Cuplu în casă nouă

Sezonul Fecioarei şi influenţa sa în dragoste asupra zodiilor

Pe 23 august a început un nou sezon astrologic, Soarele intrând în zodia Fecioarei, inspirându-ne pe toţi să ne facem planuri pentru ceea ce ne dorim şi să trecem la acţiune.
Fecioara este un semn de pământ foarte pragmatic care preferă logica în defavoarea intuiţiei. Uneori, acest lucru poate fi copleşitor pentru noi, dar o gândire orientată spre detalii este exact ceea ce ne trebuie pentru a trece la pasul următor. Exact acest lucru se va întâmpla în dragoste sub influenţa zodiei Fecioară.

Sezonul Leului a fost foarte intens şi a adus o mulţime de schimbări pentru toată lumea, indiferent de statulul relaţiei. Am văzut cum relaţiile au început să evolueze sau să se sfârşească în ultimele săptămâni, dar cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştim este că ne aflăm abia la jumătatea oricărui progres pe care trebuia să îl facem, cu toate că părea că totul este clar şi finalizat.

Numărul de eclipse de care am avut parte pe parcursul verii a adus atât de multe lucruri pentru noi încât este imposibil să digerăm şi să procesăm totul. Sezonul Fecioarei începe la doar câteva săptămâni după ultima eclipsa de soare şi cu doar câteva zile înainte de luna plină în Peşti.
În ultimele câteva săptămâni, am văzut că Mercur şi-a întors mersul direct pentru a ne ajuta să ne dăm seama cum arată cu adevărat viaţa noastră în acest moment.

Principalul obiectiv al sezonulul Fecioarei din acest an este planificarea pentru ceea ce urmează. Fecioara iubeşte detaliile, este expertă în planificări şi nu se lasă doborâtă de situaţii sau circumstanţe dificile. Ea este loială şi fermă în abordarea ei. Fecioara vrea să ne ajute să vedem unde să punem piesele pe care eclipsele ni le-au adus şi să descifrăm exact încotro mergem de aici înainte. Ne arată calea, direcţia.

Anul acesta este unul în care majoritatea dintre noi am ajuns să privim viaţa total diferit faţă de cum am făcut-o prima oară în ianuarie. În ultimii ani care au trecut a părut că nimic nu s-a schimbat cu adevărat, ci mai degrabă am stagnat în unele privinţe. Cu toate acestea, anul acesta s-a întâmplat exact opusul. Pe lângă faptul că vedem schimbări dramatice, acum trebuie să ne planificăm paşii următori.
Uneori, putem fi reticenţi în a planifica ceva din cauza lucrurilor în care am eşuat. Se pare că îmbătrânim şi dezamăgirea ne loveşte, lăsând lucrurile să se întâmple natural în speranţa că nu e nevoie să facem noi nimic. Fecioara vede totul diferit. Nu este vorba că noi pretindem că nu ne e teamă sau că nu avem rezerve în ceea ce priveşte avansarea în viaţă, ci e vorba de acceptarea faptului că am fost dezamăgiţi, că ar trebui să începem un capitol nou având speranţa că totul e posibil. În acest caz, Fecioara ne cere mai întâi să planificăm şi să privim spre ceea ce vrem să facem în viaţă. Vom fi îndemnaţi să ne uităm în trecut, la greşelile pe care le-am făcut, la ce am învăţat despre nevoile şi dorinţele noastre şi apoi să le folosim pentru a face un plan.

În timp ce mulţi dintre noi au presupus că energia eclipselor se va stabiliza după eclipsa de la începutul lunii august, ea ne va urmări, de fapt, până la următoarea lună plină.
Acest lucru înseamnă că avem doar câteva săptămâni pentru a ne aduna, pentru a ne face planuri şi pentru a avea curajul de a începe un nou capitol al vieţii noastre. Sezonul Fecioarei începe la câteva zile după ce Mercur devine retrograd, ceea ce ne permite să ne descifrăm sentimentele şi să ne concentrăm pe detaliile care ne ajută să mergem înainte. După intrarea în acest sezon, vom întâlni luna plină în Peşti, dar şi pe Marte retrograd, ceea ce va însemna energii cumulative care ne vor ajuta să simţim că putem merge mai departe în orice direcţie ne-am propus.

În timp ce toate acestea se întâmplă la începutul sezonului Fecioarei, vom avea nevoie în continuare de capacitatea de a planifica şi de a examina detaliile până în septembrie, deoarece ştim cu toţii că definiţia vieţii este că planurile trebuie modificate în continuu pentru a putea să evoluăm.

În acest sezon, pe plan sentimental vom vedea că multe lucruri care s-au întâmplat în timpul eclipselor s-au petrecut cu un motiv.
Acum este momentul în care suntem în stare să punem planurile în aplicare clar şi cu încredere. Pentru unii aceste planuri pot apărea brusc şi spontan, însă pentru alţii au presupus multă muncă de-a lungul timpului. Din acest motiv, cel mai probabil vom vedea un asalt de angajamente mai mari sau mai mici, cum ar fi împărtăşirea unui spaţiu de locuit sau doar planificarea unui viitor împreună. Este foarte important să îţi îndrepţi atenţia către detalii, nu e suficient să faci declaraţii de iubire, ci de ceea ce vei face pentru a transforma aceste cuvinte în acţiuni.

În cea mai mare parte a acestui an, am găsit tot felul de scuze pentru noi înşine sau chiar ne-am sabotat propriul progres. Dar Fecioara ne-a făcut să ne schimbăm, să progresăm cu adevărat şi să alegem ce e bun din trecut pentru a crea ceva minunat.










Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod