Zodiile extrem de sincere versus zodiile care mint frecvent

Descoperă zodiile care spun adevărul chiar și atunci când doare și pe cele care pot fi false și mint pentru a-ți cruța sentimentele!

Vezi topul mai jos:

1. Berbec

Berbecul e cunoscut pentru sinceritatea lui. Acest lucru e în strânsă legătură atât de abilitățile sale, cât și de viciile lui. În timp ce Berbecul este un lider excepțional, e și impulsiv și agresiv. Totuși, te poți baza pe el pentru a spune adevărul, indiferent de situație. Doar să fii pregătit/ă pentru asta.  

2. Balanță

Balanța pune mare preț pe interacțiunea socială și pe corectitudine și, prin urmare, este mai predispusă decât alte semne să fie diplomată și sinceră în același timp.

Pentru ea, brutalitatea nu are ce cauta în onestitate, dar disconfortul ei față de confruntare o poate determina să amâne lucrurile decât să se arunce direct într-un subiect sensibil.

Poate te interesează și: 10 semne că amândoi sunteți pregătiți să spuneți „DA”

 

3. Leu

Firea directă și încrederea de sine ale Leului îl fac să fie o persoană extrem de cinstită. El poate da dovadă de aroganță, așa că adesea presupune că are dreptate, fără a întâmpina vreo problemă în a spune ceea ce crede cu voce tare.

Cu toate acestea, supraestimarea lui face ca adevărul lui să fie foarte subiectiv.

4. Săgetător

Acest semn zodiacal are un simț al umorului foarte dezvoltat. Problema este că, acestuia îi lipsește un filtru. Acest lucru îl determină să fie foarte sincer, chiar dacă e lipsit de tact. Săgetătorul își poate supraestima capacitatea, mai puțin în sensul de a avea dreptate și mai mult în sensul de a face promisiuni pe care nu le poate respecta.

5. Taur

Taurul este o persoană de încredere.
Este devotat atât celor dragi, cât și scopurilor lui. El este amabil și spune lucruri pe care le consideră a fi de ajutor pentru alții, chiar dacă vorbele lui pot fi prea directe uneori.

6. Fecioară

Fecioara stă foarte bine la capitolul comunicare, atât timp cât i se acordă suficient timp pentru procesare. Comunicarea ei tinde, de asemenea, să fie sinceră, deși adesea nu este productivă sau utilă. Fecioara este o perfecționistă, așa că e mereu pregătită să-și împărtășească criticile mai mult decât complimentele.
(Citește continuarea pe pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod