Cum iubeşti, în funcţie de tipul zodiei tale

Îţi faci planuri de nuntă cu viteza luminii, chiar dacă abia ţi-ai găsit jumătatea? Sau dragostea ta se dezvoltă lent? Modul în care iubeşti şi ritmul în care îţi planifici viaţa

Îţi faci planuri de nuntă cu viteza luminii, chiar dacă abia ţi-ai găsit jumătatea? Sau dragostea ta se dezvoltă lent? Modul în care iubeşti şi ritmul în care îţi planifici viaţa amoroasă sunt foarte mult influenţate de tipul semnului tău zodiacal, care poate fi Cardinal, Fix sau Mutabil.

Semnele cardinale - Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn
Semnele cardinale iubesc să preia controlul, prin urmare simţi nevoia să te mişti destul de repede în dragoste, ca să nu-ţi pierzi interesul.

Nu eşti neapărat romantică, dar când îţi place cineva, eşti pregătită să acţionezi, ca să nu pierzi ocazia. Preiei iniţiativa de la prima întâlnire şi până la propunerea de a duce relaţia la un alt nivel.

Semne fixe - Taur, Leu, Scorpion, Vărsător
Nativii din semne fixe preferă să "ardă" la foc mic, să admire de la distanţă persoana pe care au pus ochii şi să trăiască din plin magia apropierii. Pentru că îţi place să iei totul cu binişorul înseamnă să-i ceri partenerului tău să aibă răbdare.

Pe de altă parte, această atitudine îţi permite să cântăreşti cu atenţie ceea ce faci şi să eviţi potenţialele probleme. Te îndrăgosteşti uşor, dar odată ce-ai făcut-o, te dedici total alesului.

Semnele mutabile - Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti
Semnele mutabile "răsfoiesc" experienţele de dragoste. Poţi cu uşurinţă să intri în aventuri amoroase, pentru ca apoi să descoperi că era mult mai interesant în fanteziile tale decât este în realitate. Eşti adaptabilă, relaxată şi pregătită pentru orice, dar uneori îţi lipseşte direcţia.

Dacă înveţi să apreciezi iubirea pe care o ai, în loc să visezi cu ochii deschişi la basme, te poţi bucura mai mult.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod