Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 15-21 iunie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Vei avea o săptămână plăcută, mai ales dacă te-ai gândit să dai o petrecere sau să organizezi un fel de adunare organizată. Asigură-te că pregătești o masă delicioasă pentru a-i trata cum se cuvine pe cei dragi. Îți trăiești viața la maximum și nu ai motive să îți faci griji. Ești o norocoasă!

Pentru EL

Dacă ai o întâlnire importantă, atât de muncă, cât și romantică, ai grijă să faci tot ce ține de tine pentru a lăsa o impresie bună. Vestea bună este că îi vei da pe spate și vei obține exact ceea ce îți dorești. Începe o nouă etapă în viața ta, una mult mai norocoasă și fericită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

A sosit momentul să îți exprimi părerile. Bunul simț te ghidează în direcția corectă și poți obține ceea ce îți dorești atât pe plan personal, cât și profesional. Unii l-ar numi noroc, însă tu ești puțin sceptică și temătoare.  

Pentru EL

Ai noroc în dragoste, fără îndoială. Această săptămână este norocoasă, în special dacă ești implicat într-o relație serioasă. Vei simți cum dragostea cum nu ai mai simțit-o niciodată. Pe plan profesional, munca ți se ușurează.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a începe să fii creativă. Nu îți face griji că nu ai talent, este important să încerci și vei fi suprinsă de ce vei descoperi despre tine. Mai mult decât atât, ai toate șansele să transformi o pasiune de-a ta într-o afacere profitabilă.

Pentru EL

Săptămâna aceasta vei avea noroc în dragoste. Te descurci cu orice provocare și ești mai puternic decât oricând. Poate relația în care ești implicat nu va dura pentru totdeauna, însă este plăcută și destul de relaxantă. De asemenea, profită de această perioadă bogată în imaginație pentru a te lansa în proiecte promițătoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Intuiția îți va oferi o viziune suficient de clară pentru a lua decizii rapide în această săptămână. În ceea ce privește partenerul de viață, vei obține echilibrul perfect în relație. Astrele te sfătuiesc să fii mai deschisă față de ceilalți și vei obține aproape tot ce îți dorești.

Pentru EL

Săptămâna aceasta vei avea puterea necesară pentru a face față problemelor cu care te confrunți. Nevoia ta de perfecțiune trebuie să se concentreze pe tine dacă vrei să eviți să îi jignești pe cei pe care îi iubești. Renunță la încăpățânare, altfel nu vei avea noroc în dragoste. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Conjuncția astrală va favoriza relaxarea și liniștea. Vei privi cu mai mult optimism relația în care ești implicată. Partenerul de viață îți arată că te iubește mai mult decât înainte și nu își va schimba sentimentele prea curând.

Pentru EL

Lasă-ți sentimentele să iasă la iveală, spune ceea ce ai pe suflet și vei avea numai de câștigat. Răbdarea de care ai dat dovadă până acum va fi răsplătită pe măsură. Există mai multă profunzime în gândurile și planurile tale de viitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Ești sinceră și directă, iar relațiile tale vor avea numai de câștigat datorită acestui lucru. Partenerul de viață îți va fi foarte recunoscător, astfel că armonia din cuplu va crește. Atmosfera va fi lipsită de griji și plină de plăceri.

Pentru EL

Este un moment favorabil pentru a face pace cu ceilalți și pentru a consolida relațiile existente. De asemenea, poți avea parte de o săptămână nebună, deoarece dorești să adaugi puțină sare și piper în viața de zi cu zi. Profită de orice ocazie pentru a-ți declara iubirea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

S-ar putea să ai senzașia că totul se întâmplă prea repede în această săptămână. Te simți confortabil cu tine și reușești să îți restabilești echilibrul. Puterea de convingere a partenerului de viață te conduce direct spre fericire.

Pentru EL

Ambiția te ajută să explorezi noi căi în carieră în această săptămână. Răbdarea este principalul tău atu. De asemenea, vei avea norocul să vezi lucruri mult mai clar decât de obicei și, astfel, să iei decizii excelente pentru situația ta financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Încă din prima zi a acestei săptămâni vei începe să vezi lucrurile dintr-un unghi mai pozitiv, iar cei din apropierea ta vor observa acest lucru. Imprevizibilul îți va aduce multă fericire pe plan amoros.

Pentru EL

Încearcă să nu mai fii atât de nerăbdător, pentru că e posibil ca grăbind lucrurile să îți tai singur craca de sub picioare. Oportunitățile vor veni la tine foarte curând, iar viața ta profesională și financiară vor înflori.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta îți poți permite să fii cât de spontană vrei și să te bucuri de toată libertatea din lume. Aceasta este o ocazie care nu poate fi ratată. Viața sentimentală te echilibrează emoțional și te umple de energie. Ești o norocoasă că ai lângă tine un astfel de om!

Pentru EL

Săptămâna aceasta vei reuși să fii mai înțelegător cu partenera de viață. Acum este momentul să analizezi cu atenție relația voastră și să încercați împreună să rezolvați problemele existente.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Optimismul tău te va ajuta să câștigi admirația celor din jurul tău. Nimic nu îți va sta în cale atunci când îți propui ceva. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii tolerantă și să realizezi că nu toată lumea poate ține pasul cu tine.

Pentru EL

Aceasta ar putea fi o săptămână captivantă pe plan social, mai ales dacă vei fi provocat de prietenii apropiați. În ceea ce priveste dragostea, nu se poate spune că ești prea norocos. Relația în care ești implicat îți poate cauza probleme. Nu lăsa lucrurile să îți scape de sub control și nu lua nicio decizie pentru moment. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vei radia. Traversezi o perioadă plină de schimbări revigorante. Deciziile pe care le iei vor funcționa bine. Poate chiar vei avea norocul de a te îndrăgosti de persoana potrivită. Îți va fi mult mai ușor decât de obicei să comunici cu cei din jurul tău.

Pentru EL

Dacă în ultima perioadă a existat o anumită tensiune între tine și partenerul de viață, săptămâna aceasta ar trebui să faci un efort pentru a face pace. Cel mai bine ar fi să apelezi la romantism și totul va merge ca pe roate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Ar trebui să te concentrezi mai mult pe viața ta amoroasă în această săptămână. Partenerul de viață te vrea mai spontană. Uită de grijile de la locul de muncă și acordă-i atenție persoanei care te iubește. Nu vei regreta!

Pentru EL

Norocul te cam ocolește în această săptămână, însă situația nu este atât de rea precum pare inițial. Fie că este vorba de dragoste sau de bani, cert este că nu trebuie să te întorci din drum la primul obstacol pe care îl întâmpini.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod