Topul celor mai egoiste şi arogante zodii

Încearcă să cunoşti mai bine oamenii de lângă tine cu ajutorul zodiei lor şi, astfel, să ştii de cine să te fereşti şi pe cine să ţii aproape!

Leu(22 iulie - 22 august)

Da, e adevărat, toţi Leii sunt egomaniaci, dar interesant este că au întotdeauna o scuză bună pentru asta.

Oamenii îi plac în ciuda aroganţei lor. Oriunde merg, sunt sufletul petrecerii şi este un rol pe care îl iubesc atât de mult. Calea lor spre succes nu poate fi oprită, când ceva le intră în cap, nimic nu îi poate împiedică să ajungă unde vor. Lucrul frustrant este că după ce prind gustul succesului, ei devin incredibil de egoişti şi aroganţi. Ei cred că au dreptate mereu, indiferent dacă îşi dau cu părerea despre ei sau despre tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului îi place să facă tot felul de lucruri care nu sunt pe placul celorlalţi.

Este adevărat, el este minunat atunci când vrea să fie, dar poate fi şi extrem de tău atunci când bunăstarea lui este în joc. Cu alte cuvinte, este incredibil de egoist. El crede că toată lumea ar trebui să îl admire pentru că el e perfect şi ştie totul. E atât de prins în lumea lui sau, mai bine spus, că are impresia că lumea se învârte în jurul lui, încât nici măcar nu vede când exagerează sau când îi tratează su superioritate pe alţii. Adevărul este că nici nu îi pasă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul îi ignoră complet pe ceilalţi şi nu acceptă posibilitatea că poate greşi uneori.

El crede are întotdeauna dreptate şi nimeni nu îi poate schimba părerea. Nicio altă soluţie nu este acceptabilă decât cea pe care a găsit-o el. El pare o persoană insensibilă, pentruu că întotdeauna se ocupă doar de problemele lui. Nu contează dacă altcineva are o problemă mai mare, acela trebuie să aştepte să şi-o rezolve el primul. De fapt, el nu e insensibil, e doar în fruntea listei lui de priorităţi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului nu îi pasă de alţi oameni, dar nu pentru că nu vrea să aibă grijă de ei sau pentru că e insensibil, ci doar nu vrea să ajungă în mijlocul emoţiilor cuiva.

Nu e atât de bun în gestionarea sentimentelor, aşa că preferă să se ţine departe de ele. El nu poate observa când ceva este în neregulă cu persoana pe care o are în faţă. Din acest motiv, el se dovedeşte a fi egocentric, deoarece nu reacţionează atunci când cineva trece printr-o pasă mai proastă. Pe deasupra, el e extrem de nerăbdător, ceea ce aduce şi mai multe suspiciuni cu privire la personalitatea lui egomaniacă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu pare a fi o persoană egoistă şi arogantă.

În general, este adevărat, pentru că el încearcă din greu să îi ajute pe cei care are nevoie de el. Este un bun ascultător şi nu va rata şansa de a face pe cineva să se simtă mai bine. Problema apare atunci când altcineva nu îl ajută atunci când se întâmplă ceva. Dacă cineva nu renunţă la tot pentru a fi cu el, el îl va scoate definitiv din viaţa lui. El tinde să aibă întotdeauna grijă de alţii, cu excepţia cazurilor în care lucrează la ceva foarte important. În acele momente, nimeni să nu îndrăznească să îi distragă atenţia!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are un ego cu două laturi. Pe de o parte, e perfecţionistă şi nu va pierde nicio ocazie de a se lăuda cu talentul şi munca ei.

Pe de altă parte, nevoia ei ca totul să fie perfect o poate distruge. În loc să fie mândră de ce a făcut, ea se învinovăţeşte că nu a făcut-o aşa cum trebuie. În ciuda acestor probleme minore, ea va sări oricând în ajutorul celor care au nevoie. Ea nu e egoistă, poate doar puţin uneori.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atât timp cât nu alegi să te lupţi cu un Scorpion, eşti în siguranţă.

Când un Scorpion are încredere în cineva, atunci va face orice pentru acea persoană. Dacă, prin absurd, ai o confruntare cu acesta, el îşi va dezvălui latura răzbunătoare. Şi caută acea răzbunare pentru că e obsedat de dreptate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt egocentrici şi corecţi în egală măsură.

Latura lor egomaniacă constă în faptul că le place să vorbească despre ei destul de mult. Dacă le-a reuşit ceva, nu vor ţine doar pentru ei. Se vor asigura ca toată lumea să ştie ce bine le merge. Atât cât le place să vorbească despre ei înşişi, la fel de mult le place să audă cum şi alţii vorbesc despre ei. Partea bună e că ştiu să primească critici şi chiar să facă glume pe seama lor. Nu ezită să facă haz de necaz pe propria lor piele. Realizează că au defecte şi nu le neagă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa ştie că există mereu loc de mai bine.

Pe măsură ce trece timpul şi înaintează în vârstă, vrea să fie cât mai bună la tot. Învaţă până moare, acestea este principiul după care funcţionează. Astfel, ea este egoistă, deoarece nu e niciodată mulţumită de locul în care se află şi de ceea ce a realizat. Vrea mereu mai mult. Când vine vorba de oameni, Balanţa îi va ajuta mereu cu sfaturi şi sprijin, indiferent de situaţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Latura permisivă şi iertătoare a Peştilor nu îi lasă să fie egocentrici.

Ori de câte ori au o răfuială cu cineva, ei sunt primii care îşi cer scuze, chiar dacă nu au făcut nimic rău. Sentimentul de a nu fi în relaţii bune cu cineva îi face să fie nervoşi şi agitaţi. Peştii nu ar face niciodată rău nimănui. Problema este că se pun mereu pe ultimul loc, chiar şi în situaţiile în care ar trebui să fie prioritari.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte muncitor. El lucrează pentru a-şi construi drumul spre vârf şi, în timp ce o face, nu mai are nevoie sau timp să-şi hrănească ego-ul.

E o fire practică, el ştie că rezultatele şi faptele lui vor arăta cine sunt. Nu simte nevoia să o spună cu voce tare. Când îşi pune mintea cu ceva, el nu se va opri până la îndeplinirea misiunii lui. Partea şi mai bună este că nu face niciodată nimic doar pentur el, ci şi în beneficiul oamenilor din jur.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este cel mai altruist dintre toţi şi, de obicei, acest altruism se întoarce împotriva lui.

Întotdeauna va pune nevoile altcuiva în faţa nevoilor proprii. E cunoscut ca fiind sensibil, iubitor şi înţelept, dar toate acestea vin cu un preţ pe care trebuie să îl plătească. Face lucruri pentru ca oamenii să fie fericiţi şi pentru ca lumea să fie un loc mai bun. Nu caută aprobare, laudă sau recompensă pentru ceea ce face, ci pentru că asta simte că e bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod