Bărbatul din zodia Capricorn. Tot ce vrei să ştii despre el

Capricornul este un semn feminin, cardinal, de pământ, guvernat de planeta Saturn. Persoanele născute sub influenţa acestui semn îşi stabilesc ţeluri înalte în viaţă şi adesea luptă

Capricornul este un semn feminin, cardinal, de pământ, guvernat de planeta Saturn. Persoanele născute sub influenţa acestui semn îşi stabilesc ţeluri înalte în viaţă şi adesea luptă fără teamă pentru a ajunge acolo unde visează.

Nativul are o fire complexă interiorizată, adesea enigmatică. Este neliniştit, pesimist, nemulţumit, permanent preocupat de rezolvarea unor probleme grave. Este dotat cu o mare forţă de muncă, cu un spirit înclinat spre abstract şi filozofie, spre teoretizare, dar are şi un spirit analitic foarte bine dezvoltat şi o logică foarte bună.

Este tenace, perseverent, ambiţios, capabil de efort pe termen lung şi de realizarea unor proiecte mari. Este circumspect; ascensiunea sa socială este lentă, dar sigură, el dovedind multă prudenţă şi răbdare în a-şi atinge scopurile. Este foarte riguros în ceea ce face, organizat şi calculat, având marele talent de a coordona un colectiv şi de a-i convinge pe oameni să-l urmeze şi să-i accepte părerile.

Este un iubitor al singurătăţii; uneori, suferă de un complex de superioritate, considerându-se cu mult deasupra tuturor celorlalţi oameni.

Este mândru şi orgolios, reuşitele sale datorându-se muncii îndârjite şi tenacităţii de care dă dovadă. Deseori, se ridică din straturile joase ale societăţii prin eforturi mari şi prin munca sa de autodidact. (Alexandru Nicolici - "Astrologia natală")

Bărbatul din capricorn este atras de femeile puternice, care au realizări importante în carieră, bani sau un statut social mai înalt. Adesea aceşti nativi se pot îndrăgosti de şefii lor de sex feminin, tocmai pentru că puterea li se pare atât de irezistibilă.

Preferă femeile care îl reprezintă fără greşeală în lume, iar pentru asta vor căuta partenere foarte frumoase, educate şi sociabile.

Au nevoie de multă stabilitate în viaţa de cuplu, iar simţul practic şi o bună capacitate de organizare sunt elemente pe care le consideră aboslut necesare la o femeie. Uneori pot ajunge să fie dominaţi de partenera de viaţă, tocmai pentru că îşi aleg soţii cu personalitate foarte puternică. Bărbaţii din acest semn sunt părinţi devotaţi, dar pot avea unele probleme în exprimarea sentimentelor faţă de copii, care ajung să considere că nu sunt iubiţi suficient.

Printre bărbaţii celebri născuţi în acest semn se numără: Orlando Bloom, Denzel Washington, Gerard Depardieu, Jim Carrey, Jude Law, Kevin Costner, Mel Gibson, Patrick Dempsey, Nicolas Cage, Rod Stewart, Rod Stewart, Val Kilmer.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod