Ce îşi doreşte un bărbat din Săgetător de la o femeie. Află răspunsul

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de planeta Jupiter. Nativii acestei zodii sunt persoane norocoase, sociabile şi vesele, care atrag atenţia prin jovialitatea lor, dar şi prin orientarea

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de planeta Jupiter. Nativii acestei zodii sunt persoane norocoase, sociabile şi vesele, care atrag atenţia prin jovialitatea lor, dar şi prin orientarea către scopuri fixe. 

Săgetătorii îşi stabilesc ţeluri pe care le urmează fără abatere, dar uneori pot avea dorinţe nu tocmai realiste.

Bărbaţii născuţi în acest semn sunt foarte independenţi şi adesea văd relaţiile stabile ca pe o limitare a libertăţii. Dar odată ce au obosit să "hoinărească", vor fi dispuşi să se implice într-o relaţie de durată.

Iubesc sportul şi îi dedică o parte importantă din viaţa lor, în calitate de practicanţi sau suporteri. Au de asemenea o pasiune pentru călătorii, fiind mereu pregătiţi să descopere lumea.

Printre trăsăturile negative ale nativului din Săgetător se numără superficialitatea, infidelitatea şi predispoziţia pentru dependenţe, care pe ei îi afectează mai puternic decât pe ceilalţi reprezentanţi ai zodicului (fie că e vorba de cafea, tutun, alcool, droguri, jocuri de noroc, jocuri pe calculator sau sex).

Femeia ideală pentru un bărbat din Săgetător este veselă, activă, relaxată şi inteligentă.

Iar pentru că îi plac dezbaterile lungi pe teme variate, are o atracţie pentru femeile cu o cultură generală bogată, care au acea sclipire inteligentă în privire.

Nu acceptă să fie presat să facă lucruri pe care nu le agreează, de aceea va respinge imediat o parteneră cicălitoare. Este valabil şi în cazul femeilor foarte geloase şi posesive. Libertatea personală este esenţială pentru acest nativ, iar pentru ca relaţia să funcţioneze, respectul reciproc şi încrederea sunt elemente obligatorii, în ceea ce-l priveşte.

Este compatibil cu femeile din Vărsător, Gemeni, Berbec, Leu.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod