Zodiile alături de care nu poți fi fericită, în funcție de semnul tău zodiacal

Pare un clișeu, dar este cât se poate de adevărat: viața este prea scurtă pentru a fi nefericită. În concluzie, cel mai bine ar fi să stai departe de aceste zodii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți place să te înconjori de oameni care îți seamănă, deoarece cu aceștia te înțelegi cel mai bine.

Atunci când valorile și interesele lor sunt prea diferite de ale tale, îți este greu să ai o relație cu ei. Nu poți fi fericită alături de Rac și Capricorn. Racul poate fi un pic prea sensibil pentru duritatea ta exterioară. Capricornul, deși este dur, este mult mai serios decât tine. Ție îți place să ai un echilibru între muncă și joacă, iar Capricornul se axează pe muncă tot timpul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești genul de persoană care e mulțumită cu ce are.

Asta înseamnă că, odată ce începi să te simți confortabil în jurul oamenilor, nu mai vrei să schimbi lucrurile prea mult. Tu ești cea care ai aceiași prieteni de ani de zile și îți place așa. Ești mai puțin fericită în preajma Leului și Vărsătorului. Leul are o inimă mare la fel ca și tine, lucru excelent atunci când aveți interese comune, însă el e mult prea mândru și egoist uneori. În ceea ce privește Vărsătorul, cu siguranță îi admiri modul de gândire și atitudinea deschisă. Dar, tu fiind tradiționalist convins, ți se va părea un efort prea mare să încerci să te înțelegi cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești genul de persoană care merge cu fluxul și care e înconjurată de persoane care îți respectă nevoia de libertate.

Nu accepți ca oamenii din jurul tău să te tragă în jos sau să te facă să te simți blocată. În timp ce s-ar putea să te bucuri de anumite aspecte ale personalităților Peștilor și Fecioarei, în cele din urmă, aceștia nu te fac fericită. Peștii vor să aveți o relație apropiată imediat, în timp ce ție îți place să iei lucrurile treptat. Pe de altă parte, Fecioara poate fi prea organizată pentru haosul cu care ești tu obișnuită, așa că nu aveți cum să vă înțelegeți.
 

Citește și: Cum să obții ceea ce îți dorești, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că este vorba despre o relație romantică sau o prietenie platonică, ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să fie completarea ta.

Cel mai rău lucru pentru tine este să fii înconjurată de oameni care nu îți respectă și acceptă personalitatea. Berbecul și Balanța tind să se numere printre aceștia și, astfel, să te facă nefericită. Atitudinea Berbecului poate fi epuizantă pentru că te face să simți că trebuie să ții mereu pasul cu el și să îi dovedești acest lucru. Pe de altă parte, Balanța este mult prea sociabilă pentru stilul tău de viață.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți trăiești viața cu multă pasiune, așa că oricine intră în viața ta ar trebui să îți stârnească interesul și să te captiveze.

Îți plac oamenii care au mereu idei noi și care sunt oricând gata de aventură, dar în același timp să fie persoane de la care ai ce învăța. Taurul și Scorpionul nu se numără printre aceștia, iar în preajma lor ești destul de nefericită. Chiar dacă aveți în comun dorința de a avea grijă de cei din jurul vostru, Taurul te plictisește. Pe de altă parte, Scorpionul este la fel de pasional și dominant ca și tine, dar ca două mari puteri la un loc, vă veți bate cap în cap.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu nu ai nevoie de o relație ca să te simți împlinită, dar ai multă dragoste de oferit.

De aceea, ai tendința de a te înconjura de oameni independenți, dar care pot fi lângă tine pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Gemenii și Săgetătorul par să te facă cel mai puțin fericită. În cazul Gemenilor nu există suficientă disciplină pentru ca lucrurile să funcționeze între voi, deoarece sunt mult prea superficiali. Pe de altă parte, cu Săgetătorul simți că nu te poți baza niciodată pe el. Nu vrei să fii cu cineva care face ca totul să se simtă ca o corvoadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești o romantică incurabilă, iar asta înseamnă că adopți o atitudine optimistă în ceea ce privește găsirea persoanei potrivite pentru tine.

Știi că trebuie să existe cineva perfect acolo pentru tine. De asemenea, știi și de cine să stai departe, iar aici se numără Racul și Capricornul. Racul te face nefericită pentru că tu ai nevoie de cineva care să-ți accepte înclinația spre socializare, iar el îți reprimă această dorință. Pe de altă parte, Capricornul este genul de persoană care te va trezi mereu la realitate, în loc să îți hrănească latura idealistă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru că scopul tău principal este să îți protejezi sentimentele, ai nevoie în viața ta de oameni care să îți permită să fii tu însăși.

Zodiile alături de care nu poți fi fericită sunt Leu și Vărsător. Cu Leul este o continuă luptă pentru dominare, iar lucrurile pot deveni prea agresive. O relație nu ar trebui să fie o luptă pentru putere. Pe de altă parte, Vărsătorul se lasă ghidat de rațiune, pe când tu de inimă. Sunteți mult prea diferiți.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu siguranță ești capabilă să ai o relație serioasă cu cineva de care îți place, dar nu vrei să te simți captivă sau să ți se pună restricții.

Vrei să fii cu cineva care te face să te simți entuziasmată, liberă și fericită. De aceea, ar trebui să stai departe de Fecioară și Pești. Spiritul tău liber ar trebui să funcționeze cu stabilitatea Fecioarei, însă în cazul vostru nu se întâmplă deloc asta. În cazul Peștilor, onestitatea ta brutală este acel lucru care îi va pune pe fugă pe acești reprezentanți sensibili.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți fi destul de rezervată la început, dar asta numai până când vei găsi persoane pe care le admiri și apreciezi cu adevărat.

Și, în timp ce unii s-ar putea amuza de standardele tale ridicate, nu ar trebui să le cobori niciodată pentru cei care te vor dezamăgi inevitabil. Semnele zodiacale care te fac cel mai puțin fericită sunt Berbecul și Balanța. Chiar dacă atât tu, cât și Berbecul sunteți ambițioși și dedicați succesului, preferi o abordare mai disciplinată, iar acesta este destul de implusiv. Și Balanța ar putea să-ți atragă atenția la început, dar faptul că flirtează mult și abilitatea lui de a fermeca pe oricine nu te vor face să te simți specială sau apreciată după un timp.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atât în relațiile amoroase, cât și de prietenie, ai nevoie de cineva care să-ți aprecieze perspectiva tradițională asupra vieții.

Pui preț pe tovărășie și legătură spirituală mai mult decât pe orice altceva. Nu vei fi fericită alături de Taur și Scorpion. Taurul este un prieten uimitor, dar e, de asemenea, la fel de tradiționalist ca tine, ceea ce înseamnă că legătura dintre voi nu va fi prea puternică atunci când vine vorba de a încerca lucruri noi împreună. În ceea ce privește Scorpionul, lucrurile pot deveni un pic prea complicate, deoarece acesta este destul de posesiv și te-ar sufoca în timp.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să te înconjori de oameni care te înțeleg și te iubesc necondiționat.

Ai tendința să oferi mult celorlalți, astfel încât poți fi ușor rănită. Cel mai departe ar trebui să stai de Gemeni și Săgetător. Ambele semne sunt mult prea independente și indiferente pentru tine. Gemenii vor întâmpina dificultăți în a se implica pe deplin, în timp ce Săgetătorul va fi acea persoană pe care nu vei putea conta niciodată atunci când ai nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod