Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Este o perioadă în care comunicarea şi negocierile vor fi favorizate, dar problemele în plan sentimental se agravează şi nu vor mai putea fi ignorate. Descoperă principalele aspecte astrale ale

Este o perioadă în care comunicarea şi negocierile vor fi favorizate, dar problemele în plan sentimental se agravează şi nu vor mai putea fi ignorate. Descoperă principalele aspecte astrale ale săptămânii 21 - 27 martie 2016:

feefb706a90a2e34c33eed16a4571e0c

Luni, 21 martie - Mercur în Berbec
Mercur va intra în zodia Berbec pe 21 martie, unde va rămâne până pe 5 aprilie 2016. Acest aspect va grăbi tot ceea ce ţine de comunicare şi rezolvarea unor chestiuni care implică documente şi acte.

Miercuri, 23 martie - Eclipsă de Lună în zodia Balanţă; Jupiter cuadratură Saturn; Soarele conjuncţie Mercur
Relaţiile vor fi în prim-plan în această zi din cauza eclipsei de lună.

Tu şi partenerul tău trebuie să luaţi o decizie cât se poate de serioasă, iar cuadratura dintre Jupiter şi Saturn vă oferă raza de speranţă de care aveaţi nevoie pentru a trece de unele piedici cu care vă confruntaţi zilele acestea.

Joi, 24 martie - Mercur trigon Marte
Această săptămână este ideală pentru comunicare, negociere şi stabilirea unor termeni ai unei noi înţelegeri. Comunicarea va rezolva foarte multe, iar totul merge ca pe roate. De asemenea, în spatele cuvintelor tale se ascund determinare şi curaj, nu sunt doar vorbe goale.

Vineri, 25 martie - Venus opoziţie Jupiter; Venus cuadratură Saturn; Saturn retrograd
Sâmbătă, 26 martie - Soarele trigon Marte; Venus sextil Pluto
Deciziile pe care trebuie să le iei referitoare la relaţia amoroasă se întorc şi în weekend.

Dacă există ceva ce te nemulţumeşte, dacă lucrurile nu sunt aşa cum ţi-ai fi dorit şi ai încercat să treci cu vederea propriile nemulţumiri, frustrarea s-ar putea să atingă cote alarmante în acest final de săptămână.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod