Poveste adevărată: "Tata are o amantă puştoaică, iar mama nu ştie"

Am 25 de ani şi până acum câteva luni mă consideram o norocoasă. Aveam o familie frumoasă, doi părinţi care se iubeau chiar şi după un sfert de secol petrecut împreună, şi ori de câte ori îmi imaginam cum va fi viaţa mea de cuplu mă raportam la mama şi la tata. Şi dacă îi vezi împreună îţi dai seama că aceşti oameni au fost proiectaţi de o mână divină să fie împreună
Am 25 de ani şi până acum câteva luni mă consideram o norocoasă. Aveam o familie frumoasă, doi părinţi care se iubeau chiar şi după un sfert de secol petrecut împreună, şi ori de câte ori îmi imaginam cum va fi viaţa mea de cuplu mă raportam la mama şi la tata. Şi dacă îi vezi împreună îţi dai seama că aceşti oameni au fost proiectaţi de o mână divină să fie împreună. La începutul anului, imediat după Revelion, am aflat întâmplător că tata are o amantă. Şocul descoperirii şi faptul că acea femeie e de vârsta mea m-au făcut să îl văd pe tata pentru prima dată în altă lumină. Ca pe un bărbat oarecare, trişor, capabil să o facă să sufere pe femeia care i-a fost alături atâta timp.

Noi stăm în Galaţi. În acea zi eram la Brăila cu treabă şi mă oprisem la o terasă aşteptând pe cineva. Tata a trecut pe stradă relaxat, de mână cu o fată de vârsta mea, frumuşică, elegantă. În ciuda durerii pe care am stimţit-o trebuie să admit că le venea bine împreună.
Dacă n-ar fi fost tata şi i-aş fi văzut pe stradă aş fi zis că sunt un cuplu reuşit. Tata, în ciuda celor 50 de ani pe care-i are, arată încă foarte bine şi nu-şi trădează vârsta. Are o statură atletică, uşor grizonat, veşnic zâmbitor, ai zice că e o vedetă de Hollywood.

Nici mama nu arată rău, dar este o femeie de 48 de ani care îşi poartă anii cu distincţie. Era doctoriţă şi a reuşit cumva în anii ăştia să îmbine fericit familia cu cariera.

Când l-am văzut cu tata de mână cu acea femeie am paralizat. M-am gândit după aia că ar fi trebuit să mă duc la ei şi să-i strig în faţă că-l urăsc. Să-i fac scandal. Dar nu m-am putut ridica de pe scaun.  Ei au trecut şi duşi au fost. Câteva zile mai târziu, când m-am întors în oraş şi l-am văzut pe tata, l-a şocat privirea mea duşmănoasă. Niciodată nu-l privisem aşa până atunci. I-am zis că ştiam, că i-am văzut. A lăsat privirea în jos şi a oftat. A încercat să-mi ia mâna şi să-mi explice ceva, dar nu l-am lăsat.
Eram prea furioasă. I-am strigat o mulţime de acuze, de jigniri, de indignări, şi am plecat. El nu a reuşit să spună decât atât: „tu nu ştii cum e cu mama!”.

M-am tot gândit după aia ce a vrut să spună. Ce ar putea fi în neregulă cu mama? Cum a putut să reziste 25 de ani lângă ea şi abia acum să nu se mai poată abţine? Cum a putut să ne facă aşa ceva? L-am confruntat din nou după câteva săptămâni în care aproape că n-am fost om. Eram sfâşiată între indignare şi dilemă: să-i spun sau nu mamei? Să continui să mă prefac că-l mai iubesc pe tata era aproape imposibil, dar nici n-aş fi vrut să-i frâng inima mamei. Aşa că am decis să-l întreb din nou ce are el de gând?

Mi-a turnat o istorie cum că bărbaţii au anumite nevoi şi că relaţia lui cu mama ar fi de un alt nivel, ajunsă într-o altă sferă a iubirii, şi că el în continuare, ca bărbat, are acele nevoi pe care mama nu i le mai satisface. Probabil lui i-a fost greu să-mi spună asta, dar imaginaţi-vă ce greu mi-a fost mie să ascult acele lucruri din gura celui care mi-a dat viaţă.
Nu puteam să concep că dragostea lor, pe care eu o credeam cea mai frumoasă şi pură din lume, cea mai trainică, să fie atât de găunoasă. El mi-a spus că nu e adevărat, că o iubeşte pe mama, dar cum poţi iubi pe cineva şi să fii cu altcineva la modul ăla, tandru, afectuos?

Au trecut cinci luni de atunci şi eu încă am această dilemă. Tata m-a rugat să păstrez secretul. Nu mi-a promis nimic, nu mi-a spus ipocrit că va renunţa, nu mi-a făcut jurăminte. Într-un fel am apreciat această verticalitate a lui, dacă poate fi vorba de verticalitate la un om care-şi înşeală familia. Dar în fiecare duminică în care merg la ei, la masă, şi-i văd cum se comportă unul cu altul, atât de firesc, atât de calzi şi de drăgăstoşi ca întotdeauna, nu mă pot întreba oare ce trebuie să fie acel lucru care-i lipseşte tatei, de face lucruri care ar putea s-o distrugă, practic, pe mama, dacă ar afla? Pentru că mama, în ciuda firii ei aparent dure, de medic serios, este în fond tot o femeie, cu angoase şi nelinişti, ca oricare.
Sunt convinsă că tot eşafodajul ei psihologic s-ar dărâma iremediabil dacă ar afla că tata se preface. Şi pentru mine este un chin. Să ştiu ce ştiu, să fiu incapabilă să iau o decizie. E bine să-i spui unei femei că este înşelată sau nu? Iar dacă această femeie e mama ta, cum procedezi?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 8 Sep 2014, 13:39
    Mai mult:

    Iar ca sa ajungi sa iti urasti parintele care ti-a dat viata,a avut grija de tine sa ai mancare,hainute,un acoperis deasupra capului,educatie,vacante - TIMP DE 25 DE ANI - care si-a sacrificat anii cei mai frumosi ptr tine si maica-ta,sa ajungi sa il urasti doar ptr ca isi cere si el dreptul la viata mi se pare cel mai bun motiv de a trimite pasarelele direct la avort,imediat ce raman insarcinate.

    0
    0

  • george pe 8 Sep 2014, 12:55
    Asa sunt facuti barbatii

    Ce nu vor intelege fetele astea niciodata e ca nu te poti opune naturii.Iar natura barbatului asta este,ca vor ele sau nu vor sa inteleaga.Sunt convins ca mii de idioate se vor grabi sa isi strige ura fata de acest simplu adevar.De ce?Ptr ca femeia vrea barbatul legat de lant si asezat pe pres in fata usii,o masina de facut bani ptr intretinerea familiei.Cu timpul atractia ei fata de barbatul acela se va diminua,grija ei fata de dorintele lui va dispare ,dar nevoia ei fata de cainele protector si aducator de bani,nu.Chiar daca omul ala,tatal tau,are o relatie cu o fata ca tine,el continua sa isi faca datoria fata de tine si de mama ta.Asta inseamna ca e un om de caracter.Isi respecta sotia,desi ei nu ii mai pasa de nevoile lui si are grija de copilul sau,ca un parinte,chiar daca copilul e suficient de idiot ca sa nu inteleaga faptul ca tatal ei e si el om si e barbat. Sariti acum,matracucelor, si daramati voi aceast simplu adevar cu parerile voastre idioate.

    0
    0

  • jonnylee pe 23 Iun 2012, 21:31
    de ce?

    De ce cand este vorba de un barbat se baga toti in aceiasi oala sau mai bine zis :cotet:......?!!!!

    0
    0

  • alesia pe 10 Iun 2012, 16:39
    Pt Andrei

    Da ...Andrei bine ca recunosti ca toti barbatii sunt porci .Dar daca tarfa (ca doar o tarfa isi baga coada intr-o familie ) umbla si cu alti barbati si ii imbrastie n boli barbatului dornic de aventura ce batranete fericita va avea sotia lui cand va constata ca are n probleme de sanatate iar cu timpul cand tarfa tanara se maturizeaza o sa vrea si mai mult ,bunuri materiale etc .........Asa ca si femeia ca si barbatul trebuie sa traiasca in respect (D_LE ANDREI care faci parte din categoria porcilor cu doua picioare ) si daca sotul ei s-a saturat de linistea de familie sa plece si sa nu se mai intoarca ca va veni timpul sa fie batjocorit si el cu aceeasi tratament .

    2
    0

  • adelina pe 10 Iun 2012, 16:26
    Porc batran cu rectificari

    Da .El are nevoi ca s-a nascut barbat si e normal sa batjocoresca .Normal ca are nevoi cand femeia i-a stat la picioare si l-a ingrijit ca pe bebelus ,normal ca daca el a stat si si-a intretinut hoitul si sotia i-a fost menajera si responsabila la locul de munca nu-l mai satisfacea barbatia si a sarit in gaura unei tarfe nesimtite . Daca Domnul necesitatile fiziologice si le-ai fi compensat cu ajutorul sotiei in treburile casnice nu i-ar fi ars sa se comporte ca un pervers pedofil .Rusine porc batran si nesimtit

    2
    1

  • Adelina pe 10 Iun 2012, 16:23
    barbatii niste ipocriti

    Da .El are nevoi ca s-a nascut barbat si e normal sa batjocoresca .Normal ca are nevoi canfd femeia ia stat la picioare si la ingrijit ca pe nenelus ,normal ca daca el a stat si si-a intretinut hoitul si sotia ia fost menajera si responsabila la servici nu-l mai satisfacea barbatia si a sarit in gaura unei tarfe nesimtite . Daca Domnul cu necesitatile si le-ai fi compensat cu ajutorul sotiei in treburile casnice nu i-ar fi ars sa se comporte ca un pervers pedofil .Rusine porc batran si nesimtit.

    1
    1

  • diana pe 8 Iun 2012, 12:59
    sa-i spui sau sa nu-i spui?

    Draga mea, nu exista femeie pe lumea aceasta care sa nu stie ca este inselata, nu poti avea o relatie pe termen lung cu cineva si sa nu-ti dai seama ca te inseala, ca s-aschimbat atata doar ca sunt doua feluri de femei: care stiu si se complac din anumite motive(sau banuiesc dar nu au dovezi) si care nu vreau sa stie. Ce poti tu sa faci este sa discuti cu mama ta si sa incenci sa aflii daca crede ca tatal tau este capabil sa o insele vreodata si daca a banuit vreodata ca este inselata. Daca raspunsul este nu, atunci nu ai de ce sa ii strici fericirea deoarece este genul care NU vrea sa stie!!! Un fapt pe care trebuie sa-l iei in considerare este faptil ca ei doi sunt atat de dragastosi dupa atata timp. Daca tatal tau nu ar avea amanta si nu s-ar simti vinovat nu ar fi atat de dragastos dupa 25 de ani de casnicie, totusi intervine rutina la un momentdat, nu? Iar cea care il scoate din rutina este amanta.

    0
    0

  • ramona pe 1 Iun 2012, 12:50
    pt adi

    ms , eu stiam asta , dar acum o sa stim toate , deci sexul este secretul unei relatii , ahahaha

    1
    1

  • ay pe 29 Mai 2012, 09:11
    cineva spala creierele prin Romania

    nu stiu daca e poveste adevarata sau nu ,dar pentru mine este cert ca in aceasta relatie barbatul este egoist ,needucat si arata totala lipsa de respect pentru persoanele atasate fizic si sentimental de el.de unde stii tu ca acea fata este singura din viata lui?doar bazat pe ce ti/a spus el?nu m/as lasa dusa cu zaharelul pentru ca prin atitudinea care o arata este un maestru al minciunii si mama ta merita sa stie adevarul si in plus punctul tau de vedere...nici o femeie nu merita asa ceva ,nu uita si tu esti femeie!

    2
    0

  • o baba pe 29 Mai 2012, 06:50
    din pacate

    sunt mii si milioane de articole despre "graficul femeii", despre evolutia ei hormonala in ziua intaia-a doua- a douzacisisdoua dar nu exista articole despre "graficul barbatului", femeile nu trebuie educate doar CUM sa faca sex ci si CAND si mai ales DE CE, caci fiecare barbat are graficul lui propriu in functie de varsta, rasa, "marimea" , pilozitatea, educatia lui din familia din care provine, precum si genele parintilor. Sunt barbati care au nevoie sa ejaculeze de 5 ori pe zi sau de 3 sau o data sau o data la 3 zile...dar sunt semne care ii tradeaza si o femeie trebuie sa le recunoasca si SA VINA IN INTAMPINAREA dorintelor lui, nici un barbat dar nici unul nu cauta alte femei daca are fericirea la el in casa ! Iar stagiile frustrarii unui barbat, la fel ca si graficul ejacularii sunt diferite de la unul la altul: frustratrea poate fi lenta si indelungata sau ...poate dura doar catva ore, aceasta fiind si explicatia violentei in familie, betiilor, violurilor si uneori chiar crimelor. Daca femeile ar fi educate sa gandeasca la fel cum a gandit Biserica ar sti ca un barbat fara frustrari (adica un barbat caruia ii citesti dorintele mai repede decat o face el insusi) este un barbat care rade mereu, care este energetic, harnic, fericit, inventiv si generos. In general, barbatii se cunosc foarte bine pe ei, natura ii forteaza sa inteleaga REPEDE ce le trebuie , fapt pentru care cauta singuri si mai intotdeauna isi gasesc ce le trebuie, daca nu sunt intelesi pleaca si cauta in continuare, nu au TIMP nici de fitze nici sa astepte pana la calendele grecesti ca femeia lor sa ii priceapa fiindca organismul le produce "substanta" zilnic si incontinuu, substanta care nefiind eliminata devine toxina, ei STIU ca trebuie sa fie activi social si productivi, ca nu pot sta bolnavi cu toxinele in ei... dar cate femei stiu asta? cate femei baga de seama ca barbatul lor "s-a aprins" vazandu-le cum se apleaca peste chiuveta cand spala o farfurie si lasa balta spalatul ca sa-si dragaleasca barbatul, pentru ca ASTA e prima prioritate reala , absolut niciuna, nu-i asa? Poate o fi de vina si comunismul pudic care a facut-o pe bunica sa n-o invete lucrurile astea pe mama, care nu m-a invatat nici ea pe mine... tot ce ti-am spus aici am aflat vorbind cu barbati( amici, colegi, sotul meu) si incercand sa-i ...inteleg cum functioneaza si mai ales DE CE functioneaza cum functioneaza...cand mama ta si tatal tau te-au conceput tpe tine , tu n-ai fost cu ei, fiecare dintre ei este o fiinta independenta cu resorturile sale interioare, fii prietena si "colega" cu FIECARE dintre ei, respecta-i fiecaruia intimitatile proprii , strange-i la un loc si bucurati-va sa petreceti cateva ore impreuna, asta-i tot, dincolo de asta nu e treaba ta pentru ca fiecare actiune din prezent este generata de alte actiuni din trecut pe care tu nu le stii si la care nu ai participat , poate viata asta dubla o au amandoi si poate ca dureaza de mai mult timp, poate ca desi tatal tau pare vinovat totusi nu el a generat aceasta situatie...nu stii si nici nu e treaba ta ci ... a lor...

    3
    2

  • o baba pe 29 Mai 2012, 03:24
    deci

    deci, las-o asa cum a cazut, fa-te ca nu stii, fiindca ce este cu adevarat intre un barbat si o femeie stiu DOAR EI DOI si este doar treaba lor 100%. NU te baga....la 25 de ani NU mai esti un copil, esti o femeie care se presupune ca ar trebui deja sa cunoasca psihologia unui barbat si s-o inteleaga, s-o accepte la fel cum acceptam faptul ca soarele rasare in fiecare dimineata fiindca este data de natura si nu o putem schimba cu nimic. iar pentru doamnele si domnisoarele de mai jos care cred in necunostinta lor ca toti barbatii este porci trebuie sa le spun ca in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie care ii cunoaste mecanismul, i-l dirijeaza sau chiar speculeaza, ca barbatii se simt slabi in fata singurei femei care reuseste sa-i faca sa ejaculeze, ejacularea la barbat fiind de fapt determinata de PSIHIC nu de fizic !!! desi isi doreste cu disperare sa ejaculeze, barbatul nu poate ejacula fara un anumit declick in capul lui, de aceea barbatii inteligenti care se cunosc bine pe ei insisi sunt foarte recunoscatori singurei femei care este in stare sa ii controleze precum pilotul pe avionul in picaj, de fapt cauta femeia respectiva si cand o gasesc fac orice s-o tina aproape.

    8
    2

  • o baba pe 29 Mai 2012, 03:03
    fetita draga, omul are dreptate

    si din pacate mamele noastre nu ne-au explicat acest DETALIU (neinsemnat pentru noi femeile) care este de fapt adevaratul pilon al comportamentului unui barbat: natura i-a facut pe barbati sa insamnteze iar pe femei sa fie insamantate, oraganismul barbatului produce seminte incontinuu si TREBUIE sa le scoata (la propriu) din organismul lui, altfel ele intra in putrefactie determinand mai intai o stare de boala, apoi nervozitate, apoi depresie, apoi manie si violenta. in schimb, femeia, este (paradoxal) prima care se plictiseste de a fi insamnatata mereu si mereu , apare starea de oboseala psihica fata de ACELASI partener pe care de cele mai multe ori si-o revarsa inconstient in munca si gospodarie transformand-o din oboseala psihica in oboseala fizica. casatoriile trainice se bazeaza pe prietenie mai mult decat pe monogamie, iar tatal tau deja ti-a spus: mama ta nu-l mai suporta pe el, el a rabdat cat a rabdat pana cand ORGANISMUL LUI l-a tradat, inchipuieste-ti cum se simte un barbat care nu ejaculeaza o saptamana-doua-trei-un an e ca si cum tu ai fi constipata si n-ai putea sa iesi afara un an de zile. nu iti judeca parintii, asa suntem toti construiti de mama-natura, bucura-te ca tatal tau isi poate controla sentimentele si ca n-a plecat de tot de acasa, inseamna ca pe bune CHIAR ESTE coechipierul mamei tale !!! invata din aceasta intamplare ca niciodata nu trebuie sa neglijezi graficul de ejaculare al viitorului tau sot, este mai important decat mancarea ! daca te simte "rece" daca incepi sa te scuzi o sa sufere in inima lui , iar mai apoi fecetele graduale se vor face vazute unul cate unul: 1. are privirea rugatoare ca un caine batut 2. incepe sa se simta bolnav, daca il intrebi ce are zice ca nimic 3. incepe sa pufnesca si sa fie frustrat ca tu chiar nu pricepi ce are el 4. se da la tine ca ...poate-poate are noroc (simte ca plezneste) 5. incepe sa te ironizeze (si-a luat gandul ca mai poate avea noroc) 6. devine depresiv si se inchide in el 7. exulta din nou dar ... verbal... incep scandaluri... 8. incepe sa intarzie acasa (incepe sa caute pe alta) devine constient ca e o problema de supravietuire sa-si goleasca "rezervorul de samanta" CUMVA, daca nu acasa atunci in alta parte 9. te uraste, se uita urat, vorbeste violent , eventual incep si batai 10. in sfarsit isi gaseste pe alta, canta toata ziua si inventeaza o mie de motive sa lipseasca de acasa, fie te ignora fir te dispretuieste in tacere dar... E FERICIT, se simte salvat din punct de vedere medical, se bucura ca e sanatos si in viata. nu suntem construiti sa fim monogami, monogamia a fost doar o disciplina sociala impusa de Biserica pentru ca barbatii sa aibe mai mult randament in munca pe plantatiile bogatilor, sa vina zilnic la munca spalati, mancati si "eliberati de presiune", iar bogatii niciodata nu respectau aceasta disciplina. iar tu fetita draga, nu mai esti un copilas, esti adult si COLEGA cu parintii tai... deci e timpul sa fii prietena cu fiecare dintre ei respectand faptul ca ... suntem asa cum suntem...OAMENI: barbatii vad lumea prin prisma presiunii din pantaloni, femeile vad lumea prin prisma sentimentelor.

    10
    1

  • raquel123 pe 28 Mai 2012, 18:36
    mda

    sunt intru totul de acord cu adina... deci imi pare foarte rau sa-ti spun dar tatal tau este un porc de o josnicie rar intalnita..iar daca maicata stie ce se intampla,si se complace in situatia aia este o fraiera si mai mare...o femeie la 48 de ani inca mai are apetit sexual destul si nevoi sexuale ca tot omul..nu e adevarata faza ca numai barbatii isi pot mentine apetitul sexual mai mult timp decat femeile..ba chiar femeile rezista mai mult pentru ca la barbat o data ce moare p.. la o varsta mai inainte ,moarta ramane nu se mai ridica in veci...eu cred ca taicatu de fapt s-a plictisit de maicata,rea ceva nou,proaspat,probabil a intervenit le el si o criza de varsta in timp ce maikata e la menopauza si asta a dus la inselat si tradare din partea lui taicatu..imi pare rau sa-ti spun dar taicatu n-o mai iubeste pe maikata,cred ca tine la ea,dar de iubit cu o iubire dinaia intensanu mai exista,momentan o iubeste pe amanta..unde nu exista sex,nu exista nici iubire,ma refer la barbati..dar tatal tau mi se pare cel mult ipocrit..o manjeste pe maikata afisandu-se in public cu o pustoaica care-i poate fi fiica,iti dai seama ce la pamant a ajuns increderea lui maicata,asta in caz ca stie ce se intampla...de aia eu sunt de parere ca ar trebui sa-i zici adevaru ce se intampla,cred ca merita asta doar e mama ta..daca ti secretu doar vei prelungi agonia si inevitabilul..tatal tau pana la urma tot se a desparti de mama ta,poate chiar va vrea sa-si refaca viata,sa-i faca un copil pustoaicei cine stie

    6
    1

  • Adi pe 28 Mai 2012, 17:00
    :)

    Pt. Ramona: sexul este vital intr-o relatie si compatibilitatea psihica (lucru rar intanit ) , din pacate atractia sexuala nu este vesnica , asa este natura umana si nu te poti impotrivi ei , barbatii nu sunt fiinte monogame din pacate sau din fericire ..e mult mai grav sa nu faci ceva (pt ca asa trebuie) si sa ajungi sa ai regrete mai tarziu decat sa faci ceea ce simti chiar daca unii oameni ar putea considera chestia asta imorala , dorinta si atractia inving moralitatea ..deci in concluzie se intampla ceea ce trebuie sa se intample.

    5
    7

  • ramona pe 28 Mai 2012, 13:12
    oare?

    asa sunt toti barbatii porci , daca nu se murdaresc , nu se simt bine . e ceva normal sa fii inselat in zilele noastre , dupa cum vezi ca au scris baietii aici .... si gunoierul are 2 gacici , unul ca ei de ce sa nu aiba un harem de femei ?....e vb doar de sex , mama ta stie , nu trebuie sa te bagi intre ei , ai zis ca nu locuiesti cu ei , mama ta se complace in ceea ce se intampla , iar daca tu esti maritata te sfatuiesc sa stai calm cand o sa fii si tu inselata , te plimbi , te gandesti la un plan tacut de razbunare , dar iti pastrezi barbatul daca il iubesti, asta face mama ta acum . casatoria se tine cu lupta si sex .... sa zica un barbat daca este asa cum am scris io despre casatorie? multumesc

    4
    3

  • Adina pe 28 Mai 2012, 12:19
    Optiune ...

    Domnilor, dati dovada de cea mai josnica ipocrizie si lipsa de caracter daca credeti ca doar barbatii au nevoi si numai ei au dreptul sa si le satisfaca iar femeile trebuie sa si le reprime de dragul “familiei”. Casatoria prin excelenta implica fidelitate si loialitate de ambele parti. Daca nu poti sa ramai fidel atunci corect este sa divortezi si sa suporti consecintele. Eu l-as lasa pe sotior in fundul gol la propriu si la figurat, sa se duca la amanta. Credeti ca e vreo amanta de 25 de ani dornica sa se uite doar la poponetul lui cel dezgolit de 50 trecuti?:)))) Doamnelor, daca le permiteti barbatilor, sigur ca o sa va insele in continuare, ca le e bine cu cate o sotie servitoare si alte fraiere care sa le satisfaca nevoia de….. schimbare))))) Iar copiii ar trebui sa invete din greselile parintilor…

    6
    3

  • Adi pe 28 Mai 2012, 03:13
    :)

    Carmen nu mai da sfaturi dezastruase , parintii stiu mai bine ce au de facut , tatal ei este un barbat adevarat si stie ce vrea de la viata ,isi iubeste sotia dar nu cu aceeasi intensitate ca la 20 de ani si cum a spus si el " am anumite nevoi ..." , din punctul meu de vedere omul este gentleman , isi implineste nevoia si in acelasi timp nu tulbura apele acasa , mai rar asa barbati iar la faza pe care o spune "ella" cu " femeile simt cand sunt inselate " e doar un mit , de obicei barbatii se "dau de gol" atunci cand nu le mai pasa sau nu mai au nici un interes fata de partenera de acasa , in cazul domnului el nu intentioneaza sa-si paraseasca sotia , e o mica mare diferenta , din punctul meu de vedere omul asta a facut un lucru natural nicidecum ceva condamnabil sau imoral .

    11
    8

  • Ludmila pe 28 Mai 2012, 00:56
    situatie neplacuta,dar reala....

    ...da..femeile pe parcursul vetii...fac alejeri...copil.,cariera.,familie...si nu ne ajunje timp...sa acordam mai mult si barbatului...deaceia relatia incepe a se raci...pentru ca sintem obosite,pe cind barbatul este mai putin obosit,ramine mai mult timp in fata televizorului,comp.,si are mai mult timp pentru alte ocupatii...nu merje vorba ca femeile mai repede imbatrinesc,dar sint mai obosite pentru ca au mai multe tarefe...si aicea apar ...tinerele mai tinere care au mai mult timp....si unde barbatul se simte deacuma mai cu practica,cu variante....dar tot la sotie vine..pentru ca cu ea a facut istoria vietii si cu ea a invatat multe lucruri,chiar si acele poze de sex...Fii linistita....ca mama ta ,daca este o femee intelejenta de demult stie,dar o femee desteapta stie ce sa faca.....si poate deacuma a trecut perioada cind a suferit....si cel mai bine sa vorbesti cu ea astfel ea va fi mai sigura ...ca tu nu suferi...a ascuns de tine ca sa nu te atinga psihologic...Fii tare ,lucrurile acestea se intimpla practic in toate familiile...Dar vorba ceia ...un barbat adevarat este ca un lup:ori singuri,ori cu una si aceias femeie pentru toata viata,si sa nu inventam ca femeile imbatrinesc mai devreme...dar berbecii toata viata imbla din urma oilor si pina la urma tot singuri ramini....Putere...si vorbeste cu maicata....se va simti mai bine...

    1
    2

  • Carmen pe 27 Mai 2012, 18:34
    Suflet masculin

    Trebuie sa accepti ca tatal tau are un suflet masculin si atat poate iubi o femeie: doar fizic. La barbati iubire=sex. Nimic mai mult. Este tasat de mama ta sufleteste dar fizic este atast de oi femeie tanara. Nu o place fizic pe mama ta. Au ajuns ca niste frati. Ar suferi daca e ar suferi. Greseste cumplit. Va suferi daca mana ta va suferi. Sfatul meu este sa ii pui de fata pe toti trei si sa aleaga ei ce doiresc. Mama ta este inca tanara. Ar putea si ea sa-si refaca viata. Merita!

    3
    5

  • Carmen pe 27 Mai 2012, 18:34
    Suflet masculin

    Trebuie sa accepti ca tatal tau are un suflet masculin si atat poate iubi o femeie: doar fizic. La barbati iubire=sex. Nimic mai mult. Este tasat de mama ta sufleteste dar fizic este atast de oi femeie tanara. Nu o place fizic pe mama ta. Au ajuns ca niste frati. Ar suferi daca e ar suferi. Greseste cumplit. Va suferi daca mana ta va suferi. Sfatul meu este sa ii pui de fata pe toti trei si sa aleaga ei ce doiresc. Mama ta este inca tanara. Ar putea si ea sa-si refaca viata. Merita!

    0
    6

  • Andrei pe 27 Mai 2012, 15:17
    ...

    omu ti-a spus clar ii lipseste ceva in relatia cu mama ta , monotonie,plictiseala,obisnuita , sex nesatisfacator , sunt sigur ca maicata e o femeie de casa , cu o cariera , poate si o bucatareasa buna dar ma idoiesc ca mai este si amanta iar cum ai spus si tu femeile imbatranesc mai repede decat barbatii iar tatal tau care ai spus ca arata bine nu se mai simte atras de ea , draguto si eu sunt barbat si pot sa iti confirm ca asa suntem noi , toti o facem mai devreme sau mai tarziu , lasa-l pe tatal tau sa fie fericit "cat mai poate " si dupaia sa imbatraneasca fericit langa mama ta , cat crezi ca o sa mai stea cu pustoaica de 25 ? si mie imi povestea taicameu ca o insela pe maicamea si pana la urma am ajunsla concluzia ca asa este normal , nu poti sa stai cu o femeie pana la infinit , trebuie sa faci ce simti ca viata e scurt ..exista o vorba : BATE CALUL CAT E CALD ..sau VREMEA PU.. TRECE !

    4
    10

  • Maria pe 27 Mai 2012, 14:51
    coincidenta?

    Si daca as preciza ca am trecut si eu prin aproape acelasi lucru?Fa cum simti, nu cum te roaga el...

    2
    6

  • Floreh pe 27 Mai 2012, 10:47
    poveste dura

    Nu am trecut prin asta...deci nu iti pot spune ca te inteleg dar iti pot da sfaturi.In asemenea situatii,cel mai bine e sa fii tare si sa iti ignori tatal.Stiu,e greu sa il ignori,dar gandeste-te la ce i-a facut mamei tale.Eu,totusi,cred ca mama ta stie,o femeie isi da seama cand este inselata,cum a spus si "ella".Si chiar daca nu stie isi va da seama.Problema e atunci cand isi va da seama si afla ca tu deja stiai...nu o sa fie prea placut.Alegerea e a ta.Cu toate ca mama ta va suferi pt ca e fff greu sa aflii asemenea lucruri dar totusi iti iei o piatra de pe inima si o vei ajuta sa treaca peste.Succes,fii tare!

    5
    2

  • ella pe 26 Mai 2012, 23:04
    grea dilema

    e grea dilema ta. daca ii spui s ar putea sa te inteleaga gresit si sa isi apere barbatul-ca asa au obiceiul femeile astea sa fie loiale barbatilor si vei declansa o drama. eu insa cred ca e problema lor si intotdeauna am fost de parere ca femeile stiu cand sunt inselate. mama ta e trecuta prin viata, sigur stie sau isi va da seama mai devreme sau mai tarziu. fii alaturi doua sute la suta fata cu ea, iar pe tatal tau invata sa il ignori. dk asa ceva e posibil

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod