Zodiile de bărbați de care vei divorța, în funcție de zodia ta

Nu este surprinzător faptul că divorțul este unul dintre factorii de stres de top prin care se poate trece, deoarece este un eveniment major care schimbă viața. Dacă nu vrei să treci prin asta, evită să te căsătorești cu aceste zodii, pentru că garantat vei divorța de ele!

Când te căsătorești, intri în acea nouă etapă crezând că ai găsit pe cineva pe care nu numai că îl iubești, ci și care va fi acolo pentru tine să te sprijine. Divorțul spune că nu există nicio speranță în acest sens.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte probabil ca femeile Berbec să caute divorțul de soții din Fecioară și Balanță.

De bărbatul Fecioară pentru că are tendința de a fi prea precaut și practic, iar de bărbatul Balanță pentru că fuge de conflict și confruntare. Aceste lucruri vor enerva la culme o femeie din zodia Berbec.

Dacă soțului ei îi lipsește inițiativa, petrece prea mult timp cântărind fiecare opțiune înainte de a face ceva sau încearcă să-i limiteze libertatea, divorțul este singura opțiune pentru femeia Berbec.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Femeile Taur pot fi atrase de bărbații Scorpion.

Dar, din moment ce ambele zodii sunt încăpățânare și tind să devină geloase, căsătoria dintre ele probabil nu va dura. Divorțul nu este ceva la care Taurul să se gândească cu ușurință, așa că trebuie să fie vorba despre ceva cu adevădat important care nu poate fi rezolvat, cum ar fi infidelitatea sau un soț care nu își prețuiește casa și familia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În cazul Gemenilor, în general, există o mare probabilitate de divorț.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptulu că se plictisesc cu ușurință și tind să ia decizii impulsive. Femeiele Gemeni vor divorța cel mai probabil de soții din Săgetător și Vărsător. Problema este că toate aceste trei zodii au un anumit tip de curiozitate care le trage în direcții diferite.

Libertatea și diversitatea sunt foarte importante pentru femeile Gemeni, iar faptul că apar aceleași probleme din nou și nou le face să-și dorească să iasă rapid dintr-o căsătorie. 

Citește și: Top 6 cele mai periculoase zodii. Poți ghici cine se află pe primul loc?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Femeile Rac vor divorța, cel mai probabil, de bărbații Vărsător.

Pentru o persoană născută în zodia Rac, casa și familia înseamnă totul pentru ea. Să aibă o bază stabilă și solidă este esențial. Dar, Vărsătorii se dezvoltă în schimbare, noutate și le place să fie într-o continuă mișcare. Sentimentele celor două zodii diferă foarte mult. Vărsătorii tind să se detașeze emoțional, în timp ce femeile Rac au stări și trăiri extrem de intense.

Leu(22 iulie - 22 august)

Căsătoriile dintre femeile Leu și bărbații Berbec sau Săgetător sunt sortite eșecului. Femeile Leu nu sunt deloc atrase comportamentul categoric al Berbecului și se poate ajunge până la punctul în care femeia Leu se va simți copleșită din această cauză.

Deoarece soții Săgetător se concentrează în mod constant pe următoarea lor călătorie sau schimbare, o soție Leu poate simți că nu primește toată atenția de care are nevoie. De asemenea, femeile Leu sunt foarte mândre și decât să accepte să facă compromisuri sau să-și schimba comportamentul, mai bine alege să divorțeze.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Întrucât Fecioarele sunt perfecționiste, ele vor divorța de oricine nu face ceea ce ar trebui să facă.

Poate fi vorba despre orice bărbat din orice zodie care nu își face partea din treburile casnice, își ignoră soția și refuză să vorbească despre ceea ce se întâmplă în mintea sa. În cazul ei e totul sau nimic!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deși o căsătorie între o femeie Balanță și un bărbat Leu ar trebui să funcționeze, de obicei ajunge să se sfârșească printr-un divorț.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Balanța este mereu sociabilă și pusă pe flirt, iar Leul suferă pentru că nu mai are loc să fie în centrul atenției.

Balanțele preferă ca oamenii să se înțeleagă și atmosfera să fie armonioasă, așa că vor face tot ce le stă în putință pentru ca mariajul să dureze, chiar dacă asta înseamnă sacrificarea propriilor nevoi și dorințe. În cele din urmă, femeile Balanță nu vor mai putea ține în ele și vor exploda.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeile Scorpion sunt foarte puternice și dominatoare.

Le place să fie cele care iau toate deciziile importante într-o căsătorie, iar acest lucru nu ar fi posibil cu un soț din Vărsător.

Vărsătorii au o nevoie exagerată de libertatea, care s-ar ciocni cu posesivitatea inerentă a Scorpionului și ar determina să se ajungă la divorț.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeile Săgetător și bărbații Săgetător vor încerca să nu se căsătorească pentru că ei știu că nu se va termina deloc bine.

Dacă totuși o fac și se căsătoresc, în momentul în care unul dintre ei constată că celălalt încearcă să-l țină captiv sau căsătoria începe să devină o rutină, atunci divorțul e iminent.

Citește și: Cum să-i arăți că înseamnă mult pentru tine, în funcție de zodia ta

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Există o mare probabilitate ca o căsătorie între o femeie Capricorn și un bărbat din Gemeni să se sfârșească cu un divorț din cauza unei ciocniri de personalitate.

Femeia Capricorn liniștită și grijulie și bărbatul din Gemeni vorbăreț și jucăuș nu sunt cei mai potriviți pentru o relație de lungă durată.

De-a lungul timpului, femeia Capricorn nu va mai putea tolera comportamentul soțulului din zodia Gemeni. Dar, ca parte pozitivă, divorțul lor va fi amiabil și chiar se vor înțelege mult mai bine după aceea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Femeile Vărsător au toate șansele să divorțeze de Tauri.

La început, femeia Vărsător va fi fermecată de natura senzuală a bărbatului Taur, dar încăpățânarea lui va provoca multe conflicte între ei.

Cel mai rău este atunci când aceste două zodii se ceartă, ceea ce este foarte probabil să se întâmple pentru că Vărsătorul este genul care caută confruntare și amândoi sunt de neclintit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Femeile din zodia Pești au adesea idei nerealiste despre cum va fi căsătoria lor, iar când lucrurile încep să devină reale, divorțul va părea singura soluție.

Cu toate acestea, femeile Pești vor face tot ce le stă în putință pentru ca mariajul lor să funcționeze. Dar dacă sunt căsătorite cu un bărbat din Balanță, oricât ar încerca, nu va funcționa. Femeia Pești are nevoie de timp singură, pe când bărbatul Balanță vrea să fie alături de partenera lui non-stop.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod