Femeia Leu si barbatul Taur

Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Leu și bărbatul din Taur

Acești doi nativi fac o echipă puternică împreună. Femeia din zodia Leu este un lider înnăscut, iar bărbatul din Taur este stabil precum o stâncă.

Cuplul lor devine astfel foarte puternic, dacă el învață să-și tempereze încăpățânarea, iar ea atitudinea arogantă.

Nativa din Leu posedă numeroase calități care îl atrag pe bărbatul din Taur. Este prietenoasă, stabilă, îndrăzneață și mereu sufletul petrecerii. Este greu pentru orice bărbat să nu o observe, iar nativul din Taur este atras de faptul că ea domină atmosferă oriunde s-ar afla. Femeia din Leu este matură și sofisticată, ceea ce se potrivește de minune cu alura de gentelman a nativului din Taur.

Bărbatul din Taur este responsabil și are o fire practică, iar nativa din Leu apreciază farmecul lui și naturalețea de care dă dovadă în relațiile cu oameni.

Această atracție inițială îi va aduce împreună, iar dragostea lor pentru stabilitate îi va ajuta să rămână astfel mult timp. Ea va aprecia demnitatea acestui bărbat, iar el este fascinat de femeia puternică pe care o are alături.

În relația dintre o nativă din Leu și un bărbat din Taur, partenerii se respectă și se apreciază reciproc, în mod egal, ceea ce devine o fundație solidă pentru relația lor. Între ei doi se naște nu numai o relație amoroasă, ci și una de prietenie.

Atât femeia din Leu, cât și bărbatul din Taur vor munci mult pentru a nu duce lipsă de nimic din punct de vedere financiar.
Vor avea astfel confortul material pe care fiecare dintre ei și-l dorește foarte mult și vor atinge standardele înalte pe care le au.


Din punct de vedere sexual, compatibilitatea dintre acești doi nativi este la fel de bună. Ea este pasională și îndrăzneață, în timp ce el este ceva mai romantic și senzual, dar astfel reușesc să aducă echilibru în dormitor. Dar femeia din Leu se poate plictisi de iubitul său din Taur, care este uneori prea reţinut.

Ea este aventuroasă, în timp ce el este rezervat, fapt ce le provoacă unele dificultăţi în cuplu, mai ales dacă el aduce în joc şi latura sa încăpăţânată.
Au nevoie de răbdare şi o comunicare eficientă pentru a găsi o cale de mijloc.

Necesitatea ca ambii nativi să facă din când în când compromisuri este cea mai mare provocare a acestui cuplu. Femeia din Leu are nevoie de acţiune şi atenţie, nu îşi doreşte doar o existenţă confortabilă. Dar bărbatul din Taur este precaut, are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta situaţiilor noi şi nu este tocmai un iubitor de acţiune.

Toate acestea o vor face pe nativa din Leu să scoată "ghearele", dar se va lovi de îndârjirea şi încăpăţânarea bărbatului din Taur ca de un zid.
Prin urmare, calea paşnică şi echilibrată este singura care îi va ajuta să găsească soluţii, pentru că niciunul dintre ei nu cedează în faţa presiunii.
 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod