Trăsătura care te face irezistibilă, în funcție de zodia ta

Te-ai născut cu anumite trăsături de personalitate pe care un bărbat le va găsi extrem de atrăgătoare. Folosește-te de ele și cucerește-l!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încrederea în tine este calitatea ta cu cel mai mare impact asupra bărbaților.

Există ceva de fiecare dată când intri într-o încăpere, acea încredere de sine care îi face pe cei din jurul tău imposibil să nu te privească și admire. Dar, doar pentru că ești încrezătoare nu înseamnă că ești arogantă, ceea ce constituie un plus. Te diferențiezi întotdeauna de ceilalți. Această încredere pe care o emani se extinde în toate sectoarele vieții tale, de la viața se ntimentală până la cariera ta. Nici în momentele în care nu ești singur nu arăți nesiguranță. Abilitatea ta de a te adapta schimbărilor și de a merge în necunoscut cu fruntea sus este cel mai irezistibil lucru la tine, pentru că asta înseamnă că orice îți pregătește viața, tu ești capabilă să te descurci.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cea mai sexy trăsătură a ta este că ești cel mai bun apărător al tău și știi să îți impui punctul de vedere, indiferent că ceri respect familiei sau prietenilor sau unuia care ți-a greșit.

Cu toate acestea, ești incredibil de iubitor și prietenos. Nu cauți motive de ceartă niciodată. Pe lângă faptul că poți să te ridici în picioare în orice situație, ceea ce te face extrem de irezistibilă, ești și o persoană foarte blândă. E o combinație care te face să radiezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Toată lumea știe că îți schimbi constant părerea, trecând de la un gând la altul într-o secundă.

Pe de o parte, asta te poate face să pari destul de inabordabilă, dar, pe de altă parte, nu e deloc un defect, ci o calitate extrem de atrăgătoare. Chiar dacă ai tendința de a te contrazice aproape mereu, ești sinceră față de tine. În loc să ai o viziune tranșantă asupra vieții sau asupra relațiilor, ești dispusă să încerci orice până vei găsi ceea ce te face fericită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai o inimă mare și această calitate este irezistibilă pentru el.

Ai atât de multă iubire în suflet, încât ți-e imposibil să o păstrezi doar pentru tine. Chiar și prietenii tăi îți spun frecvent că faci orice pentru a te asigura că toată lumea e fericită. Deci, când vine vorba de dragoste, ești genul de parteneră care își așetaptă iubitul cu preparate gătite de tine, cu săruturi dulci și nopți romantice. Acest lucru este incredibil de sexy pentru el, nu doar pentru că are pe cineva care are grijă de el, ci pentru că gesturile tale spun totul despre sentimentele pe care i le porți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cel mai bun lucru la tine este și cel care este cel mai irezistibil în ochii lui: simțul tău de umor.

Nu numai pentru că poți face pe oricine să râdă aproape în orice situație, dar știi să tratezi și viața cu umor. În loc să te concentrezi pe lucruri despre care știi că nu vor mai conta într-un an sau doi, te preocupi doar de cum să profiți la maximum de fiecare zi din viața ta. Ori de câte ori cineva își povestește experiențele grozave, sunt mari șanse ca tu să fii motivul pentru care au fost atât de grozave. Bărbații văd cum îți faci mereu timp pentru prietenii tăi și te distrezi indiferent de situație, de aceea sunt atât de atrași de tine. Pentru ei, cel mai sexy lucru este spiritul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai irezistibil lucru la tine este maturitatea ta.

Nu ești genul de persoană pentru care cineva trebuie să își facă griji pentru că intră în conflicte mărunre sau pentru că începe o dramă. Cunoști valoarea relațiilor, așa că atunci când vine vorba de ceea ce te face să fii atât de sexy în ochii lui este maturitatea de care dai dovadă. El vede că tu cauți ceva serios și pe termen lung și, atunci, îl faci să-și dorească sp fie un partener mai bun pentru tine. Mai mult decât atât, îl înveți constant lucruri noi despre iubire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Indiferent dacă e vorba de prieteni sau de partener, tu încerci întotdeauna să fii acea persoană la care oamenii pot veni pentru a-și spune problemele.

De fapt, ești probabil, cea mai potrivită persoană la care poate veni cineva după ajutor, deoarece mereu asculți și vindeci. Ceea ce te face atât de irezistibilă în ochii lui este această calitate. El vede cum încerci mereu să-i faci pe prietenii tăi să zâmbească și chiar ai muta munții din loc pentru a ajuta pe cineva la care ții.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Intensitatea și pasiunea cu care îți trăiești viața este extrem de sexy.

Modul în care ești capabilă să îl privești atunci când vorbești cu el îl face să simtă ca și cum îi pătrunzi direct în suflet. Nu îți este teamă să vorbești despre orice, fără să fii timidă sau să cazi în penibil. Știi că pasiunea ta este o parte esențială a personalității tale și știi că poți să atragi cu ea, nu să sperii. S-ar putea să nu îți recunoști imediat alesul, dar tu ai nevoie de cineva care să fie la fel de ambițios și pasional ca tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Calitatea ta cu cel mai mare impact asupra bărbaților este faptul că ești tu și că iubești oamenii care se iubesc pe ei înșiși, așa cum o faci și tu.

Ești conștientă că poate părea că nu îți pasă de nimic în afară de tine când pleci și faci orice vrei, oricând vrei, dar, de fapt, acest lucru este foarte sexy. Niciodată nu încerci să ascunzi cine ești cu adevărat doar pentru a impresiona pe cineva. Cu singuranță, bărbații văd asta și te apreciază pentru felul tău de a fi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Limba ta ascuțită îi poate intimida pe unii, dar îi poate atrage pe alții.

De fapt, la tine este totul sexy. Ești genul de persoană care știe exact ce vrea de la viață și nu îți e frică să arăți cât de ambițioasă poți fi atunci când vine vorba de a lupta pentru cineva. De asemenea, conversațiile cu tine sunt foarte inteligente și captivante și ești capabilă să arunci niște glume sarcastice care îl pot face să roșească. Pentru el, efortul pe care trebuie să îl depună pentru a ține pasul cu tine îl ține în priză.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai o energie molipsitoare și o personalitate magnetică, lucruri care te fac extrem de atrăgătoare în ochiii lui.

Nu îți este teamă să fii tu însuți. Pentru el, calitatea cea mai sexy e originalitatea ta. Îți place să încerci lucruri noi și adesea îl scoți din zona de confort, arătându-i ce înseamnă viața și distracția adevărată. Știe, de asemenea, că îți pasă de el și că, chiar dacă îl enervezi uneori, nu ai face nimic intenționat pentru a-l răni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești zodia care poate fi atât un partener grozav, cât și un prieten minunat.

Ești sensibil și amabil, dar, în același timp, reușești să te joci cu mintea bărbaților. Ceea ce te face atât de irezistibilă este faptul că ești o combinație de mister și carte deschisă. Întotdeauna vrei să îi faci pe oamenii din viața ta să se simtă iubiți și ori de câte ori apare ocazia, bărbații văd efortul pe care îl depui cu familia, prietenii și chiar cu ei. Ești irezistibilă pentru că arăți că dragostea înseamnă să faci lucrurile să dureze, indiferent de situație. Alesul inimii te va privi drept o sursă de inspirație.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod