Horoscop: Ascendentul în zodia Rac. Află ce spune despre tine

Nativul cu ascendent în Rac are un temperament retras, fiind foarte sensibil, intuitiv, cu o inteligenţă deosebită, chiar dacă este puţin cam leneş şi delăsător. Îi place să viseze şi

Nativul cu ascendent în Rac are un temperament retras, fiind foarte sensibil, intuitiv, cu o inteligenţă deosebită, chiar dacă este puţin cam leneş şi delăsător.

Îi place să viseze şi să-şi folosească mai mult imaginaţia, decât să muncească. Are deseori mari talente artistice, muzica, teatrul şi pictura fiind, alături de literatură, domeniile în care se simte foarte bine.

Colecţioneze diverse lucruri utile, sau mai ales inutile. Este pasionat de trecut, de istorie şi de mistere.

Se simte foarte legat de familia şi de casa sa şi este un bun familist şi o gazdă perfectă. Este un diplomat perfect şi are o abilitate fantastică, putând să se adapteze la orice situaţie şi să obţină ce doreşte.

Ascendentul în Rac prezintă o înălţime mică până la medie, o figură exprimând naivitate şi un aspect de copil, o faţă rotundă, având tendinţe de îngrăşare de mic. Poate avea probleme dentare şi digestive datorită consumului exagerat de alimente sau excesului de dulciuri.

Îşi iubesc căminul, doresc confort; sunt liniştiţi rezervaţi, se adaptează uşor tuturor situaţiilor, sunt prietenoşi.

Mâniile lor ţin puţin şi nu poartă pică. Deşi se zice că le lipeşte curajul, nu sunt laşi, îşi exprimă şi apără convingerile cu tărie.

Soarele în Rac în casa I accentuează toate trăsăturile bune, dând pe deasupra mândrie şi ambiţie; măreşte vitalitatea, slabă în general al acest tip de Ascendent.

Sursă: Alexandru Nicolici - "Astrologie natală"

Calculează-ţi aici Ascendentul:

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod