Tendinţe 2019: Coafura perfectă pentru zodia ta

Horoscoapele prezic, de obicei, lucruri despre dragoste, bani sau sănătate, dar ele ne pot ajuta şi cu privire la unele lucruri banale din viaţa de zi cu zi, cum ar fi o simplă coafură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Firea ta plină de energie îţi va alimenta ambiţiile şi vei porni cu viteză spre linia de sosire în 2019.

Cu toate acestea, ai grijă de un Mercur retrograd în lunile marie, iunile şi sfârşit de octombrie. Privind spre interior şi găsind cel mai bun mod de aborda o situaţie este soluţia pentru a minimiza drama. Eşti cunoscută pentru personalitatea ta îndrăzneaţă. Deci, de ce să nu încerci o coafură coadă de cal atent realizată pentru acest an. Aspectul tău va fi puternic şi elegant şi uşor de realizat, mai ales în condiţiile în care 2019 va fi un an atât de ocupat pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea ca nu în fiecare lună să ai parte de linişte, aşadar te poţi aştepta la multă spontaneitate în 2019.

Este timpul să îţi laşi părul lejer şi să fii liberă! O coafură aerisită, relaxată, uşoară cu onduleuri naturale ţi se potriveşte cel mai bine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul 2019 va fi un an interesant şi spontan pentru tine, an de care vor beneficia ambele laturi ale personalităţii tale.

Este timpul să renunţi la ce nu îţi mai e de folos şi să începi un nou capitol al vieţii tale cu o nouă energie care te va ajuta să evoluezi. Asta ar putea însemna că a sosit momentul pentru o schimbare de stil majoră. O coafură scurtă stil bob îţi este predestinată. Nu ar strica să optezi pentru mai mult volum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Renunţă la orice dezavantaj şi dezamăgire din 2018 şi pregăteşte-te pentru un 2019 cu o energie nouă.

Această încredere renăscută şi stima de sine te pot inspira pentru o schimbare drastică, dar una chic cu tentă pariziană. Optează pentru un bob texturat sau pentru breton, sau chiar pentru amândouă. Dacă vrei să revii la lookul vechi din când în când, extensiile sunt soluţia!

Leu(22 iulie - 22 august)

Schimbarea este tema anului 2019 pentru tine. Eşti gata să te ocupi şi să faci tot ce decide acest an să îţi pregătească.

Şcoală, muncă, proiecte majore? Orice ar fi, te vei descurca! În acest an vei străluci şi pe social media, concentrându-te pe evidenţierea veştilor bune şi pe păstrarea bătăliilor în umbră. Oricum, vei vrea tot timpul să arăţi şi să te simţi cel mai bine. Optează pentru părul creţ cu mult volum, cu o tentă a anilor 80.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul acesta te va face să jonglezi cu latura la logică şi cea emoţională.

Poţi folosi aceste două caracteristici ale personalităţii tale în avantajul tău, dacă găseşti un echilibru adecvat. Cuvântul cheie al acestui an este dualitatea, iar echilibrul esre cel mai bun mod de a trece peste aceste luni cu bine. Un coc în vârful capului este coafura potrivită pentru tine. Netezimea părului la spate reprezintă partea ta logică, pe când cocul uşor răvăşit este un simbol al sentimentelor. Împreună, ele creează un echilibru perfect foarte stilat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Veştile sunt bune pentru tine în acest an, pentru că nu vei avea de-a face cu situaţii retrograde.

Principalul tău obiectiv va fi să lucrezi la întărirea şi repararea relaţiilor. Natura ta blândă îţi uşurează munca şi îţi facilitează construirea de noi legături, precum şi consolidarea celor cu familia şi prietenii. La mijlocul lunii septembrie te vei simţi mai echilibrată şi mai sigură pe tine. Lasă-ţi părul lejer şi adaugă-ţi un accesoriu floral care să reprezinte în totalitate noua ta energie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

2019 va fi un an grozav pentru tine. Nu îţi va fi teamă să îţi setezi obiective măreţe şi să le transformi în realitate.

Ambiţia ta îţi va arăta calea, deci asigură-te să profiţi la maximum de acest val de energie pozitivă. Anul acesta va fi puternic, de aceea şi coafura ta va trebui să fie la fel. Un look de impact, dar stilat, cum ar fi două cozi împletite cu panglici este perfect pentru tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

2019 e anul lecţiilor pentru tine. Când Jupiter va fi retrograd la începutul lui aprilie până în primele zile de august, este necesară o anumită auto-reflecţie.

Foloseşte-ţi timpul cu înţelepciune în această perioadă pentru a-ţi revizui convingerile personale şi pentru a-ţi da seama dacă ai rămas cu adevărat tu însăţi. 2019 este despre a învăţa ceva nou, deci este important să ai inima şi mintea deschise pentru a fi receptivă la noile informaţii. Pentru că anul acesta este despre lecţii noi şi punerea lor în practică, vei dori să încerci o coafură nouă pentru care nu optezi de obicei, dar care nu va renunţa la naturaleţe. Indiferent dacă ai părul drept sau creţ, bucură-te de ceea ce ai. O coadă din jumătate din păr în partea de sus a capului, lăsând restul să cadă natural e ceea ce ţi se potriveşte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti foarte ambiţioasă, aşadar pentru acest an îţi vei stabili obiective noi şi te vei pune în mişcare. Profită de toate oportunităţile care ţi se oferă şi fii cu ochii în patru la cei care te pot ghida. Poţi anticipa un Saturn retrograd de la sfârşitul lunii aprilie până la jumătatea lunii septembrie, aşa că nu îţi lăsa natura încăpăţânată să te împiedice să ceri ajutor. Din fericire, înţelepciunea ta te va ajuta să înţelegi orice situaţie negativă şi să te treci prin ea. Optează pentru un look îndrăzneţ care să se potrivească cu natura ta ambiţioasă. Foloseşte extensii de păr pentru ulta-volum pentru un aspect natural şi plin de farmec în acelaşi timp.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

2019 va fi un an al schimbării, care se potriveşte perfect naturii tale imprevizibile.

Este important să rămâi pozitivă în perioada retrogradă de la sfârşitul lunii aprilie până la mijlocul lunii septembrie. Acesta este anul în care vrei să evoluezi spiritual, aşadar asigură-te să îţi faci timp pentru a reflecţii interioare. De vreme ce schimbarea interioară este tema acestui an şi o mare parte din atenţia ta va fi canalizată către reflecţia de sine, încearcă să optezi pentru o coafură în acord cu asta. O coadă de cal retro îţi va da o vibraţie extraordinară!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Evoluţia este tema anului. Din cauza faptului că Neptun este retrograd din iunie până la sfârşitul lunii noiembrie, poţi trece prin momente dure care te vor învăţa lecţii şi care te vor ajuta să evoluezi.

Indiferent prin ce treci, îţi vei păstra mereu latura empatică şi spirituală, care sunt calităţi cu care ar trebui să te mândreşti. Părul lung şi onduleuri de sirenă sunt exact ceea ce îţi trebuie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod