zodia Balanţă, unde va rămâne până pe 3 ianuarie.

Este o perioadă care aduce mişcări importante în ceea ce priveşte negocierile, diplomaţia. Va trebui să învăţăm în tot acest timp că relaţiile şi parteneriatele sunt foarte importante pentru fiecare individ în parte şi că succesul individual este lipsit de importanţă dacă nu aduce beneficii întregului grup.

Vineri, 13 noiembrie - Venus sextil Saturn; Mercur sextil Jupiter
Ziua de vineri este una excelentă pentru o înţelegere de afaceri sau pentru evoluţia unei relaţii.

Dacă te căsătoreşti astăzi la starea civilă, căsnicia ta va avea parte de protecţie specială din parte astrelor. Angajamentele pe care ţi le asumi azi vor trece testul timpului şi te vor ajuta să te dezvolţi din punct de vedere intelectual şi spiritual.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod