Horoscop: Ascendentul în zodia Scorpion. Află ce spune despre tine

Nativii cu Ascendent în Scorpion îşi apără întotdeauna drepturile, fără să se supună vreodată la ceea ce li se impune. Deseori îşi fac griji inutile pentru ceea ce li s-ar putea

Nativii cu Ascendent în Scorpion îşi apără întotdeauna drepturile, fără să se supună vreodată la ceea ce li se impune. Deseori îşi fac griji inutile pentru ceea ce li s-ar putea întâmpla.



Ei fac viaţa grea celor care îi înconjoară pentru că au întotdeauna pe limbă cuvinte critice care înţeapă ca şi acul Scorpionului.

Totuşi dragostea lor este puternică şi aspiraţiile lor sunt înalte. Ei au nevoie de multă simpatie din partea prietenilor lor. În clipele de primejdie nu-şi pierd cumpătul şi îndeplinesc fapte de îndrăzneală şi eroism.

Au o mentalitate vie, rece, rezervată. Pot ajunge buni chirurgi.

Soarele în Scorpion accentuează trăsăturile bune, dă un plus de atracţie pentru misticism, în timp ce Marte scoate în relief partea uşuratică şi îi face zeflemişti şi sceptici.

Din punct de vedere fizic, Ascendentul în Scorpion prezintă o înălţime medie spre înaltă, o faţă cu trăsături ferme, nas proeminent şi drept. Are o privire foarte pătrunzătoare, spirit de observaţie, o fire înclinată spre critică şi dispută.

Are mult curaj, mergând până la imprudenţă şi comportament imprevizibil.

Este foarte intuitiv şi sesizează repede cele mai ascunse aspecte ale problemelor. Are un impuls erotic deosebit, fiind puternic preocupat de sex, beneficiind şi de un magnetism aparte, graţie căruia obţine succese în faţa sexului opus.

Este înclinat spre ocultism şi spre secret, fiind excelent dotat pentru cercetări sau pentru meseria de poliţist, anchetator sau detectiv.

Surse: Alexandru Nicolici - "Astrologia natală", "Astrologia ezoterică"

Calculează-ţi aici Ascendentul:

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod