Singurul lucru pe care îl va face doar dacă este într-adevăr îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Fiecare bărbat își exprimă sentimentele diferit. O modalitate sigură de a-ți da seama dacă te iubește cu adevărat este să fii atentă dacă face acest lucru!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți va spune atunci când îl deranjează ceva.

De cele mai multe ori, bărbații se prefac și vor să lase impresia că totul este în regulă. Dar bărbatul Berbec nu va face asta niciodată. Dacă îl deranjează ceva, îți va spune. În loc să te superi că este direct și îți spune ce are pe suflet, ar trebui să apreciezi că este sincer și că îți spune ce îl macină înainte ca lucrurile să se înrăutățească.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți împărtășește lucruri delicate atunci când se află într-o poziție vulnerabilă.

Ți se pare ușor să porți o conversație cu un Taur atunci când vă aflați la restaurant sau când sunteți super relaxați. Dar informațiile cu adevărat sincere le va spune când se află într-o poziție vulnerabilă sau în intimitate (cum ar fi imediat după ce ați făcut sex). El îți va spune cât de mult te iubește și cât însemni pentru el. Ascultă-l și lasă-l să se deschidă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te întreabă despre viața ta, trecutul tău și poartă conversații profunde cu tine.

Pentru a afla cât de interesat este bărbatul Gemeni de tine, trebuie să acorzi o importanță deosebită conversațiilor pe care le porți cu el. Dacă este interesat cu adevărat de viața ta, de trecutul tău, înseamnă că este interesat cu adevărat de tine. Vrea să te cunoască, să știe totul despre tine și va dori să-ți împărtășească la rândul lui lucruri despre el însuși. Toate acestea pentru că nativul din Gemeni caută o relație serioasă. Iubește discuțiile profunde și este pregătit să-ți răspundă la toate întrebările importante pe care i le pui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Împărtășește lucrurile mai puține plăcute despre el cu tine.

Într-o relație, majoritatea dintre noi încearcă să-și creeze cea mai bună imagine. Dar cu toții avem secrete întunecate în interior. Au existat momente în care am făcut ceva rău, s-a întâmplat ceva rău, am făcut greșeli. Dacă bărbatul Rac se deschide în fața ta și spune astfel de lucruri înseamnă că vrea cu adevărat să fie cu tine. E nevoie de mult curaj penru a vorbi despre situații neplăcute din trecut. Făcând asta, el își dezvăluie intenția de a construi o relație puternică cu tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți permite să vezi latura lui sensibilă.

Percepția generală despre bărbatul Leu este că este o persoană carismatică și fără cusur. Îți vei da seama dacă este intersat cu adevărat de tine atunci când înlătură acest văl de măreție și își va dezvălui latura liniștită și sensibilă. El te consideră o persoană specială, motiv pentru care îți oferă șansa de a-l vedea așa cum este el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Devine nervos, agitat.

Este foarte dificil să intri în sufletul unui bărbat din zodia Fecioară. Trebuie să ai multă răbdare pentru a-l face să se deschidă în fața ta. Dacă îl surprinzi ușor agitat și nervos, jucându-se cu un pix sau frecându-și picioarele tensionat, înseamnă că începe să devină vulnerabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți cere sfaturi.

Atotștiiutorul bărbat din zodia Balanță trebuie să aibă mult curaj pentru a admite că nu știe ceva. Așadar, dacă nativul din Balanță îți cere sfaturi sau sugestii, îți dezvăluie faptul că nu știe chiar totul și că are nevoie de tine. El nu ar face-o dacă nu ar fi cu adevărat interesat de tine.
 

Citește și: Lângă ce tip de femeie nu ar putea rezista, în funcţie de zodia lui

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Își asumă responsabilitatea pentru relațiile lui eșuate din trecut.

Relațiile înseamnă foarte mult pentru nativul din Scorpion. Dacă vorbește despre relațiile sale anterioare și recunoaște greșelile pe care le-a făcut, înseamnă că este cu adevărat interesat de tine și nu vrea ca istoria să se repete.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Își lasă garda jos.

Dacă optimistul și amuzantul Săgetător își lasă garda jos și începe să discute cu tine despre grijile și neliniștile pe care le are, înseamnă că este cu adevărat interesat de tine. El își face, în sfârșit, curaj să-ți spună că lumea lui se prăbușește și că are nevoie de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți împărtășește secretele și trecutul.

Disciplinatul și harnicul Capricorn nu este întotdeauna comunicativ. Dar, dacă începe să-ți dezvăluie secretele sau vorbește despre trecutul său, înseamnă că faci parte deja din viața lui și că ești foarte importantă pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E atent la ceea ce simți.

Intelectualul Vărsător încearcă întotdeauna să evite situațiile emoționale. Așadar, dacă acest nativ ascultă ce ai pe suflet sau îți oferă un umăr pe care să plângi după o zi proastă, înseamnă că ține cu adevărat la tine. Simte-te norocoasă că s-a adaptat nevoilor tale emoționale și că este acolo pentru tine când ai nevoie.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Își dezvăluie creativitatea a cărei muză ești tu.

Peștii visători se exprimă prin creativitate. Dacă ești muza lui și împărtășește compozițiile sale creative cu tine, e un semn că ești specială pentru el. Peștii au tendința de a se refugia în lumea fanteziei și, dacă îți permite să intri în spațiul său, atunci clar îți poartă sentimente sincere.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod