Semne că vrea să vă împăcați, în funcție de zodia lui

Deși poate fi dificil să îți dai seama dacă fostul își dorește să se întoarcă la tine, există întotdeauna semne și indicii ascunse în semnul lui zodiacal care îți sar în ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă relația s-a încheiat, bărbatul Berbec nu va renunța.

El va fi destul de insistent pentru a se asigura că știi că te vrea înapoi. Ar trebui să fii pregătită pentru multe apeluri telefonice, vizite și declarații de dragoste. De asemenea, acel lucru care te-a enervat în relația de dinaintea despărțirii va dispărea complet, va avea el grijă de asta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul Taur este o persoană de încredere și nu e genul care se desparte prea ușor de cineva.

În cazul în care s-a ajuns totuși acolo, nu te aștepta să plece niciodată cu adevărat. Dacă își dorește să se împace cu tine, cu siguranță va continua să te asculte când ai nevoie, va încerca să te facă să râzi și să te simți bine. Între timp, gesturile sale de afecțiune vor deveni din ce în ce mai vizibile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni preferă să fie liber.

Deci, odată ce relația a ajuns la final și a încheiat toate socotelile cu tine, nu te aștepta să fie disponibil sau dornic de împăcare. Dar, dacă își anulează planurile pentru a te ajuta sau este acolo pentru tine când ai nevoie, cu siguranță vrea să reînvie relația.
 

Citește și: Ce să faci atunci când te simți singură, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul Rac nu se grăbește să arate ce simte, dar atunci când se întâmplă, poate fi extrem de expresiv.

Are tendința de a-și pune sufletul pe tavă în relație și va continua să facă acest lucru dacă vrea să reaprindă scânteia dintre voi. Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, așteaptă-te la o mulțime de gesturi romantice din partea acestuia.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul Leu vrea să fie mereu în centrul atenției.

Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, se va gândi la gesturi mărețe pentru a te recuceri. Plimbări cu elicopterul, declarații de dragoste publice, cadouri scumpe, sunt doar câteva dintre lucrurile la care să te aștepți. De asemenea, el își va dezvălui acea latură blândă și intimă pe care o ține bine ascunsă și îți va împărtăși lucruri pe care nu le-a spus niciodată nimănui.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară va încerca să repare ce a greșit înainte de despărțire.

Dacă separarea s-a produs din cauza criticilor sale exagerate, el o va lăsa mai moale și își va cere scuze, lucru pe care nu obișnuiește să îl facă prea des. Indiferent de motivul despărțirii, așteaptă-te să facă mai multe compromisuri decât în trecut!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este foarte romantic și spune mereu ceea ce simte.

Dacă vrea să se împace cu tine, nu-și va reține gesturile de afecțiune și va încerca să îndrepte toate greșelile pe care crede că le-a comis în relația pe care ați avut-o. O face pentru că te vrea înapoi și pentru a-ți arăta că e serios.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este o persoană misterioasă.

Această trăsătură a sa este prezentă și în relații, acolo unde nu ar trebui să fie un mister tot timpul. Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, Scorpionul va fi mult mai sincer și va încerca să te facă să te simți confortabil în orice situație. Se va schimba pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mereu onest, indiferent de situație, bărbatul Săgetător e foarte direct atunci când vine vorba de a anunța că vrea să se împace cu tine.

Dacă motivul despărțirii a fost legat de independența și spontaneitatea sa, probleme pe care le are de obicei în relațiile sale, Săgetătorul va încerca să stea mai mult alături de tine și să respecte programul pe care îl faceți.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este foarte ambițios, mai ales pe plan profesional.

Acest lucru îi poate afecta relația, pentru că nu e întotdeauna disponibil atunci când ai nevoie de el. Dacă vrea să vă împăcați, va încerca să fie mai relaxat, se va deschide mai mult cu privire la temerile lui și îți va explica de ce se străduiește atât de mult să-și atingă obiectivele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător poate să-și exprime printr-o mulțime de moduri dorința de a se împăca cu tine.

De la gesturi de dragoste mărețe până la lucruri mărunte precum un simplu mesaj prin care îți spune că se gândește la tine. Vărsătorul ține mult la libertatea sa, așa că, dacă își dorește să reaprindă flacăra iubirii dintre voi, îți va arăta că e dispus să renunțe la ea.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În mod normal, bărbatul din zodia Pești este foarte emotiv și sensibil.

Dar, dacă vrea să vă împăcați, el nu va mai fi la fel de timid ca înainte de a începe relația cu tine. Așteaptă-te să fie direct și să riște, luând în considerare o respingere din partea ta. Ar face orice pentru a primi o a doua șansă și pentru a-ți demonstra că sentimentele sale pentru tine nu s-au diminuat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod