Sfatul de care ai nevoie acum, în funcţie de zodia ta

Iată sfatul pe care fiecare zodie trebuie să îl audă urgent, acesta poate fi de mare ajutor dacă vine la momentul potrivit!

Leu(22 iulie - 22 august)

Singurul sfat de care ai nevoie este să continui să joci dur.

Munceşti din greu şi acest lucru se vede. Nimeni nu poate nega asta. Faci o treabă minunată şi nu ai nevoie decât să mergi pe aceeaşi linie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti atât de concentrat asupra vieţii şi de a păstra totul în regulă încât uneori uiţi să trăieşti.

Nu trebuie să fii atât de serios tot timpul, ci să te laşi mai mult purtat de val!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te da bătut! Lucrezi din greu şi ar fi păcat să renunţi acum.

Eşti atât de aproape de a obţine ce îţi doreşti, încât toată lumea te încurajează în acest sens. Continuă în aceeaşi linie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sfatul de care ai nevoie este să ierţi, dar să nu uiţi.

Eşti recunoscut pentru faptul că ţii supărarea mai mult decât e necesar. Ia-ţi timpul de care ai nevoie pentru a trece peste o situaţie, dar apoi las-o în trecut pentru a putea trece mai departe.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti un optimist, deci nu ar trebui să îţi fie prea greu să urmezi acest sfat. Ignoră ura!

Oamenii sunt cu siguranţă geloşi pe energia ta pozitivă constantă şi pe succesul general. Ei vor încerca să te tragă în jos, dar să nu îndrăzneşti să îi laşi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Poţi să te linişteşti pentru o clipă? Va merita!

Eşti atât de îngrijorat să controlezi totul şi de a te asigura că totul merge aşa cum îţi doreşti, încât îţi pierzi timpul inutil pentru că nu e necesar. Când eşti aşa, nici măcar nu te bucuri de ce se întâmplă. Respiră adânc şi aminteşte-ţi că uneori puţin înseamnă mai mult!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai grijă în cine ai încredere!

Pentru că eşti atât de demn de încredere, oamenii vor căuta să profite de tine, aşa că nu trebuie să cazi în plasa lor! Fii cu ochii în patru şi demască-i pe impostori!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Singurul sfat de care ai nevoie e să rămâi o persoană la fel de drăguţă ca şi până acum.

Unii oameni urăsc să li se spună aşa, dar chiar este un compliment. Oamenii vor iubi totul la tine pentru că e imposibil să nu o facă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ştie toată lumea cât eşti de competitivă. Asta e minunat, dar unii oameni nu cred asta.

Ei cred că e foarte enervant şi că vrei doar să te dai mare. Vrei un sfat? Ignoră-i şi continuă să joci dur. Nu e vina ta că eşti uimitoare în tot ceea ce faci şi cu siguranţă toţi îşi doresc ca ele să fie ca tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu lăsa ca micile eşecuri să te tragă în jos!

Sfatul pe care probabil trebuie să îl auzi acum este că poţi să faci orice! Poţi realiza tot ce îţi propui dacă munceşti destul de mult pentru asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi place foarte mult să îi mulţumeşti pe cei din jurul tău, dar ţi-ai dori un sfat care ar putea să te ajute să fie şi mai bine pe termen lung?

Spune adevărul! Unii ar putea fi puţin deranjaţi de asta, dar ei vor respecta mai mult faptul că eşti cinstit cu ei, decât dacă ai încerca să îi minţi frumos. Nu uita, minciuna are picioare scurte!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te închizi prea mult în tine, iar acest lucru nu e sănătos deloc.

Deschide-te şi permite-le celor din jur să ştie ce se întâmplă cu tine. Dacă aceste persoane te iubesc, te vor înţelege. Dacă nu, cel mai bine ar fi să rupi relaţiile cu aceştia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod