Rac Scorpion

Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Scorpion

Aceste două semne de apă au şanse mari să formeze un cuplu fericit dacă reuşesc să găsească echilibrul de care au nevoie pentru a rezista împreună.

Femeia din zodia Rac este emoţională, dar şi partenerul său din Scorpion are propria latură sensibilă. Diferenţă este dată de faptul că în timp ce nativa din Rac îşi manifestă emoţiile destul de des, de cele mai multe ori prin momente marcate de instabilitate, bărbatul din Scorpion este un specialist în a-şi ascunde sentimentele şi trăirile. Acest lucru îl face să fie foarte misterios şi sexy pentru cele mai multe femei, dar partenera sa din Rac, pentru că are o intuiţie excelentă, va reuşi să citească toate aceste emoţii şi sentimente pe care el vrea să le ascundă.

Atât timp cât femeia din Rac nu devine prea insistentă să afle tot ce simte el, bărbatul din Scorpion îi va permite să-i vadă şi latura sensibilă.

Nativul din acest semn este unul dintre cei mai stabili reprezentanţi ai zodiacului.

Este precum o stâncă, un sprijin major pentru toate persoanele importante din viaţa sa, mai ales pentru partenera sa. Latura protectoare a acestui nativ este exact ceea ce îşi doreşte femeia din zodia Rac. Dar acest bărbat îşi doreşte la fel de mult să vadă determinare şi voinţă din partea celorlalţi, iar dacă iubita sa nu se ridică la aceste standarde, el îşi va manifesta rapid nemulţumirea. Dacă vrea să reziste alături de un bărbat din Scorpion, nativa din Rac va trebuie să înveţe cum să-şi ţină în frâu stările emoţionale fluctuante.

Bărbatul născut în această zodie este foarte posesiv cu partenerele sale.

Simte nevoia de a avea un control semnificativ asupra vieţii iubitei sale. Dacă pentru cele mai multe femei o astfel de atitudine poate fi sufocantă, nu este valabil şi în cazul femeii din zodia Rac. Această nativă este dispusă să cedeze controlul, fiind mulţumită să ştie că se poate dedica trup şi suflet partenerului său de viaţă, ceea ce bărbatul din Scorpion va aprecia foarte mult.

Din punct de vedere sexual, compatibilitatea acestor nativi este de asemenea foarte bună. Bărbatul din Scorpion, fiind guvernat de Marte, planeta sexualităţii, este foarte pasional, în timp ce nativa din Rac, fiind guvernată de Lună, este feminină şi senzuală.
Energiile lor sunt compatibile, ceea ce îi va ajuta să se bucure de momente excelente în dormitor.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!   

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod