Bărbatul din zodia Scorpion. Tot ce trebuie să ştii despre el

Scorpionul este un semn feminin, fix, de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Această zodie reprezintă moartea şi distrugerea, dar privite din perspectiva renaşterii, fiind în acelaşi timp

Scorpionul este un semn feminin, fix, de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Această zodie reprezintă moartea şi distrugerea, dar privite din perspectiva renaşterii, fiind în acelaşi timp simbolizată şi de pasărea Phoenix, care a renăscut din propria cenuşă.

"Nativul din acest semn este răbdător, misterios, simbolizând amantul, detectivul, spionul. Are o fire violentă, instinctuală, pasională, revoltată. În esenţă, este plin de sensibilitate şi intuiţie, dar obişnuieşte să-şi ascundă aceste calităţi sub o mare duritate şi sub spiritul său deosebit de incisiv.

În aparenţă, este blând şi liniştit, totuşi poate fi comparat cu o apă liniştită care se dezlănţuie din senin cu o violenţă uriaşă. Nu este un om rău, dar nu se poate abţine de la a fi răutăcios şi de a-i înţepa pe ceilalţi. Este energic, dinamic, aspru, având o deosebită rezistenţă la efort şi cu o mare capacitate de muncă. Este perseverent şi nu se descurajează niciodată, încercând să depăşească toate obstacolele şi să-şi atingă ţelul. Este atras de secrete şi este o fire indiscretă, scormonind cu plăcere în vieţile celorlalţi şi plăcându-i să bârfească." (Alexandru Nicolici - Astrologia natală)

Scorpionii sunt persoane autoritare.

Adoră să comande, să dea ordine şi să-şi impună punctul de vedere cu orice preţ. Bărbatul din acest semn are un magnetism şi un şarm aparte, care îi fascinează pe cei din jur. Se enervează foarte uşor şi nu reuşeşte să-şi controleze furia şi intinctele de moment.

Inteligenţa deosebită şi instinctul extraordinar îi ajută pe aceştio nativi să ajungă pe cele mai înalte culmi profesionale şi sociale. Dar sunt în acelaşi timp predispuşi la dependenţe, în special de alcool sau chiar sex.
Zodia scorpion reprezintă organele genitale şi sexul, de aceea aceşti nativi au un apetit sexual accentuat.

Bărbatul din acest semn este atras de femeile delicate dar puternice, foarte inteligente, deosebite, care se fac remarcate. Femeile misterioase le atrag atenţia tocmai pentru că vor să dezlege enigma care se ascunde în spatele lor, iar această înclinaţie îi poate transforma în adevăraţi detectivi.

Printre bărbaţii celebri născuţi în acest semn se numără: Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Ryan Gosling, Matthew McConaughey, Martin Scorsese, Ethan Hawke, Joaquin Phoenix, Danny DeVito, Owen Wilson, Bill Gates.

Iar din România: Traian Băsescu, Emil Constantinescu, Andi Moisescu.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod