Sirenă

Profilul complet al femeii din zodia Peşti

Nativa din zodia Peşti este foarte feminină şi pare acel gen de femeie de care orice bărbat se îndrăgosteşte încă de la prima vedere.
Ea pare foarte vulnerabilă, foarte diferită de tiparul modern din zilele noastre. Aproape fiecare tip care o întâlneşte are sentimentul de a o lua în braţe şi de a o proteja de lumea rea în care trăim. Ea este una dintre femeile care stau în spatele soţilor lor şi îi sprijină cu toate resursele pe care le au. O femeie din această zodie nu va încerca niciodată să îşi domine partenerul de viaţă. E adepta gesturilor obişnuite, cum ar fi să îi deschizi uşa pentru a intra sau ieşi undeva. Vrea ca bărbatul ei să o iubească, să o protejeze şi să aibă grijă de ea. Se va sprijini compler pe el, arătându-şi încrederea deplină în abilităţile şi puterea sa. Acest lucru acţionează ca un stimulent ego solid pentru aproape orice bărbat. Ea va fi acolo mereu pentru a te asculta, ei îi poţi dezvălui cele mai ascunse secrete şi dorinţe şi cu care poţi împărtăşi toate visele.
Ea nu are nimic masculin în ea, aşa că dacă îţi doreşti o femeie cu trăsături tipice, ea e aleasa. Este absolut feminină oriunde s-ar afla şi indiferent de context.

În mariaj, ea te poate adora, admirându-ţi fiecare calitate. Căldura personalităţii ei îi face pe bărbaţi să se relaxeze imediat şi le poate gâdila orgoliul masculin. O femeie din zodia Peşti este la fel ca şi celelalte femei şi poate avea şi un temperament urât. În momentele ei de furie. poate da dovadă de un sarcasm amar. Consolarea vine prin faptul că în marea majoritatea a timpului ea este blândă, nu acidă.

De fapt, în cea mai mare parte a timpului, ea va fi darnică, înţeleaptă şi va fi femeie. Limba ei ascuţită va ieţi la iveală doar din când în când. În cazul în care i-ai cunoscut doar această latură a sa, e posibil ca ea să fi suferit o traumă la o vârstă fragedă, iar această amărăciune să fie doar rezultatul ei.
Ea e învăluită în puţin mister şi poate deveni, de asemenea, puţin cam înşelătoare. Ea nu este rea, dar vrea ca anumite lucruri să le păstreze doar pentru ea.

Misterul ei îţi va menţine interesul. Femeia din Peşti e foarte sensibilă şi devine rapid sentimentală, chiar şi cuvintele doar puţin dure făcând-o să plângă. Poţi să îţi imaginezi cu uşurinţă ce se va întâmpla atunci când într-adevăr îi răneşti sentimentele. Ar putea să înceapă să creadă că e total lipsită de valoare şi incapabilă să supravieţuiască spiritului de luptă. Apoi, va trebui să o asiguri că este apreciată pentru înţelepciunea, empatia şi abilitatea ei de a fi înţelegătoare. Chiar dacă ştii că ceea ce spui e adevărat, va trebui să o convingi şi pe ea de acest lucru.


Va trebuie să îi înlături îndoielile cu privire la ea însăşi, altfel de poate închide în ea ca o formă de auto-apărare. O fată din această zodie este timidă, emotivă şi vulnerabilă. Pentru a-şi porteja susceptibilitatea, poartă adesea o mantie de mister, frigiditate şi independenţă. Îi este frică să-şi expună adevărata faţă înaintea partenerului său care o va iubi, o va îmbrăţişa şi o va face să se simtă protejată. Ca mamă, ea poate fi prea permisivă şi nu poate impune disciplină.

Este posibil să trebuiască să o înveţi să găsească un echilibru între control şi răsfăţ. O femeie din aceastî zodie îşi va sacrifica propriile vise pentru a le face posibile pe cele ale copiilor ei. Este posibil să nu stea prea bine la capitolul bani, dar va reuşi să facă economii dacă situaţia o cere.
Ea îşi va aminti chiar şi cele mai mici incidente din viaţa sa, aşa că mai bine îi ţii minte ziua de naştere sau data aniversării voastre. E poate deveni din când în când visătoare, dar atunci când ai nevoie, va fi lângă tine fără să îi ceri asta. Este acea persoană de care vei dori să ai grijă, pe toate durata vieţii voastre!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod