Topul celor mai directe zodii. Spun mereu ceea ce gândesc!

Nativa din zodia Săgetător nu se va ascunde niciodată după deget atunci când are ceva de spus. Sinceritatea ei s-ar putea să te șocheze, dar și să te încânte. Descoperă topul celor mai directe zodii:

Săgetător

Fie că vrei sau nu, nativii din zodia Săgetător îți vor spune întotdeauna ceea ce cred și nu vor încerca sub nicio formă să ascundă ceva. Când ai nevoie de o opinie sinceră, cere-i părera unei persoane născute în această zodie. Nu va încerca să îndulcească adevărul. Tocmai pentru că nu se tem să spună ce gândesc, nativii din Săgetător este posibil să nu fie pe placul oamenilor cu mai multe fețe și a celor care au ceva de ascuns. Iar atunci când sunt nervoși, este posibil să auzi lucruri care să te șocheze pentru totdeauna. 

Vărsător

Oamenii născuți în zodia Vărsător sunt foarte sociabili și deschiși. Iar tocmai aceste calități îi transformă în persoane care spun direct ceea ce au de zis, fără prea multe ocolișuri.
Deși sunt de cele mai multe ori foarte diplomați, Vărsătorii își spun fără rețineri opiniile, chiar dacă sunt sau nu pe placul celor care îi ascultă. Și pentru că sunt încăpățânați, își vor susține cu tărie opinia indiferent de reacția celorlalți. Pentru că au o minte deschisă și un mod de gândire analitic, Vărsătorii consideră că este absolut necesar ca fiecare să-și exprime cât mai sincer punctele de vedere.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt atât de direcți încât s-ar putea să-i șocheze din primele momente pe cei care nu îi cunosc prea bine. De multe ori spun fără nicio clipă de remușcare tot ceea ce gândesc.
Abia când realizează ce efecte au vorbele lor încep să aibă o urmă de regrete. Iar ciclul se repetă, pentru că pur și simplu acești nativi gândesc cu voce tare. Pentru că latura emoțională a acestor nativi nu este atât de puternică precum cea rațională, cei mai mulți dintre ei nu văd unde ar fi problema să spui direct ceea ce ai de spus, fără menajamente. Iar acest comportament îi poate face pe cei din jur să-i considere insensibili.

Berbec

Curajul nativilor din zodia Berbec este legendar. Dacă există cineva care să spună ceea ce gândește toată lumea, atunci cu siguranță este un nativ din Berbec. Cei născuți în această zodie nu își fac prea multe griji față de opinia celor din jur despre ei, prin urmare diplomația nu este punctul lor forte.
Nu vor ascunde adevărul doar ca să nu-i deranjeze pe cei din jur, ci vor spune direct tot ceea ce au de spus. Și pentru că autocontrolul nu este o calitate de bază a acestei zodii de foc, nu ai vrea să auzi ce au de spus acești nativi atunci când sunt foarte nervoși...

Leu

Persoanele născute în zodia Leu nu umblă cu jumătăți de măsură. Vor totul. Iar dacă asta înseamnă să spună direct tot ce au de zis, fără niciun strop de regret, atunci o vor face. Sunt persoane sincere, care au standarde înalte și care nu acceptă compromisuri. De aceea, dacă ceva îi nemulțumește, o vor spune direct. Scopul final este cel care contează cel mai mult pentru acești nativi, iar cine nu poate ține pasul sau nu poate face față adevărului, ar fi mai bine să plece din calea lor.
Au tendința de a cere direct, fără să gândească prea mult la cei din jur, iar din această cauză pot fi considerați mult prea autoritari sau egoiști.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod