Venus retrograd in Gemeni 2020: aceste 3 zodii vor fi afectate

Venus retrograd in Gemeni 2020: aceste 3 zodii vor fi afectate

Ca si cum vietile noastre amoroase nu ar fi suficient de tensionate in aceasta perioada, o alta provocare va pune la incercare intelegerea si armonia din cuplu.
Aceste 3 zodii vor fi cele mai afectate de Venus retrograd in Gemeni 2020. Oare te regasesti si tu pe lista?

Venus a intrat in faza retrograda incepand cu 13 mai si urmeaza 6 saptamani lungi de probleme legate de dragoste, relatii si chiar bani.

Nicio zodie nu va scapa de efectele foarte personale ale acestei faze retrograde, dar unii dintre noi vor simti mai puternic efectele.

Iata cum va arata horoscopul cu Venus retrograd in Gemeni 2020 si care vor fi cele mai afectate zodii:

Gemeni


De-a lungul intregii perioade retrograde, Venus se va afla in casa Gemenilor, deci nativii zodiei vor simti acest lucru la modul cel mai direct si mai personal.
Insa, dupa aceasta tranzitie, Gemenii vor avea oportunitatea sa-si schimbe complet identitatea. 

Vor putea renunta la tot ceea ce este invechit si care nu le mai este de folos. Vor avea probleme legate de felul in care ii iubesc si pretuiesc pe cei din jurul lor, dar si de felul in care isi doresc sa fie iubiti si apreciati. Nu e un drum usor, dar la capatul lui asteapta o persoana transformata complet. 

Rac


Pregateste-te pentru o calatorie lunga in subconstient. Iti vei intalni emotiile, credintele si tiparele despre dragoste si despre lucrurile pe care le pretuiesti.
Venus retrograd te va face sa renunti la un comportament toxic sau sa indepartezi o persoana care iti provoaca rau. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod