Tocilarii zodiacului: 6 zodii foarte inteligente

Titlul de tocilar i se atribuie celui care îşi fixează ochelarii sparţi cu scotch, are cunoştinţe vaste despre Star Trek şi se descurcă foarte bine la şcoală.
Pentru multe persoane, cuvântul tocilar este un mod de viaţă care le-a oferit ocazia de a se exprima. Să fii tocilar poate părea brusc periculos şi sexy. Această noţiune a fost transformată în ultimul timp în ceva la modă. Dar, a fi tocilar înseamnă a fi inteligent, timid, speriat şi bine informat cu privire la un anumit subiect. Pe tocilari îi iubeşti sau îi urăşti!

Care sunt tocilarii zodiacului?


Berbec

Berbecul face parte din categoria tocilarilor, pentru că tocilarii iubesc să se încurce, să se fâstâcească şi rădă de asta. Când e în preajmă, acesta te poate învăţa întotdeauna câte ceva despre un lucru sau două.
În cazul în care există o oportunitate de participare la un eveniment de cunoştinţe generale, Berbecul este primul care se va înscrie pe lista de participare.

Gemeni

Gemenii sunt tocilari. Dacă are multe pixuri în buzunar, îţi poţi da seama din start că este vorba despre această zodie. Lor nu le pasă de ce se întâmplă în jur şi de observaţiile pe care le primesc, pentru că sunt prea concentraţi să construiască tot felul de aparaturi sau sisteme inteligente. Dacă te interesează acest aspect, te poate învăţa totul despre ceea ce face el.


Rac

Racul este semnul care face acele lucruri drăguţe de tocilar, cum ar fi să gătească cookie-uri tematice şi să invite pe toată lumea la el. Face acest lucru pentru a dovedi că este la fel ca tot ceilalţi, este om şi poate fi de treabă!

Balanţa

Balanţa este un tocilar înnăscut care are un sex appeal extraordinar. Ea va face, va spune şi se va îmbrăca aşa cum îi place pentru că nu e sclava nimănui. Cu toate acestea, poate fi sclava modei.

Săgetător

Săgetătorul se pierde în gândurile sale tot timpul.
El este ambiţios şi nu se va lăsa până nu obţine ceea ce îşi doreşte. Va obţine acele bilete şi va ajunge în culise pentru a primi un autograf de la actorul preferat sau chiar să facă o fotografie cu acesta, indiferent care sunt costurile.

Capricorn

Capricornul nu este altceva decât un tocilar, o întreagă enciclopedie, pierdut în gândurile sale şi capabil să citeze orice replică din serialul preferat. Se poate simţi insultat atunci când îl numeşti tocilar, însă acesta este adevărul gol-goluţ.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod