Cuspida dintre Săgetător şi Capricorn. Ce semnifică şi ce spune despre tine


Dacă te-ai născut între 18 şi 25 decembrie, faci parte din “Cuspida Profeţiei”. Cuspida este perioada de "graniţă" dintre două zodii: ultimele zile dintr-un semn şi primele din

Dacă te-ai născut între 18 şi 25 decembrie, faci parte din “Cuspida Profeţiei”.

750_max

Cuspida este perioada de "graniţă" dintre două zodii: ultimele zile dintr-un semn şi primele din următorul. Persoanele născute în astfel de perioade împrumută din caracteristicile ambelor semne.

Iar cei născuţi în Cuspida Profeţiei sunt adesea o combinaţie ideală de optimism specific Săgetătorului şi pragmatism tipic Capricornului. Cei care aparţin acestei cuspide deţin atât viziunea pentru a obţine succesul, cât şi determinarea şi voinţa pentru a-şi transforma visele în realitate.

Prietenoşi şi sociabili, dar şi responsabili şi de încredere, nativii acestei cuspide nu se opresc până ce nu devin cei mai buni în domeniul pe care şi l-au ales.

Sunt loiali, amuzanţi, sinceri şi corecţi. Întotdeauna sunt pregătiţi să ofere tot ce au mai bun şi se aşteaptă să primească la fel în schimb. Se înţeleg de minune cu copiii, iar printre joburile ideale pentru ei se numără cele de profesor sau educator, dar au succes şi în domenii ceva mai aventuroase, care să implice călătorii fecvente.

Iar când vine vorba de defecte, nerăbdarea este o problemă în ceea ce-i priveşte. Vor ca lucrurile să se rezolve rapid şi nu sunt dispuşi să aştepte. De asemenea, pot da dovadă de impulsivitate în situaţiile limită şi pot avea tendinţe către autoizolare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod