Zodiile cu care nu-i bine să te cerți: Gemenii au replică la orice

Sunt oameni care își pot păstra calmul oricât de mult ai încerca să-i enervezi. Dar sunt și oameni cu care nu-i bine să te cerți: nu uită și nu iartă!
In toiul unei dispute, cand simti ca niciun argument nu-i de ajuns, iti dai seama ca orice ai spune, nu vei reusi sa te faci inteleasa. Cuvintele si gesturile tale parca se izbesc de un zid, tensiunea creste la cote periculoase, pulsul creste de parca ai urca un munte alergand. Daca ai fi stiut ca se va ajunge aici si ca din cearta asta nu te vei alege cu nimic bun, ai fi renuntat din start, nu-i asa?

Totusi, cum poti sa stii asta de la inceput? Astrele iti pot fi de ajutor aici – acestea sunt zodiile cu care nu-i bine sa te certi:

Scorpion


Scorpionii se manifesta foarte intens dintr-un motiv. Guvernati de Marte (stiti, zeul razboiului), nu ezita sa te loveasca acolo unde te doare.
Nu sunt insensibili, insa oamenii ajung sa le dezvaluie punctele lor slabe, temerile si secretele, iar daca cineva ii calca pe coada, contraataca lovind exact in punctele sensibile. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod