Cum îţi influenţează destinul ziua săptămânii în care te-ai născut?

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de un astru, iar influenţele acestuia se manifestă asupra fiecăruia dintre noi. Iată care sunt influenţele pentru fiecare zi în parte: Luni

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de un astru, iar influenţele acestuia se manifestă asupra fiecăruia dintre noi. Iată care sunt influenţele pentru fiecare zi în parte:

Luni
Persoanele născute într-o zi de luni sunt patronate de Luna. Printre cele mai proeminente caracteristici se numără sensibilitatea, romantismul şi inventivitatea. Dacă eşti născută într-o zi de luni, ai tendinţa de a-ţi face planuri nerealiste şi de a visa cu ochii deschişi.

Marţi
Dacă eşti născută într-o zi de marţi, planeta dominantă în cazul tău este Marte.

Eşti o luptătoare perseverentă şi ai mai mult curaj şi energie decât toţi cei din jur. Pe de alte parte, însă, poţi fi impulsivă şi uneori imprevizibilă.

Miercuri
Persoanele născute într-o zi de miercuri sunt dominate de planeta Mercur. Aceştia sunt oameni comunicativi, inventivi, ce pot avea o extraordinară capacitate de adaptare.

Joi
Jupier este planeta ce guvernează ziua de joi, dar şi pe cei născuţi în această zi. Aspectele pozitive de care beneficiază cei născuţi într-o zi de joi sunt puterea, fie că este fizică, socială sau financiară.

Vineri
În zilele de vineri se nasc persoane cu deosebite înclinaţii artistice.

Planeta Venus, care este planeta iubirii şi a frumuseţii, le imprimă persoanelor născute într-o zi de vineri talente artistice deosebite, dar şi sensibilitate, fineţe şi nevoia se echilibru.

Sâmbătă
Persoanele născute sâmbăta sunt dominate de planeta Saturn, astru ce le conferă o atracţie deosebită pentru ocult şi mistere. Sunt persoane foarte norocoase, ce reuşesc să-şi atingă aproape întotdeauna scopurile şi să aibă parte de succesul la care au visat.

Duminică
Ultima zi a săptămânii este guvernată de Soare.

Cei născuţi duminica se bucură de succes de-a lungul vieţii, sunt persoane care dobândesc fără efort putere şi autoritate, pe care trebuie să înveţe să le folosească corect.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod