Poveste adevărată: "Viitoarea mea soacră vrea să ne înveţe cum să facem sex"

Suntem împreună de aproape doi ani și am decis să ne căsătorim. Suntem de-o seamă, avem 25 de ani, și pentru mine el este al doilea bărbat din viață.
Nu mi s-a părut important să aflu, din punctul lui de vedere, câte au fost înaintea mea, pentru că nu cred că trecutul contează într-o relație, ci cum ne comportăm unul cu celălalt. Recunosc că poate nu sunt așa de pricepută într-ale sexului, dar consider că mai am destul timp să învăț asta, să învățăm împreună.

Numai că recent am aflat ceva ce m-a bulversat total. Și anume că pe iubitul meu l-a inițiat în cum se face sex chiar mama lui împreună cu o prietenă a ei. Am fost șocată, deși admit că văzând-o pe ea cum arată la 50 de ani (pare de 35) mi-am dat seama că a fost o mare cuceritoare la viața ei. Dar chiar să recurgă la astfel de perversiuni bolnave nu aș fi crezut.
Culmea e că lui nu i se pare nimic nepotrivit. Iar asta m-a pus un pic pe gânduri în legătură cu viitorul nostru.

Apoi am zis, ok, asta e, poate că a fost și a trecut, așa au ales ei să rezolve o chestiune care în multe familii românești nici măcar nu se discută, între părinți și copii, darmite să se facă. Viața noastră sexuală era bună sau cel puțin din punctul meu de vedere nu aveam a mă plânge. Se pare, însă, că el i-a povestit mamei lui ce și cum facem și mai ales că are unele nemulțumiri în legătură cu „prestația” mea. Deși mie nu mi-a spus inițial. Așa am ajuns să mă abordeze ea, viitoarea mea soacră, la câteva luni după ce am decis că ne căsătorim.

Mi-a spus că acum că voi intra în familie ea ține la fericirea fiului ei și vrea să corespund așteptărilor lui, de aceea se oferă să ne „mediteze” pe amândoi ca să fim buni la pat.
De surpriză am rămas mută și nu am putut să am o replică la această abordare. Am preferat să plec din cameră și să nu îi dau un răspuns, însă chestiunea a rămas în suspensie, și ori de câte ori știu că trebuie să dau ochii cu ea mă apasă.

Mă deranjează faptul că ea știe cum facem noi dragoste și chiar lucruri pe care, eventual, eu nu le fac bine. Consider că chestiunile astea intime nu trebuie împărtășite cu alții, cu atât mai puțin cu părinții, mi se pare stânjenitor numai gândul, darmite să o văd pe soacra mea între noi explicându-ne sau chiar să mi-o imaginez făcând sex cu ... soțul meu. E absurd, nu credeți?

Mi-e greu să povestesc asta cuiva cunoscut, de fapt mi-e rușine.
Nu i-am zis nici mamei, nici celei mai bune prietene, însă simt că trebuie cumva să fac ceva ca să nu se ajungă mai departe. Refuz categoric să mă supun acestei șarade a lor, dar în același timp îl iubesc pe el și îmi doresc să rămânem împreună. Am încercat să-i spun lui ce mă deranjează, dar el consideră că nu e nimic greșit în a învăța ceva de la mama lui, așa că n-am mai insistat. Nu știu cum să abordez chestiunea mai departe.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miky pe 15 Feb 2014, 20:47
    e prea zero

    e o mare minciuna subiectu dar si cei care critica nu sunteti mai presus de minciuna asta . oameni si sexu un subiect tabu contactati-ma daca vrei povesti mai credibile

    0
    1

  • mircea pe 15 Feb 2014, 19:04
    r

    eu zic totusi sa nu renunti asa usor ar trebui sa l incerci sa vezi daca tine la tine cu adevarat sa i propui sa va mutati de exemplu in alta tara pentru cativa ani ca ti ai gasit un super job vezi cum reactioneaza si mama lui cand afla iti poti da seama daca e ceva intre ei sau sa i spui verde in fata ce ce nu ti convine si cum te simti ......

    1
    0

  • alexandra pe 27 Ian 2014, 12:19
    asa ceva...

    Doamne Fereste! atat mai pot spune. nu credeam ca o sa aud astfel de ineptii. cu siguranta ca exista pe lumea asta oameni dementi, dezaxati. ne mai miram de ce ne dam in cap unii altora?

    3
    1

  • florentina pe 27 Ian 2014, 08:16
    Fugi cat te tin puterile de astfel de oameni!

    In astfel de situatii nu ai decat sa-l lasi daca tii la demnitatea ta si la felul cum ai fost educata. Sa-ti dau un exemplu: acum 2-3 ani am cunoscut un tip cu super bani, super situatie si super destept. Nu m-au interesat niciodata astfel de lucruri. Dar la un moment dat s-a scapat ca mama lui si-a pus silicoane, botox sau mai stiu eu ce si l-a pus sa puna mana, sa o testeze. Ce crezi oare ca putea fi intre ei, daca ei testau produsul? Poate le placea sa o faca si in familie, exact ca in cazul tau. Poate un menaje a troix sau cine stie ce alte perversiuni. Cand se ajunge la astfel de discutii, fugi cat te tin puterile, exact ca mine. Nu vei dormi niciodata linistita si vei trai in nesiguranta tot timpul. Nu m-ar mira ca " mamica" sa-i faca rost de femei ca sa se simta satisfacut puiul ei, daca el n-a avut jena sa-ti propuna asta. Sper sa iei decizia corecta.

    4
    0

  • ana pe 26 Ian 2014, 14:28
    Fugi!

    E putin spus 'perversa'. Femeia nu are nici principii, nici valori. El va cauta in tine o femeie ca maica-sa si nimic din ce vei face nu il va multumi vreodata, de la sex, la mancare, la educatia copiilor etc. Este alegerea ta daca ramai cu el, insa cred ca este mai important sa fii cu cineva care te pune pe tine pe primul loc, nu pe mama lui. In plus, cum va veti educa copiii? Tu le vei spune ceva, el altceva (ce a invatat de la mama lui). Va fi alaturi de tine la greu sau iti va intoarce spatele? Va merge cu tine in vacanta pe care o vrei tu, sau va alege sa stea acasa cu mama? Sunt niste intrebari si situatii simple, insa daca se complica lucrurile, pe cine vei avea alaturi de tine? Tu gandesti sanatos, insa el nu...si nici nu se va schimba. Mai ales ca el nu vede nimic rau in ceea ce face/spune maica-sa. Oricat de greu ti-ar fi, paraseste-l si gaseste bucurie in ceea ce faci, in prieteni, in plimbari, in calatorii, iar omul potrivit il vei intalni cand te astepti mai putin.

    12
    1

  • ... pe 26 Ian 2014, 13:38
    Am trait sa o aud si pe asta...

    Doamne fereste, daca e adevarata povestea atunci pleaca, nu poate iesi nimic bun din asa ceva... Mai devreme sau mai tarziu tot la solutia asta vei ajunge...

    13
    1

  • roxy pe 26 Ian 2014, 09:32
    ai grija ca acest lucru sa nu devina o traditie de pe urma caruia sa sufere si copii tai

    mai sus ai spus ca il iubesti, intrebarea mea este il iubesti suficent incat sa acepti aceasta situatie?daca da atunci gandeste-te ca exista posibilitatea ca povestea sa se repete si el sa se "simta dator sa isi educe si sa isi intemeieze fiica in arta sexului"cum de altfel a procedat mama lui cu el...sincer mi se pare sub deminitatea oricarei femei sa accepte asa ceva!vreau sa inchei intrebandu-te ceva chear nu iti dai seama, ca te-a mintit atata timp in legatura cu asta, acum ca ti-a marturisit a facuto fara jena si chear a avut o discutie cu mama lui despre viata voastra ,sexuala iar ea sa hotarat sa se implice repet CHEAR NU ITI DAI SEAMA CA OAMENI ACESTIA SUFERA DE O BOALA PSIHICA? CA ALTFEL NU IMI EXPLIC CUM POTI FACE SEX CU COPILUL TAU?

    10
    0

  • rick pe 26 Ian 2014, 01:04
    paraseste-l, familie de ciudati

    nu ai cum sa abordezi situatia decat sa pleci. e clar ca ai nimerit intr o familie perversa, daca asa e mama lui, cine stie cum e fiul sau ce "sfaturi" o s aii ofere pe viitor. asa ca, mai bine pleaca, al treilea poate ca e cu noroc. este ok sa poti vb cu cineva despre sex, dar nu sa te si initieze in asta!! si....mi se pare mai logic ca fetele sa vb cu mamele, baietii cu tatii....in fine. si dk vrei sa afli ceva ca sa iti imbunatatesti prestatiile "mediteaza-te" singura. exista net pana la urma:p in plus, daca partenerul tau statea mai bine la acest capitol, compensa el asta, in plus sunt barbati care apreciaza usoara naivitate a partenerelor....au impresia ca sunt inca naive, prostute si ca le pot educa:p

    24
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod