Scapi de stress, mananci mai putin!

Apelezi la mancare de fiecare data cand te simti stresat(a)? Acest obicei poate fi schimbat. Iata 9 metode prin care poti scapa de stres.
1. Fitness zilnic. Activitatea fizica face minuni in lupta impotriva stressului. Antreneaza-te zilnic, la sala sau in aer liber, si vei uita de toate problemele.

2. Bucura-te de soare! Poate fi deprimant sa stai in casa toata ziua, iar o plimbare in aer liber poate fi o adevarata sursa de buna dispozitie.    

3. Pastreaza un jurnal zilnic. Notand tot ce faci zilnic (sport, mancare si sentimente), poti gasi mai usor sursa si rezolvarea problemelor.

4. Nu te abtine de la mancarurile preferate pentru ca vei pofti mai mult.
Incearca sa mananci incet, portii mici din alimentele preferate si savureaza fiecare bucatica.

5. Stabileste-ti cateva reguli sanatoase (nu manca dupa ora 21:00, multe alimente sanatoase, etc.)

6. Identifica situatiile cele mai stresante care te trimit la frigider si gaseste metode prin care poti infrunta altfel aceste probleme.

7. Relaxeaza-te. Acorda-ti 15 minute zilnic de pace si liniste, timp in care sa meditezi. O baie fierbinte cu spuma te poate ajuta sa uiti de toate problemele.
Scapa, pentru un moment, de familie sau cauta o camera linistita unde sa te poti relaxa.

8. Fii bun cu tine insuti. Intocmeste o lista cu zicale care te motiveaza si te inspira. Foloseste-le zilnic pentru a te simti bine.    

9. Mananca sanatos. O alimentatie sanatoasa te ajuta sa te pastrezi sanatos si sa faci fata cu bine stresului zilnic.     
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 14 Aug 2007, 13:30
    Recomandare

    Va rog sa-mi recomandati cel mai bun doctor ginecolog la care pot apela in Timisoara.Am fost la multi dar tot aud de ei ba ca nu e bun ba ca nu e serios si am mare nevoie de un doctor bun si care sa ma trateze nu sa ma tot amane.Va multumesc foarte mult. Cu stima Adriana

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod