zodii parinti 2020

Zodii care vor deveni părinți în 2020

Dacă îți dorești un copil și vrei să știi dacă acest lucru se va întâmpla în 2020, astrologia îți poate sări în ajutor!
Pentru 4 zodii, anul 2020 va fi un an în care vor avea loc schimbări mari și vor învăța o mulțime de lucruri noi. Aceste semne zodiacale au cele mai mari șanse de a îmbrățișa sarcina și maternitatea, așa că le vom numi norocoasele anului!

  • Zodii care vor deveni părinți în 2020


Fecioară


Fecioara este o persoană logică și practică. Ea abordează sistematic orice lucru din viața ei. Este o perfecționistă și obține întotdeauna ceea ce își dorește prin muncă asiduă și un plan consecvent.


Dacă încerci de ceva vreme să rămâni însărcinată, anul acesta poate fi anul tău. Ai toate șansele să vezi cele două linii roz. Dacă ești deja mamă, familia ta se va mări și va fi mult mai zgomotoasă odată cu venirea celui mic.

Scorpion


Femeia Scorpion e fascinantă și plină de entuziasm. Fiind extrem de curajoasă, după ce își propune ceva, va face tot ce trebuie pentru a obține acel lucru indiferent de obstacolele care îi ies în cale.

Sarcina poate veni ca o surpriză pentru tine și te-ar putea lua prin surprindere.

S-ar putea să dureze ceva până te obișnuiești cu gândul că vei deveni mamă. Chiar dacă vei fi confuză la început, vei ieși din această stare și vei iubi fiecare secundă din sarcină.

Citește și: 4 zodii cu care poți avea o relație de lungă durată

Capricorn


Femeia Capricorn este extrem de ambițioasă și va face tot ce e posibil pentru a avea succes. Întotdeauna privește imaginea în ansamblul ei și face diferența între bine și rău. Instinctul său matern este puternic și este sau va fi o mamă grozavă.
Își iubește familia mai mult decât orice pe lume și va face orice pentru ea.

Anul 2020 ar putea fi anul în care afli că aștepți un bebeluș. Acest lucru îți poate da hormonii peste cap și îți poate schimba brusc starea de spirit. Cu toate acestea, vei reuși să te aduni și să te simți confortabil în sânul familiei și alături de prietenii apropiați.

Pești


Femeia din zodia Pești este puțin fricoasă, ceea ce o face vulnerabilă în fața tuturor schimbărilor de dispoziție din timpul sarcinii.

S-ar putea să aibă tendința de a nega ceea ce simte, precum preocupările legate de sarcină și naștere. Deși gândul de a deveni mamă e înfricoșător, ea va găsi o soluție bună pentru a ține lucrurile sub control.

Ai toate șansele ca în acest an să afli că vei deveni mamă, așadar fă-ți timp pentru a te pregăti pentru a-ți asuma rolul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod