Zodiile care recurg la tăcere din senin

Unii oameni vorbesc în continuu, după care, brusc şi fără niciun motiv evident, ei vor recurge la tăcere. Este extrem de enervant!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul se poate înfuria destul de rapid. După ce se ceartă, totul se transformă într-o tăcere care doare şi într-o atmosferă apăsătoare.

De obicei, preferă să evite conflictul şi să tacă, lucru care înrăutăţeşte de multe ori şi mai tare situaţia.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul alege uneori să se închidă în el şi să tacă.

Se poate întâmpla acest lucru chiar în mijlocul unei dispute. Alteori, recurge la tăcere doar pentru a-şi dovedi un punct de vedere la care ţine prea mult.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara vrea multă atenţie şi uneori devine extrem de sufocantă.

Există momente când apelează la tăcere ca o formă de pedeapsă. Când se închide în ea, nu te va atinge, nu îţi va vorbi şi nici măcar nu se va uita în direcţia în care eşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este blândă şi corectă. Nu ar folosi nicicând manipularea pentru a obţine beneficii.

Ea este destul de vorbăreaţă atunci când simte că poate avea încredere în cineva. Problema este că nu se deschide prea uşor în faţa oricui, iar ea recurge la tăcere din cauza timidităţii, disconfortului sau a unei nemulţumiri minore.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tăcerea Capricornului nu este deloc periculoasă.

Asta se întâmplă mai mult din cauza faptului că e foarte ocupat şi nu are timp să înceapă noi aventuri. El va vorbi cu tine atunci când te va vedea. Alteori, el va discuta dinainte cu tine şi te va anunţa că este prins într-un anumit proiect.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se gândeşte mereu la ce urmează să facă.

El rezolvă o problemă privind toate laturile ei. Deci, e de la sine înţeles de ce recurge uneori la tăcere. E posibil ca tu să vorbeşti cu el, iar ochii lui să strălucească în linişte ca şi cum ar călători într-o altă galaxie. Ar putea, de asemenea, să tacă dacă există vreun conflict emoţional, pentru că nu se simte deloc confortabil cu acest gen de sentimente.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii tac când apar turbulenţe emoţionale.

Ei luptă pentru ceea ce simt şi le e greu să privească obiectiv problemele lor. De obicei, tăcerea lor apare după o lovitură dramatică. Asta nu durează niciodată prea mult, pentru că ei sunt foarte schimbători.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este o persoană care se conectează întotdeauna emoţional cu ceilalţi.

Întotdeauna încearcă să fie o companie plăcută şi să se distreze cu ceilalţi. El e tăcut doar atunci când ascultă o poveste, când e deprimat sau şocat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte dinamic şi nu e surprinzător faptul că încearcă să îşi consume această energie vorbind.

Dacă un Berbec recurge la tăcere, înseamnă că e supărat, sătul de tine sau doar ascultă pe cineva în timp ce se ocupă de o altă activitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este sufletul petrecerii. Nu e genul de om care să tacă.

Dacă e nevoit să meargă într-un loc cu mulţi oameni, cineva se va apropia de el din prima clipă. În ceea ce priveşte conflictul, el preferă drama în loc să ţină totul în el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este dinamic şi are un stil de viaţă activ.

Acesta este o persoană destul de sociabilă, care îşi iubeşte prietenii şi familia, astfel încât nu e predispus să recurgă la tăcere indiferent de situaţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt persoane duale, însă nu vor recurge la tăcere nici măcar atunci când îşi dezvăluie latura lor întunecată.

Dacă vor să se răzbune sau să dea cuiva o lecţie, ei mai degrabă o să fie direcţi şi duri, decât tăcuţi şi să îi lase pe cei din jur să îşi dea seama singuri de ce se întâmplă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod