Bărbatul din zodia Fecioară. Tot ce trebuie să ştii despre el

Fecioara este un semn feminin, mutabil, de pământ, guvernat de planeta Mercur. Se numără printre cei mai cerebrali şi practici reprezentanţi ai zodiacului. Nativul din această zodie este o

Fecioara este un semn feminin, mutabil, de pământ, guvernat de planeta Mercur. Se numără printre cei mai cerebrali şi practici reprezentanţi ai zodiacului.

Nativul din această zodie este o fire simplă, rezervată, timidă, foarte ordonată şi precisă, iubitoare de securitate, având o mare curiozitate şi dorinţă de a cerceta totul. Are tendinţa de a se sprijini pe autoritatea altora, de a pune la îndoială şi a verifica, având un deosebit simţ al analizei şi al amănuntelor.

Are un simţ practic foarte dezvoltat, aplecându-se doar asupra lucrurilor clare, utile; nu obişnuieşte să se hazardeze sau să se complice. În tot ce face este un perfecţionist, mereu încercând să realizeze ceva mult mai bun. Nu tolerează nici o greşeală sau o neglijenţă; firea sa rece şi critică îi aduce puţini prieteni. (Alexandru Nicolici - Astrologie natală)

Deşi este fidel şi stabil în dragoste, bărbatul din zodia fecioarei nu se pricepe prea bine la exteriorizarea sentimentelor.

Foarte rar apelează la gesturi romantice pentru a-şi demonstra iubirea. Iar simţul său critic este o piedică importantă în relaţie, dacă partenera nu învaţă să-i accepte observaţiile şi să le interpreteze ca pe ceva util.

Îi plac femeile delicate, romantice, genul de frumuseţi clasice. Are o atracţie deosebită pentru femeile care dau dovadă de un simţ practic foarte bine dezvoltat, care îşi doresc familie, copii şi o căsnicie solidă. Atunci când îşi alege partenera, cântăreşte raţional avantajele şi dezavantajele, dar şi viitorul relaţiei.
Cea mai bună compatibilitate este cu nativa din taur, rac sau scorpion.

Iată câţiva dintre bărbaţii celebri născuţi în acest semn: Keanu Reeves, Richard Gere, Adam Sandler, Charlie Sheen, Paulo Coelho, Tommy Lee Jones. Iar din România, Horia Brenciu, Emil Boc, Laurenţiu Reghecampf, Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu, Crin Antonescu.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod