Superhoroscopul lunii octombrie. Taurul se confruntă cu probleme în dragoste

Taur, luna aceasta se va instala o oarecare distanță între tine și persoana iubită și nu te vei înțelege prea bine cu aceasta.



Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie va fi fabuloasă pentru tine. Dacă ești singur/ă, vei cuceri tot ce e în jurul tău. Vei fi super atractiv/ă și distractiv/ă. Viața ta socială bogată te va ajuta să cunoști oameni noi mai ușor. Te vei simți minunat. Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună romantică și vei trăi o mulțime de experiențe interesante. Tu și persoana iubită vă veți distra atât în grup alături de prieteni, cât și singuri într-un cadru intim.

Va fi o lună foarte prosperă pentru tine. Vei câștiga bani din mai multe surse: salariu, investiții și jocuri de noroc. Vei fi norocos/oasă la bani și, indiferent de ceea ce faci, câștigurile sunt garantate. Te bazezi pe intuiție și nu dai greș. Criza existentă nu te va afecta deloc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta se va instala o oarecare distanță între tine și persoana iubită și nu te vei înțelege prea bine cu aceasta. Este mai bine să eviți confruntările pentru că vei pierde. Nu este un moment bun pentru a lua decizii sentimentale sau pentru a vorbi despre problemele importante, deoarece nu vei fi reuși să folosești cuvintele potrivite și vei fi interpretat/ă greșit. Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Nu este o lună bună pentru cuceriri.

Te vei descurca de minune cu banii luna aceasta. Veniturile pot veni din mai multe surse, deoarece vei fi foarte activ/ă la locul de muncă obișnuit, cât și în alte afaceri sau proiecte. Găsești întotdeauna o modalitate de a câștiga mai mult sau de a pune bazele unei tranzacții sau afaceri profitabile. Farmecul personal te ajută. Vei avea numeroase beneficii datorită relațiilor pe care le ai, deoarece îți vor deschide multe uși.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îți va merge bine în dragoste luna aceasta. Există înțelegere între tine și persoana iubită și veți fi mai uniți și mai romantici decât oricând. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult și vei face abuz de puterea ta de seducție cu sexul opus. Vei sfârși îndrăgosit/ă.

Din punct de vedere economic, luna octombrie va fi asemănătoare cu luna anterioară. Drept urmare, o duci bine. Vei câștiga mulți bani în continuare. Chiar dacă munca ta se mai reduce, vei continua să culegi roadele eforturilor tale recente. Încă mai ai mulți bani de primit și nu ai de ce să-ți faci griji din această cauză.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, situația va fi asemănătoare cu cea de luna trecută. Fără schimbări, deci nimic remarcabil. Dacă ești singur/ă, luna aceasta nu va fi cea mai bună pentru a întâlni pe cineva. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că vei ieși foarte puțin și pentru că prioritatea ta va fi sănătatea și odihna.

Din punct de vedere financiar, luna octombrie va fi una bună pentru tine. Venitul tău este regulat, deci stabil. De asemenea, vei avea ocazia să faci afaceri profitabile prin intermediul copiilor sau soției/soțului tău. Luna aceasta ai putea avea probleme sau certuri cu familia din cauza banilor. Înarmează-te cu răbdare, deoarece pentru moment nu vei rezolva problema.

Citește și: Cum îl faci să înțeleagă că tu ești femeia potrivită pentru el, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste, vei continua în același ritm ca luna trecută. Diferența este că ai putea avea argumente mai puternice asupra banilor. Nu vei fi de acord cu privire la modul de cheltuire. Dacă ești singur/ă, va fi o lună bună pentru a cunoaște pe cineva special și de a te îndrăgosti. Ești atrăgător/oară și seducător/oare, așadar ai toate șansele să cucerești pe cine ți-ai propus. Ba chiar vei atrage mai mult de o persoană!

Vei avea foarte mult noroc la bani. În prima săptămână din octombrie vei câștiga mai mult decât sperai și din surse neașteptate. Vei simți că prosperi și că ești în siguranță. Veștile bune le vei împărtăși cu familia. De asemenea, firea ta ambițioasă te determină să te implici în numeroase studii, cursuri și seminarii pentru a te îmbunătăți constant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, armonia și romatismul nu vor lipsi luna aceasta. Cu toate acestea, un pic mai multă distracție nu ar strica. Dacă ești singur/ă, vei atrage sexul opus cu felul în care arăți. Ești foarte atrăgător/oare fizic, dar și special/ă ca personalitate. Ai putea întâlni pe cineva interesant, dar încearcă să alegi pe cineva cu aceleași interese ca și tine.

Cu banii stai excelent luna aceasta. Venitul tău e stabil și mulțumitor. Deci, poți trăi liniștit/ă și să fii încrezător/oare în viitor. În ultima săptămână din octombrie începe cea mai bună perioadă din punct de vedere economic din acest an. Vei câștiga bani extrem de ușor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, viața ta amoroasă nu va fi foarte bună luna aceasta. Vei avea un sentiment de detașare și răceală. Nu te vei înțelege cu persoana iubită și vă veți certa din orice. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii drastice acum. Așteaptă să treacă această lună și apoi vei vedea ce trebuie să faci. Dacă ești singur/ă, ai putea avea mai multe relații sporadice. Lasă-te iubit/ă!

În ceea ce privește banii, o vei duce bine luna aceasta. Totul va continua în ritmul obișnuit cu totală normalitate. Fără schimbări, planuri sau surprize. Cu toate acestea, va trebui să îți împarți timpul liber între familie și muncă dacă vrei să nu existe probleme pe niciunul dintre aceste planuri. Îți place să lucrezi și te afunzi uneori prea tare în muncă, dar știi să te organizezi și să îți stabilești un program astfel încât să ajungi acasă atunci când trebuie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea este cel mai important lucru pentru tine în această lună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, tu și persoana iubită veți fi foarte apropiați și romantici. Aveți interese comune, iar reușitele celui/celei de lângă tine te vor bucura ca și când ar fi ale tale. Dacă ești singur/ă, vei fi foarte seducător/oare și ai putea începe să te întâlnești cu cineva din mediul profesional. Ești atras/ă de oameni puternici cu multă carismă.

Octombrie va fi o lună prosperă pentru tine. Banii vor ajunge la tine fără mari eforturi. Găsirea afacerii sau jobului perfect pentru tine este o sarcină ușoară. Știi cum să faci bani. Îți vei permite să te muți, să ieți și să cumperi orice fără probleme și fără să fii nevoit/ă să îți verifici contul tot timpul. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, dragostea va merge mână în mână cu banii și cariera luna aceasta. Compatibilitatea sentimentală și afacerile sunt importante pentru tine. Îți place să lucrezi împreună cu partenerul de viață. Dacă ești singur/ă, te vei apropia de persoanele cu aceleași interese profesionale ca și tine. Îți vei căuta un/o partener/ă la locul de muncă.

E nevoie de multe eforturi și compromisuri pentru a câștiga bani. Dar, pe măsură ce zilele trec, vei vedea lucrurile mai clar și vei descoperi modul în care trebuie să acționezi pentru a câștiga mai mult. Până la sfârșitul lui octombrie, te vei simți mai încrezător/oare și vei avea mai mult succes din punct de vedere financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, luna aceasta vei atrage inevitabil sexul opus și ai putea avea câteva aventuri interesante. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, te vei reîndrăgosti de partenerul/a tău/ta și vei trăi momente extrem de pasionale.

Pe plan financiar o vei duce bine în această lună. Vei primi bani din sursele obișnuite și nu va trebui să îți faci griji cu privire la cheltuieli. Ca și în cazul ultimelor luni, vei fi acoperit/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei avea o lună bună. În primele trei săptămâni ar trebui să eviți confruntările sau altfel îți vei petrece zilele certându-te cu persoana de lângă tine. Este evident că nu gândiți la fel despre multe lucruri, dar evitați să vă certați. În ultima săptămână, atmosfera se schimbă și tensiunile vor dispărea complet. Vei lua lucrurile mai în râs și veți împărtăși mai multe momente plăcute unul cu celălalt. Romantismul va reveni. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase oportunități de a întâlni oameni care te interesează. S-ar putea să te îndrăgostești de un străin, de un profesor sau de cineva cu care lucrezi. Iubești oamenii care nu numai te atrag fizic, dar de la care poți și învăța multe lucruri.

În ceea ce privește latura financiară, vei fi puțin îngrijorat/ă luna aceasta. Situația actuală este incertă, iar banii nu mai vin ca de obicei. Astrele te sfătuiesc să eviți cheltuielile majore, să fii precaut/ă și să aștepți până luna viitoare pentru a lua decizii. Te vei gândi la noi modalități de câștig.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca foarte bine luna aceasta. Relația ta va fi cel mai bun lucru din octombrie. Dragostea e reciprocă, iar romantismul dintre tine și persoana iubită te face să te simți special/ă și fericit/ă. Cel/cea de lângă tine se bucură de o situație financiară de invidiat și te va ajuta. Dacă ești singur/ă, va fi o luna de relații sporadice și te vei bucura de jocul seducției. Îți place să înnebunești sexul opus!

În ceea ce privește banii, situația va rămâne neschimbată luna aceasta. Situația economică proastă cu care te confrunți te afectează foarte mult. Va trebui să muncești de două ori mai mult pentru a câștiga mai puțin. Din fericire, la final de octombrie vei primi un ajutor neașteptat di partea unei persoane apropiate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elisabeta pe 1 Oct 2020, 18:33
    Horoscop

    Multumesc pentru informare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod