Fete rebele

Totul despre persoanele născute în zodia Taur

După cum sugerează şi simbolul zodiei lor, oamenii născuţi în Taur iubesc să fie rebeli şi urăsc să li se spună ce să facă!
Puţine semne zodiacale sunt la fel de încântătoare ca zodia Taur. Taurul este un semn de pământ şi este condus de planeta Venus, responsabilă cu dragostea şi banii. Aceasta îi conferă o legătură strânsă cu senzualitatea şi plăcerile pământeşti. Ca atare, el poate fi acea persoană care savurează cocktail-uri fantastice, purtând haine superbe şi cunoscându-l pe cel mai bun bucătar-şef din oraş. Puţini oameni îşi pot permite luxul de care se bucură un Taur. Cu toate acestea, cu astfel de gusturi scumpe, poate fi uşor pentru el să menţină un echilibru în ceea ce priveşte cardul lui de credit.

Fiind un semn de pământ, Taurul este o persoană cu picioarele pe pământ, însă uneori poate prea exagerat. În cele mai rele situaţii, Taurul se poate bloca şi poate rămâne înţepenit acolo.
Ca orice Taur, lui îi place să stea pe o luncă frumoasă însorită, păşind pe flori şi doar bucurându-se de viaţă. La fel ca acest animal, el va refuza să se mişte până când va dori cu adevărat acest lucru. E mare minune să îl vezi că se mişcă de pe canapea dacă el şi-a propus să facă asta toată ziua.

Oamenii născuţi în zodia Taur sunt ca lalelele care se deschid în mijlocul sezonului. La fel ca aceste flori, Taurii au o putere incredibilă de stabilitate, cu potenţial de loialitate, angajament şi tenacitate. Dar, din nou, există unele neajunsuri grave care se ascund în umbră: inflexibilite, încăpăţânare şi rigiditate.

Cum e Taurul în carieră


Fiind foarte rigid, Taurul poate cu uşurinţă să se bucure de recompense profesionale, chiar dacă acestea implică proiecte frustrante şi consumatoare de timp. Cu toate acestea, colegii sau partenerii Taurului îşi dau adesea ochii peste cap atunci când el îşi menţine aceeaşi idee încăpăţânată, săptămână după săptămână.
Tuturor le vine să ţipe în jurul lui. Taurul poate primi mustrări de la şefii lui, pentru că el insistă să se implice în proiecte în particular, fără să ţină cont de modul în care alţii o fac sau spun. Dacă ai un coleg în zodia Taur, nu discuta direct cu el. Invită-l la o cină sau la un vin în schimb. În timpul festinului, îi poţi explica mai uşor că există o modalitate foarte bună pentru el de a economisi timp la serviciu, astfel încât va avea mai mult liber pentru a se bucura de lucrurile rafinate din viaţă.

Cum e Taurul în dragoste


În dragoste, Taurul poate să piardă prea mult timp încercând să reseteze butonul pentru iubire. El tinde să se axeze pe atingeea aceloraşi ţinte din nou şi din nou. Într-un fel, Taurul crede că dacă face aşa, personalitarea partenerului se va schimba radical şi va începe brusc să simtă din nou iubire.
În realitate, el e doar enervant.

Cum e Taurul în viaţa de zi cu zi


Taurii pot renunţa la modă atunci când descoperă că nu îşi pot permite haine de firmă. Cu o anumită tenacitate, Venus îi va ajuta să arate oricum incredibil chiar dacă intră în magazine obişnuite. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu mesele rafinate. În loc să îşi facă datorii la restaurantele de lux, mai bine ar încerca să se uite şi pe un meniu cu mâncare mai ieftină gătită de bucătari pricepuţi. Sau ar putea să se piardă la evenimente de artă gratuite alături de prietenii lor. Taurii vor fi surprinşi de cât de interesantă ar putea fi viaţa şi aşa.

E necesar ca Taurul să îşi reamintească că cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis. De ce să pierzi atât de mult timp fiind încăpăţânat la serviciu şi de ce să fortezi o dragoste inexistentă, când ai putea să ieşi mai mult cu prietenii şi, poate, acolo să îţi întâlneşti marea iubire? Deci, fii mai mult de atât, fii înţeleptul şi nebunul iubitor de plăcere.
Nu rămâne blocat pe ceva pe care nimeni nu dă doi bani!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod