Venus intră în Taur și dă zodiilor o lecție de iubire pasională cum n-au mai trăit de mult

Data de 14 aprilie marchează un eveniment astrologic remarcabil. Venus, planeta frumuseții și a iubirii, va tranzita zodia Taurului, iar această mișcare cosmică vine precum o invitație pentru zodii să dea frâu liber sentimentelor și să trăiască dragostea la intensitate maximă.
Taurul este zodia de referință a planetei Venus, pe care o și guvernează, iar când își face simțită prezența în această constelație totul gravitează în jurul iubirii profunde, a tentațiilor interzise și a pasiunilor neîndeplinite. Când se află în zodia Taur, planeta iubirii își schimbă influențele astrale și îi provoacă pe nativi să se răsfețe cu plăceri senzoriale, să simtă romantismul din plin și să scoată la iveală cele mai ascunse emoții.

Energia senzuală a planetei Venus îi va influența pe nativi să strălucească în viața amoroasă și să aibă parte de lecții memorabile de iubire, așa cum nu au mai trăit niciodată până acum. 

Venus în zodia Taur, cum te influențează, în funcție de zodie


Berbec.
Nu trebuie să ratezi nicio oportunitate când vine vorba despre viața ta amoroasă, dragul nostru. Dai dovadă de foarte multă încredere în tine în relaționarea cu alte persoane și ai curajul de a face un pas important în încercarea ta de a cuceri persoana care ți-a furat inima. Fii autentic, aventuros și nu te teme să îți asumi riscuri, totul va fi doar în favoarea ta. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod