zodii care prefera sa dea vina pe partener

Zodii care preferă să dea vina pe partener pentru toate problemele din relaţie

Iată zodiile care preferă să dea vina pe partener şi nu îşi asumă niciodată responsabilitatea!

Să dai vina pe altcineva pentru propriile greşeli e un gest extrem de urât şi enervant. Şi totuşi, se întâmplă zilnic. De multe ori, pur şi simplu nu putem face faţă consecinţelor acţiunilor noastre şi, dacă suntem destul de imaturi, ridicăm din umeri nervoşi şi dăm vina pe altcineva pentru greşelile noastre.

Unii oameni nu pot fi responsabili pentru acţiunile lor, chiar dacă ştiu că ei sunt cei care au greşit. Asta se întâmplă în special în cazul reprezentanţilor anumitor zodii, ale căror trăsături de personalitate şi comportamente au o predispoziţie crescută spre a fugi de responsabilităţi.

Zodii care preferă să dea vina pe partener pentru toate problemele din relaţie:

 

Vărsător

Dacă, dintr-o dată, relaţia Vărsătorului este pusă la încercare, este numai şi numai din vina celuilalt. Crede că e vina oricui altcuiva, numai a lui nu. Iar atunci când partenerul îl învinovăţeşte, are deja planul făcut să îl umilească. Îl acuză pentru tot ce a făcut greşit în viaţa sa!

Gemeni

Gemenii sunt aceia care acceptă doar laudele pentru victoriile lor, iar atunci când apar conflictele, este întotdeauna vina partenerului. Ei nu îşi asumă răspunderea pentru acţiunile lor şi numeşte totul ca fiind fake news, în scop de auto-apărare.

Fecioară

În mintea ei, e perfectă şi toate deciziile sale sunt la fel de perfecte ca şi ea. Aşadar, dacă există ceva în viaţa ei care nu funcţionează conform planului său, trebuie să fie vina altcuiva. Îi este imposibil să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile care nu merg bine în relaţia ei, aşadar partenerul ei trebuie să fi greşit undeva.

Capricorn

Capricornului nu îi place să facă pe nimeni să sufere, iar atunci când o comite, găseşte imediat o modalitate de a ieşi basma curată. El devine rece ca gheaţa şi îşi învinovăţeşte partenerul imediat.

Brusc nu îi pasă de consecinţe şi trebuie să iasă câştigător orice ar fi.

Rac

Racul nu îşi recunoaşte greşelile niciodată pentru că nu vrea să-şi creeze o imagine negativă. Îşi învinovăţeşte partenerul pentru a se îndepărta de această etichetă şi de teama că cel de lângă el ar putea înceta să-l mai privească drept un erou fără cusur. De fapt, e doar un copil speriat.

Balanţă

Balanţa râde de toată lumea şi îşi ascunde dispreţul faţă de majoritatea oamenilor. Ura faţă de semenii săi este atât de mare, încât cel mai uşor lucru din lume pentru ea este să-i acuze pe toţi pentru eşecurile sau suferinţa sa.

Acest lucru se aplică în special în dragoste, cu partenerul său. Ea nu îşi asumă niciodată resposabilitatea pentru acţiunile sale şi întotdeauna vina o poartă cel de lângă ea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 22 Nov 2019, 05:52
    Adevarat

    Hahaha ce bine imi pare sa vad zodia sotului pe lista!! Stiam eu :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod