Poveste adevărată: "Soţul meu vrea perversiuni. Mă rog la Dumnezeu să-l ierte!"

Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.
Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.

Am fost domnişoară când l-am cunoscut pe Ionuţ. Fusesem colegi la un loc de muncă la care eu am făcut o perioadă de stagiu în timpul facultăţii şi am păstrat legătura şi după aceea. La început părea că suntem foarte diferiţi şi nu mi-a trecut prin cap că o să fim iubiţi. După câteva luni ne-am apropiat neaşteptat şi am început să ieşim împreună. Am descoperit un Ionuţ foarte drăguţ, tandru şi serios, diferit de poza pe care o afişa la serviciu, unde părea mai şmecheraş.

Mi-a spus din start că apreciază dorinţa mea de a rămâne neprihănită până la căsătorie, şi că oricărui bărbat i-ar conveni să-şi ia o nevastă pură. Aşa că pe durata prieteniei noastre nici nu s-a pus problema de mai mult de nişte săruturi pasionale şi mângâieri erotice. Cinstit mi-a fost greu şi mie să rezist, pentru că ştia să mă aducă de multe ori pe punctul de a ceda ispitei. Îmi plăceau mângâierile lui, iar când ne atingeam buzele simţeam că mă curentează în cele mai adânci zone ale fiinţei mele.

Duhovnicul meu m-a încurajat şi m-a spijinit să rezist şi am ajuns şi la nuntă. După aproape un an de curte şi prietenie, am făcut o nuntă frumoasă, cu rude şi prieteni, în orăşelul de unde venea el şi unde părinţii lui sunt destul de înstăriţi. Familia lui m-a primit cu braţele deschise de prima dată şi nici acum nu am a mă plânge de vreun neajuns de la ei.

Toate bune şi frumoase, în noaptea nunţii Ionuţ aproape că nu s-a atins de mine, deşi eram pregătită sufleteşte şi un pic chiar îmi doream să se întâmple o dată, ca să văd ce am pierdut până la 25 de ani. Dar era prea obosit după nuntă şi am lăsat-o pe a doua noapte. Care nu a fost exact ce mă gândeam eu, dar şi mama şi duhovnicul mi-au spus că la început va fi rău. Ionuţ era foarte dornic şi chiar dacă s-a străduit să mă facă şi pe mine să simt ce simţea el nu a reuşit, poate pentru că eram prea stresată de ce avea să se întâmple. Aşa că s-a bucurat doar el de câteva ori.

Coşmarul a început la nici o lună de la nuntă, după ce Ionuţ a considerat că am „învăţat” cum e sexul normal, şi trebuie să încercăm ceva diferit. Nu m-a prevenit înainte, iar când a încercat să mă penetreze prin spate am sărit din pat ca arsă şi m-am ascuns în baie.  Au urmat nenumărate încercări de a mă convinge să fac diverse alte lucruri cu care eu nu eram de acord, şi care mi se pare că nu au nicio legătură cu dragostea dintre doi oameni, ci cu deviaţiile animalice. N-am cedat, dar el insistă şi de multe ori simt că mă murdăreşte cu dorinţele şi încercările astea scârboase. Dumnezeu nu ne-a dat gurile ca să le spurcăm şi nici voie să ne vărsăm sămânţa în alte locuri.

Mi-e ruşine să vă descriu tot ce ar vrea Ionuţ să facem în patul conjugal, binecuvântat de Dumnezeu şi de biserică. Dar sunt disperată. I-am povestit şi mamei şi duhovnicului. Mama şi-a făcut cruce şi mi-a spus că nu poate să vorbească aşa ceva cu ginerele ei, nici măcar tatei nu-i poate spune. Iar duhovnicul mi-a sugerat să merg cu Ionuţ la el ca să discute, ca de la bărbat la bărbat. Dar Ionuţ nici nu vrea să audă. M-a certat că am spus unor străini ce e la noi în pat.

Aşa că acum nu ştiu pe ce cale să apuc. Mi-e frică să mă bag în pat cu el când vine seara şi mă rog la Dumnezeu ori să-l oprească pe el, ori să termine căsnicia noastră, deşi asta mi se pare un păcat şi mai mare.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentariile 51-100 din 152

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 21 Mai 2013, 17:59
    Umila parere

    Dupa ce am citit comentariile de aici, trag o singura concluzie: "Houston, we have a problem!".

    19
    0

  • GIGI pe 18 Mai 2013, 17:20
    morala sexuala a pocaitelor...

    Am intalnit in tineretea mea o asemenea fata...obsedata de biserica si cu duhovnic, si bine am facut ca am renuntat la ea ca ajungeam ca sotul pocaitei din povestea de mai sus. Pocaitele sunt invatate de familie sau duhovnicii bisericesti aceste lucruri: 1. nu ai voie sa faci sex decat casatoriti si in pozitia normala/clasica. Interzis pe la spate. 2. nu ai voie sa faci alte perversiuni gen sex oral, anal sau masturbare a lui sau a ta. 3. nu ai voie sa faci sex decat pe intuneric, cu lumina stinsa sau noaptea. 4.in post nu trebuie sa faci sex 5. nu ai voie sa te afisezi dezbracata in fata sotului, doar minimal atunci cand faci sex dar pe intuneric. 6.in ziua de duminica nu ai voie sa faci sex 7.nu ai voie sa folosesti prezervativului, anticonceptionalele, etc 8. nu ai voie sa folosesti jucarii sexuale 9.despre avort nici nu poate fi vorba..e interzis, chiar daca sotul o paraseste sau a fost violata. 10.orice problema legata de familie trebuie sa o impartaseasca la duhovnic. 11.nu ai voie sa te saruti in public de fata cu parintii sau de fata cu copii.

    15
    9

  • Diana pe 15 Mai 2013, 20:33
    .

    Parerea mea este ca va agitati inutil. Aici este vorba de modul in care societatea isi educa oamenii sa priveasca alte forme ale sexului precum cel oral, anal, ca fiind ceva murdar, scarbos. Consider ca este de apreciat ca a avut un plan in minte, si anume sa se pastreze pura pentru sotul ei, chiar este de apreciat, dar, oare... faptul ca privesti sexul cu atata rusine... poate chiar asta va va destrama mariajul. Sexul inainte de casatorie este un subiect foarte sensibil pe care nu vreau sa il deschid prea mult, dar ceea ce doresc sa spun este ca, desi erai virgina, (si aici ma refer si la persoanele care poate imi citesc comentariul, pastrand o minte deschisa, lipsita de prejudecati) asa, cum spuneam, desi esi virgina, cred ca este acceptat de biserica si in primul rand... este de bun-simt, sa discuti cu celalt, si sa ii spui ce parere ai despre sex in general. Poate ca daca sotul stia ca il asteapta o viata intreaga de cersit sex oral nu se inhama la o casatorie. Nu judec pentru ca nu este calitatea mea sa fac judecati asupra vietii altora, dar imi dau cu parerea, si consider ca indiferent de ce relatie ai inainte de casatorie, ea trebuie in primul rand sa fie incoronata de o comunicare sincera, de pe picior de egalitate, cu dorinta de a stii exact ce asteptari are celalalt de la tine, si daca ele se potrivesc cu perspectiva ta asupra vietii. Eu una nu consider alte tipuri de sex decat cel vaginal ca fiind perversiuni, dar nici faptul ca doamna a carei poveste am citit-o, o face, nu ma deranjeaza. Fiecare are dreptul sa priveasca sexul asa cum doreste, dar, trebuie ca atunci cand ne legam de o persoana, sa ii spunem acest lucru. Poate suna absurd, dar... oricat ne ferim sa recunoastem, sexul conteaza mult intr-o relatie. Nu cel mai mult, dar influenteaza bunul mers al unei casnicii. Consider ca toata aceasta situatie putea sa fie usor evitata daca cei doi vorbeau inainte de a ajunge in fata altarului.

    7
    5

  • pana pe 7 Mai 2013, 19:40
    ptr neprihanitele de pe blog

    iar toapelor care tot ii dau in sus si in jos cu "satanele" si "ispitele" le-as recomanda sa incerce mai degraba a incerca sa aibe ele o viata frumoasa si exemplara inainte de a tot da cu ciocul pe bloguri,daca vor a fi pe placul Domnului.Ptr ca majoritatea toapelor care se dau neprihanite sunt in realitate ori niste curveturi ordinare ori niste slute la care nu s-a uitat nimeni si au fost nevoite sa renunte la micile bucurii ale vietii in doi din lipsa de partener.Majoritatea au inlocuit partenerul care nu mai aparea cu haleala.Baga in ele ca intr-un cazan si ii dau inainte cu neprihanirea si puritatea trupului.

    8
    13

  • pana pe 7 Mai 2013, 19:18
    Deviata mintal

    Mi-e mila de el saracul,a asteptat-o atata timp pe idioata asta numai ca sa aiba parte de masturbare in loc de sex.In pat nimic nu este interzis intre doi soti,deviata mintala ce esti.Du-te la manastire si reguleaza-te normal cu facaletul,fara a practica perversiunile respective si lasa bietul om in pace sa poata avea si el o viata normala.

    24
    17

  • nicoleta pe 1 Mai 2013, 23:08
    proasta dreak

    vaca asta ori are 100 de ani ori a nimerit aiurea printre oameni!

    15
    17

  • andrei pe 1 Mai 2013, 23:06
    incredibil

    bietul sot! fara sex total, cu o curva de doi bani langa el.... las-o ma ca sunt destule bune!

    12
    18

  • Adi pe 24 Feb 2013, 23:13
    Felicitari pentru puritate.

    Felicitari pentru puritatea de care dai dovada.Dumnezeu sa aiba in vedere cauza ta si sa iti de-a izbanda.Adi Muntean

    20
    17

  • X-uleasca pe 13 Feb 2013, 16:25
    of...multa minte le mai trebuie unora.

    una la mana ,nu mai traim in urma cu 100 de ani cand se cerea cearsaful cu sange ca dovada a virginitatii .depinde de respectul dintre cei doi ,daca vrea sa astepte bine daca..vine altul /alta ,mare branza.DAR sfatul meu pentru toate femeile ,daca va iubiti barbatul si mai ales daca acel barbat e cel cu care vreti o familie si un viitor frumos...facetii pe plac.nu vor fi urme de regret cu siguranta.regretele vin cand apare sanziana cu 1% mai multa experienta decat voi si ti-l fura de sub nas :)))).ma amuzati...considerati totul un pacat dar tipati de placere la infaptuirea lor...hai ma ce naiba.de unde stim noi cum am fost chiar noi insine conceputi?!sex oral,anal ,normal...etc ,incearca de dragul dragostei si al familei. poate chiar iti place..dar de unde sa stii daca tu te crezi Sf Maria neprihanita?:)))si va mai plangeti ca va inseala barbatii dupa:))))))))

    16
    16

  • Jhonny pe 4 Feb 2013, 12:04
    traiesti acum 1000 de ani

    Doamna draga traiesti acum 1000 de ani, nu prin faptul ca refuzi sa faci sex cum vrea el ci prin faptul ca nu vorbesti cu el ca tu nu vrei sa faci asa ceva si ca nu vrei vrea niciodata si sa te duci sa le zici preotului care pe ala il doare in pix de tine si cred ca si-a inghitzit guma de mestecat de ras cand te auzit si i-ai zi si lu' coana mata ! Ai gandirea de o baba de 84 de ani care a traiti pe vrea cand cuvantul penis era un tabu ! Daca nu sti sa vorbesti cu el si te pierzi in cuvinte du-te la un pshiolog de cuplu sa rezolvati probleme , ca nu ti le rezolva nici Dumnezeu nici preotul cu Orbitul in gura, trezestete fatuco !!!!!

    24
    16

  • Angel pe 3 Feb 2013, 14:37
    o proasta

    E proasta rau asta... sa mor!!! :)))))

    17
    16

  • patitu pe 31 Ian 2013, 14:35
    hahaha

    imi pare rau sa-ti spun,cine te cunoaste mai bine o sa-mi dea dreptate peste cativa ani am avut si eu una care toata slujba statea in genunchi da asta nu a impiedicat-o(si a fost si virgina cd am luat-o)dupa putini ani de casnicie "sa dea pe de laturi"

    6
    9

  • vera pe 22 Ian 2013, 15:05
    sunt uimita de ce aud ...

    am cu sotul meu 17 ani de casatorie si fara a putea avea bucuria de a fi parintii..multumesc lui D,zeu ca mi,a dat un sot minunat nemaipomenit de bun ....PAREREA MEA CARMEN ..cine te iubeste te aceepta asa cum esti ..pupici decizia este a ta ..pt ce vei face mai tarziu ..chear sunt socata de ce am citit aici ..

    13
    10

  • legionaru' pe 12 Ian 2013, 22:21
    O parere despre relatia ta

    Ba frate, eu sunt sigur ca sotul tau te iubeste mult daca te-a asteptat pana la nunta, insa cred ca aici ai gresit tu, deoarece este importanta compatibilitatea sexuala. Nu mi se pare normala chestia asta "virgini pana in noaptea nuntii", este o chestie total gresita care poate aduce neplaceri intru-un mariaj. Daca ai fi incercat, poate nu ajungeai la casatorie si poate era mai bine pentru tine. Din ce am observat, tu nu ai primit o educatie sexuala, iar mama ta nu este in stare sa te sfatuiasca. Nu sunt sigur, dar eu cred ca te-ai casatorit din cauza unor presiuni exercitate de familie. E bine sa ai credinta in Dumnezeu, insa tu ai fost manipulata de asa numita "BOR" care a ramas cu mult timp in urma. Nu sunt de acord cu tine deoarece tu ii spui totul preotului si mamei. Nu mi se pare normal sa-i spui mamei tale sau preotului lucruri intime. Eu am tras concluzia ca tu crezi mai mult in duhovnic decat in Dumnezeu. Iar cat despre asa numita "penetrare pe la spate" sau sexul oral nu reprezinta perversiuni sexuale; nici nu sti ce orgasme poti avea de la aceste tipuri de sex. Daca aceste lucruri ti se par "deviatii animalice", asa cum spui tu, calugareste-te. Eu iti pun insa o intrebare la care sa te gandesti foarte bine: Cat de mult iti iubesti sotul ?

    29
    11

  • danezu pe 8 Ian 2013, 18:36
    cred k greseste partea feminina a acestei povesti inttamplare sau cum so numi

    Eu mi-am inceput viata sexuala la 13 ani si de atunci pana acum la 32 de ani am experimentat multe , pe la 22 mam insurat cu o fata mai mica cu 5 ani si nu mai era virgina multumesc celui mentionat tot mai mult in povestea de mai sus adik dumnezeu ! Si cum va ziceam se pare k am gasit opusul domnisoarei de mai sus si sincer nu imi pare rau k o facem cum o facem unde o facem si de ce o facem , atata timp cat noi doi ne simntim bine unul cu altul am , si de la asta am trecut la un nivel la care deocamdata nu multa lume are curajul macar sa se gandeasca sau poate o fac dar le e teama sau jena, SWING cine stie cunoaste despre fenomenul acesta e ceva complex este ceva complicat dar totusi atat de simplu. e nu am inteles eu din poveste este de ce presupusul ionut ,sotul, este doar el diavolul in aceasta relatie? Cand domnisoara la ispitit cu sarutari promisiuni si alte si alte cate or fi fost sa o ia de sotie k va fi bine? Bine ptr ea k dadea bine ptr nu stiu cine si nu ptr ea k si persoana ea a facut asta ptr a intra pe usa din fata in RAI dar de fapt ea nu stie vb lu SF PETRU ,,,,, DUMNESEU TI- A DATO K SO DAI NU SA TE DUCI CU EA IN RAI :))))))) VA POOP SI PE PRECINSTITA FATA O INVIT LA NOI O DATA::::::: si scuze pe final am facut un pamflet:)))))

    6
    13

  • -------------- pe 31 Dec 2012, 13:36
    mda

    HAAAAAAAAAAAAAAAAAA NIMIC DIN CE FACE PARTENERUL PE CARE-L IUBESTI NU ESTE SCARBOS !!! Da de ce nu e draga? ai inventat tu sperma si urina fra miros, sau fecalele fara culoare , bagati in voi ca e plin de SIDA si hepatite, puneti-vi-le si-n nas , urechi, poate faceti trepanatii in tample pentru ceva orificii, haaaaaaaaaaa fete sunt curate ,

    10
    15

  • GABU LORENA pe 29 Dec 2012, 19:51
    BUNA ZIUA

    AM DAT SI EU PESTE INDIVIZI SI INDIVIDE DORNICE DE PORNOGRAFII, BATAI SI INJURII GEN "ESTI NEBUNA". LE-A LUAT DRACUL SUFLETUL SI MINTILE DE-I OBLIGA SI PE ALTII SA SE SPURCE...SUNT PLINI DE URA SI DE MINCIUNI....NU AU NICI O LEGATURA CU UMANITATEA....

    19
    9

  • Antonio pe 27 Dec 2012, 15:18
    O parere

    Eu cred ca ati luat-o razna! Sexul oral o scarbosenie? Ce tot aberati acolo? Nimic din ceea ce faci cu partenerul pe care il iubesti nu e scarbos...trezi-va! E normal daca nu ai avut sex inainte de casnicie sa intri in asa ceva! O mare prostie sa te casatoresti cu o virgina... e parerea mea Cum poti fi curva cu sotul tau...si mai va mirati de ce inseala barbatii... pai daca nu le satisfaceti fanteziile normal ca se duc....

    14
    15

  • Andya pe 21 Dec 2012, 01:03
    nu pot sa cred!

    nu pot sa cred ce pareri bolnave pot lasa atati oameni.In ziua de astazi s-a ajuns ca sexul oral si alte scarbosenii sexuale sa fie considerate normale si lumea se mira ca ai stat virgina pana la casatorie.Lumea gandeste asa pentru ca este indobitocita de televizor si de gandirea asta moderna cica a secolului 21.Am 19 ani si merg spre 20 si nu imi vine sa cred ce se intampla in ziua de astazi,ceea ce ar trebui sa reprezinte o etapa pura ,frumoasa si romantica a tineretii noastre de care sa ne amintim placut sa fim curat indragostiti ca asa este frumos se dovedeste la multi tineri a fi o perioada de perversiuni ,iar asta se intampla deroarece tinerii isi refugiaza placerile in jocurile astea scarboase si lipsite de sens.Sa va fie rusine!

    30
    18

  • geageac pe 20 Dec 2012, 01:54
    citesti comentariile si te crucesti

    adica vezi ca nu e singura tampitam, mai sunt cateva, te crucesti frate, cica suntem in Europa si in secolul xxi , vai de capul ei de tara cu asa idioate

    19
    16

  • mihaela pe 8 Dec 2012, 15:14
    respect

    eu sunt de parere ca sotul tau te-a respectat foarte mult daca te-a asteptat pana in noaptea nuntii. in ziua de astazi rar mai gasesti persoane asa. multi gandesc ca ai o problema in momentul in care nu vrei sa o faci, insa el te-a respectat si te-a asteptat. ce urmeaza dupa trebuie sa te gandesti ca este sotul tau, si ceea ce discutati sau faceti ramane in casa voastra. nu trebuie sa te gandesti ca te injosesti in momentul in care va daruiti unul altuia. crezi ca ar fi mai bine daca tu ai fi sotia care face mancare si spala acasa, iar el sa se duca si sa se simta bine cu alte fete? asta deja nu mai este casatorie. daca cumva sotul tau te obliga sa faci ceva care nu vrei si nu iti place si apoi va certati pe aceasta tema inseamna ca deja nu este persoana iubita, ci doar vrea sa experimenteze mai mult si profita de faptul ca esti sotia lui si ca poate ce vrea el cu tine. in esenta "rufele se spala in casa", o vorba des auzita, deci fa ceea ce simti tu ca este mai bine. nu trebuie sa te forteze el sa faci ceva, pentru ca daca te iubeste cu adevarat va intelege ca nu vrei.

    15
    4

  • kiwi pe 3 Dec 2012, 13:50
    comm

    1.Comentariul din 11 iunie, 20:48, este facut de o persoana care n-a inteles ca femeia asta nu e frigida, ci doar nu vrea perversiuni. 2. Cei care o condamna, au dreptate: ea ar fi trebuit sa discute in prealabil aceste lucruri, 1 an de prietenie este suficient ca sa ghicesti in linii mari caracterul cuiva si tendintele sexuale care sunt in contradictie cu principiile tale personale. Aici, trebuia sa fie selectiva, sa aleaga cu cap, si sa nu se grabeasca la maritat. Poate e timida, poate a trait intr-o familie foarte conservatoare...comportamentul ei nu este anormal, ci un rezultat al factorilor sociali si al temperamentului ei. Intre ei nu exista compatibilitate de credinta si principii. Poate sa lupte sa il aduca pe calea cea buna, dar va dura ani, poate deci de ani, plini de frustrari si dezamagiri, caci el va mai "rataci" multa vreme, poate chiar cu alte persoane. 2. Eu nu as sfatui-o sa cedeze! S-ar simti cu siguranta murdara, folosita, si nedemna de a fi crestina. Cine e crestin, in adevaratul sens al cuvantului, incearca sa isi inabuse aceste porniri, sa iubeasca la modul curat. Si poti face dragoste curat, frumos, tandru si extrem de placut! Parintii si bunicii nostri au facut-o, si nu cred ca s-au simtit frustrati. Ba chiar casniciile au durat mai mult decat cele care seintemeiaza acum, pe idei liberale ca swingul si practicile extreme, pe care internetul si televizorul incearca sa le inoculeze ca fiind parte din normalitate, "delicatese" si moduri sigure de a tine barbatul acasa. Daca barbatul nu are simtul moralitatii, pleaca, indiferent cat de mestera e nevasta si cat se straduie ea. O femeie poate fi in stare sa tina un barbat, sa il faca sa o adore, sa ii sarute mainile si sa se multumeasca doar sa o priveasca de la distanta. Bineinteles, aceasta este imaginea idilica si medievala. Barbatul are nevoie de sex. E scris in codul sau genetic. Dar un barbat care adora o femeie, face dragoste cu ea,o alinta, o saruta.Nu o murdareste. Vorbesc din perspectiva specifica regiunii noastre, pe care o consider cea mai sanatoasa si cea mai de dorit. 3. El e egoist. A luat o sotie pura, despre care stia, sau poate banuia, ca are principii traditionale in ceea ce priveste sexualitatea, si acum o vrea sa "faca frumos", cum a vazut el prin filmele porno si cum a facut el cu alte femei(pe care nu le-a luat de sotii pe considerentul ca nu erau "pure"). Egoism si ipocrizie. Ar fi trebuit sa isi ia o femeie experimentata, nu una care fuge si se incuie in baie cand ii propui fanteziile tale.Dar nuuu...ca alea sunt femei usoare!

    30
    3

  • amy pe 24 Nov 2012, 18:11
    :)

    Ma bucur sa aud ca mai exista femei ca tine in ziua de azi cand te miri de cate scarbosenii auzi in fiecare zi. Sfatul meu e sa nu cedezi pt ca pe Dumnezeu trebuie sa il iubim in primul rand , El fiind mai presus chiar si de familie. Eu sunt de partea ta. Bravo!

    35
    10

  • M pe 23 Nov 2012, 21:39
    mesaj

    Carmen , nu te supara , dar pentru binele tau nu ar fi trebuit sa scrii despre acest subiect aici.Lumea de azi a degenerat total -dovada o reprezinta comentariile postate .Acesti oameni nu au nici un Dumnezeu ,dar pentru toti va sosi scadenta la un moment dat.Discuta cu oameni credinciosi , nu-ti deschide sufletul inaintea oricui si oriunde.Doamne ajuta!

    22
    4

  • AdrianBH pe 11 Nov 2012, 15:49
    Curios de decizie

    Siiii... Ce ai rezolvat pana la urma cu Ionut ? Nu ne lasa asa neterminati. Sunt sigur ca nu doar eu sunt curios cum a mai evoluat relatia expusa in articol.

    12
    10

  • Sorina pe 11 Nov 2012, 09:27
    .

    Aaa? Nu... nu sunt ea :)) Am spus ceva care te-a facut sa crezi ca sunt Bla, bla, sau, ma rog, cum o chema-o? Scuze pentru confuzie, dar nu sunt. Am incercat sa dau un sfat, iar daca cineva sare cu gura, nu e vina mea.

    7
    9

  • EU pe 10 Nov 2012, 20:31
    bai sorina

    bai sorina tu esti cumva Bla-bla? vai ce va mai iubiti voi femeile! ii dau dreptate beatricei ,femeia asta va cere un sfat si voi o sfatuiti facand-o in toate felurile.sincer , o curva in pat merge ptr. o noapte ,doua ...nu ptr. o viata impreuna.adica sa-mi faca si sa-mi dreaga si dupa aceea sa ma pupe!!!bleeah sunt destule pe care nu trebuie sa le pup ca sa mi-o suga! parerea mea!

    12
    3

  • AdrianBH pe 10 Nov 2012, 19:59
    Cum impaci si capra si varza intrebi ?

    Solutia: Divorteaza de el, daca nu esti in stare sa-i fii sotie.

    12
    17

  • Sorina pe 10 Nov 2012, 16:58
    .

    Oameni buni, aici ar trebui sa ii dam sfaturi lui Carmen ( asa am citit mai jos ca o cheama; sper sa nu gresesc.. ) nu sa ne luam de raspunsurile altora si sa incepem sa judecam. Ma rog, strict parerea mea. Cat despre povestea ei... hm, sincer au gresit amandoi. Amandoi pentru ca nu au vorbit mai deschis, el pentru ca nu a avut rabdare cu ea, iar ea pentru ca a spus altora problemele din familia ei. E bine ca e credincioasa, dar nu e bine ca unele lucruri sa fie duse la extrem. Acum fiecare cu propriile convingeri, dar ar trebui sa vorbeasca mai mult cu sotul si sa rezolve problema. Sunt sigura ca el o iubeste, din moment ce a asteptat pana dupa nunta si pana acum n-a parasit-o. Daca se iubesc amandoi e pacat sa se desparta, nu? Cel mai bine ar fi sa discute linistiti despre sentimentele lor, dar si despre sex. Fiecare dintre ei trebuie sa invete sa lase de la el, altfel nu va fi prea bine. Oricum, atat am avut de spus. Iti doresc tot binele din lume si sper sa te impaci cu sotul si sa aveti o relatie mai stransa si bazata pe mai multa incredere :)

    14
    8

  • beatrice pe 8 Nov 2012, 18:17
    scuze ptr. greselile de tastatura

    dar am un ingeras care se incapataneaza sa tasteze odata cu mine.pe majoritatea forumurilor observ ca femeile sunt cele mai interesate de sex, cum sa stea, ce pozitie sa mai adopte ca sa-l tina langa ele pe adoratul lor. asta in timp ce barbatii, majoritatea lor le desfiinteza si-si bat joc de ele pe forumuri.dragele mele aveti putina demnitate si nu va mai calcati intre voi in picioare ca barbatilor le convine si tare se mai distreaza pe seama voastra.fiecare e liber sa faca ce vrea cu trupul lui , dar ptr. toate o sa dam socoteala intr-o zi. nu vedeti ce se intampla in ziua de azi.?iti este oroare cand vezi ca o fetita de 8 ani a fost abuzata de unul cu familie si copii acasa.de unde are radacini pedofilia ?tot de la udevierile sexuale duse la extrem.daca voi nu va puteti stapani pornirile sexuale lasati-i pe altii

    26
    2

  • beatrice pe 8 Nov 2012, 15:24
    si ca sa-ti mai spun ceva

    le jignesti si pe celelalte doamne sau domnisoare care au scris aici si cuteaza sa gandeasca altfel decat tine,facandu-le nebune.afirmi ca esti virgina?ai vrea tu ! ai exprimare de pitipoanca si nu una la inceput de cariera.din pacate sunt multi ca tine.vorba lui Motoc "prosti ,da multi"care nu se sfiesc sa sa arunce cu invective pe toate forumurile.unde sa-si demonstreze si ei "inteligenta"?.parerea mea ...cartile de specialitate din ziua de azi ne vorbesc de sex, sex si iarasi sex. peste tot numai asta auzi.PTR.dUMNEZEU TRUPUL OMULUI E CA UN TEMPLU PE CARE TREBUIE SA-L PASTRAM CURAT,E CA O BISERICA VIE.LlUI dUMNEZEU NU-I PLAC DEVIATIILE SEXUALE NICI MACAR IN CADRUL CASATORIEI. AI CITIT DESPRE sODOMA SI gOMORA? NU MAI ARE ROST SA DEZVOLT. DACA ESTI INTELIGENTA , CEEA CE MA INDOIESC , AI SA PRICEPI SAU NU..

    21
    3

  • beatrice pe 8 Nov 2012, 14:46
    bai, "biblia aia"

    in primul rand tanti e mata! sa-ti pui o poza si o sa-mi pun si eu sa vedem care e mai tanti. si acum sa-ti citez din "interesanta" ta "pledoarie": "citeste Biblia aia ca lumea", "interpretezi Biblia aia fix pe dos".ai scris asa sau nu? fara nici un respect fata de Cartea Sfanta dupa care ne ghidam toti, indiferent cate carti de specialitate citim.daca stii un pic de gramatica, ai vedea ca ai gresit.in fine , o faci pe fata asta animal. inca afirmi ca jignesti animalele numind-o asa."incuiata, chioara, dobitoaca" etc.o si apoi iti ceri scuze "nu o lua in nume de rau". of esti agresiva ,scandalagioaica si prost crescuta.

    17
    6

  • Bla, bla. pe 7 Nov 2012, 19:00
    jbdfksbgf

    Bai tanti Beatrice, citeste ce am scris de mai multe ori, ca am impresia ca si tu ai citit printre randuri. Am zis undeva ca e pacat ca nu a vrut sa ii faca oral sau sa il lase sa o penetreze pe la spate? * Damn *. Am zis c-a gresit cum a reactionat - ca un om speriat de bombe sau mai rau. Cat despre Biblie... what's your problem? N-am zis Biblia ''aia'' dupa cum ai spus tu, deci e strict vina ta :)) Ai interpretat nasol. Iti dau dreptate doar la faza cu '' fiecare are dreptul sa faca dragoste cum vrea ''. Dar ma indoiesc ca doamnei credincioase i se vor rezolva problemele daca se ascunde in baie, ii spune maica-sii sau duhovnicului ce se intampla in familia ei. Ce naiba, ma? Nu s-a casatorit cu ei. Trebuia sa se calugareasca daca tot are impresia ca se ''murdareste'' facand anumite chestii. Auzi, arata-mi intr-o carte de specialitate cum se defineste prostitutia si mai vorbim. Evident, dupa ce aduci dovada :D Nu asa, de pe pereti. Si ca sa stii, eu chiar citesc :)) Nu ca altii. Si ma exprim foarte ok din punctul meu de vedere. Daca tu ai probleme de vedere sau mai stiu eu ce, atunci nu e problema mea. And by the way, parca aici trebuia sa-ti spui opinia despre articol, nu sa ma faci pe mine cu ou si cu otet. Get a life.

    7
    15

  • beatrice pe 7 Nov 2012, 00:19
    Biblia "aia"...

    Biblia "aia"de doua ori.se vede ca o citesti cu atentiesi dupa cum te exprimi citesti si multe carti "de specialitate". mai urmeaza sa ne scrii si despre "Dumnezeu" ala, ba isteato intre 15 si 25 de ani.fiecare are dreptul sa faca dragoste cum vrea insa ma indoiesc sincer ca exista dragoste "orala", dragoste "in patru labe," etc.singurul ei pacat e ca nu au discutat pe aceasta tema inainte sa se casatoreasca. dar sa nu aruncam cu pietre!

    16
    8

  • Secsu pe 5 Nov 2012, 14:23
    1600

    Initial am avut impresia ca citesc un extras din Justine de Sade. Cu greu am acceptat faptul ca mizeria din capul autoarei este din zilele noastre... La cat esti de proasta, ma mir ca n-ai avut labiile cusute la vreun sfat dat de duhovnicul ala al tau care stie el de toate. Mi-e mila de unii care sunt disfunctionali in viata intima dar unii aidoma ta, (astia care se infometeaza pe lumea asta ca sa infulece cu 4 maini pe lumea cealalta) chiar merita ce li se intampla.

    16
    19

  • Bla, bla. pe 4 Nov 2012, 19:18
    ..... :)))

    Sunt unele pe-aici care au impresia ca daca fac ceva anume in pat cu sotu/iubitul, atunci repede devin prostituate. Eu ma indoiesc ca undeva, in vreo carte de specialitate, prostitutia se defineste ca fiind actiunea de a practica anumite pozitii cu sotul in pat. :)) Bai, daca tot te autodefinesti ca fiind foarte credincioasa, citeste Biblia aia calumea! Nu printre randuri! Scrie foarte clar acolo ca daca o femeie face sex cu mai multi barbati e prostituata, dar nu cu unul singur. Am impresia ca uneori unii au creier degeaba si il folosesc doar asa, ca sa stie macar unde-i baia. Unele prostituate o fac pe bani, iar eu ma indoiesc de faptul ca femeile care sunt mai deschise in relatia sexuala cu sotii/iubitii, o fac pe bani :)) Hai, serios. Mai si ganditi! Stii, ma mir cum de nu ai spus ca sexul e pacat. Si asa mi-am dat de-a palme in frunte de ma doare. Nu mai stiu care a spus ca sunt unele fete la 15 ani care nu mai sunt virgine. Da, frate, sunt. Fiecare alege cand sa-si inceapa viata sexuala si e treaba ei. Eu am mai mult de 15 si mai putin de 25 :)) tot virgina sunt si asta e. E de laudat doar ideea ca ai vrut sa fii virgina pentru cel pe care il consideri cel iubit, dar tu ai impresia ca se face sex doar pentru a avea copii? Pana si profesorul meu de religie a spus ca cine zice ca face sex doar pentru asta si nu simte nimic e un mare mitocan si pacatuieste de o mie de ori mai mult. Cand faci sex cu persoana iubita ideea e sa te simti bine, nu ca un obiect, la naiba! Vorba catorva, daca stiai ca o sa te simti asa, de ce nu te-ai calugarit? Du-te femeie la un psiholog, nu mai vorbi cu maica-ta care isi face cruci ca i-ai spus tu ca sotul a incercat sa te penetreze pe la spate, tu ai tresarit ca naiba si ai fugit in baie si te-ai inchis ca si cum urma sa mori daca facea ceva. Pe de alta parte incearca sa vorbesti cu barbatul ala, ca incepe sa-mi fie mila de el. E un martir! Chiar esti chioara, sau te prefaci? Esti atat de orbita de '' credinta '' pe care zici ca o promovezi, incat nu vezi ca ala de iubeste? Daca nu te iubea, fugea de mult de tine si reactiile tale. Nu mai fii atat de egoista!!! Da-ti seama cum s-a simtit el cand tu ai fugit ca din pusca si te-ai inchis in baie. Pune-te in locul lui si nu te mai simti atat de victimizata, ca nu esti. Daca ai avea mintea aia cat de cat deschisa, ti-ai da seama ca una dintre caile spre rezolvarea problemei e discutia. Dar daca stai cu frica-n san ca '' vai, oare ce o sa-mi faca? '' atunci nu rezolvi nimic, si il mai si indepartezi de tine cu comportamentul asta de animal speriat si nebun. Pardon, ca jignesc animalele cand zic asta. Si are dreptate cand s-a suparat ca le-ai spus alora despre ce se intampla intre voi. Tu in loc sa vorbesti cu el, te duci pe la tot felul de oameni cu gandiri invechite! Maica-ta in loc sa-ti fi facut o educatie calumea, ea ti-a spus ca daca barbatul face nu stiu ce, atunci devii spurcata. Pentru cultura ta generala, Dumnezeu se bucura cand vede ca doi oameni se iubesc si nu-si tin sentimentele in frau. Cum zicea cineva: '' Nu iubirea e complicata, ci oamenii. '' Bine, daca nu te simti bine langa el, atunci da divort. Singuratatea in doi e mai naspa. Daca nu vrei sa dai divort, atunci rezolva problema asta, dar comunicand D-E-S-C-H-I-S! Si nu cu maica-ta sau duhovnicul :-L. Mai lasa popii in pace sa-si faca treaba si tu vezi-ti de viata ta. Ti-am servit o predica lunga :)) Acum e treaba ta cum o interpretezi si daca spui ca sunt posedata de satana :-B Nu-mi pasa. Eu imi stiu convingerile si stiu in ce cred. Stiu ca iubirea se bazeaza pe incredere, si nu pe frica si necomunicare. Daca esti atat de incuiata incat sa continui sa iti tii sentimentele in frau, sa-l faci si pe barbatul ala sa sufere si sa suferi si tu, atunci fii in continuare. Interpretezi Biblia aia fix pe dos. Mai citeste-o si, daca tot esti atat de credincioasa, roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea minte, ca ai nevoie. Si ca sa fiu si blanda iti spun a mia oara sa vorbesti cu sotul tau cat de deschis poti. Relaxeaza-te cand vine vorba de sex, ca nu patesti nimic. Nu e nevoie sa-i faci ceva sau sa ti se faca ceva, dar macar vorbeste calumea cu el si nu te mai du pe la altii sa te plangi ca sa pari martira. Parca te inteleg si pe tine. Nu e vina ta ca ai convingerile si educatia asta. E vina parintilor tai. Au interpretat gresit tot ce scrie in Biblie si tot ce au auzit. Nu lua in nume de rau tot ce ti-am spus. Lasa duhovnicii si parintii, ca nu cu ei te-ai casatorit! Deschide-ti mintea aia. Daca mai sunt multi cu gandire de-asta, atunci suntem pe jumatate exterminati. Comunicarea e punctul slab din multe casnicii :)) Pacat de tine. Ca meriti sa te bucuri de viata si de iubire, dar daca te iei dupa oameni nebuni, atunci ramai asa.

    17
    20

  • baba novac pe 3 Nov 2012, 23:14
    ESTI CUMVA BOLNAVA?

    Mergi fata la o manastire si termina .... apropo ce tipuri de tampoane ti a recomandat duhovnicul cele agreate de biserica ?

    20
    25

  • mimi pe 30 Oct 2012, 15:50
    Contacteaza ma.

    Te rog nu te lasa intimidata de ipocritele astea care nu mai sunt virgine de la 15 ani. as vrea sa vorbesc cu tine in privat daca se poate.

    6
    7

  • carmen pe 28 Oct 2012, 01:01
    uf ! mama de 2012!

    esti "mama" madam dana? de ce?si ce le inveti pe fete ?sa savureze sexul oral ca mama-sa? sa stea capra ?halal mama! mergi si la biserica cumva? pentru ce? au, sau poate ai baieti? le face "mamica " lor educatie sexuala, ca sa aiba grija de nurori. bravo!

    26
    5

  • dana pe 26 Oct 2012, 18:45
    vai

    vai ce idiotenie in capul acestei fete. poi cum sa dureze o casnicie daca ea fuge la baie cind tre sa stea in pat ca sa savureze actul sexual. ce mama poate fi aia care in loc sa-i spuna ca tre sa se destepte si ea isi face cruci? e aiurea. du-te si stai linga mata toata viata si o sa vezi ce bine iti va fi singura numai cu religia. cred sincer ca esti batuta in cap. iti spune o femeie de 48 de ani care stie sa-si tina familia

    13
    23

  • nu conteaza pe 24 Oct 2012, 17:05
    nustiu ce sa spun

    http://www.bisericabeteltortona.it/carti_220.htm Cauta Gaye si ed wheat - Viata intima in casnicia crestina si citeste cartea împreuna cu sotul tau, poate va va ajuta.

    14
    5

  • carmen pe 24 Oct 2012, 14:53
    sotul meu vrea perversiuni

    fata mea ,tu ti-ai ales un drum.mergi pe el inainte cu credinta.te admir ca ai avut puterea sa nu cedezi.sotul tau daca te iubeste cu adevarat te va respecta si veti face dragoste asa cum iti doresti si e normal.asta o sa conteze mult in momentul cand o sa aveti un copil.daca e sa va despartiti, cauta pe cineva care are conceptiile tale , care gandeste ca tine.mai sunt pe lumea asta si tineri credinciosi ccredinciosi nu e totul pierdut.

    27
    3

  • carmen pe 24 Oct 2012, 14:35
    sotul meu vrea perversiuni

    si ca sa continui , satanelor! daca suntem in 2012 ,gata nu mai credem in Dumnezeu? nu mai citim biblia ? atunci nu mai mergeti la biserica, ipocritilor! urmariti filme porno si asta e ok.,nu?asta le ofera tinerilor educatie sexuala.bravo, generatie! unde ne sunt valorile umane? spiritul? traim pentru sex?dragele mele, care stati in toate pozitiile si sugeti de zor, sotii tot o sa va insele cu altele, ptr. ca bbarbatii daca le dai asa ceva vor din ce in ce mai mult. iar in final viseaza tot la una neprihanita..si mai rau ,cand o sa va dea cu sutul in fund o sa va povesteasca si pe la altii ce tarfr au avut.

    33
    7

  • carmen pe 24 Oct 2012, 14:21
    sotul meu vrea perversiuni.

    vai de voi! se vede ca Sfarsitul e aproape, daca invatati o fatuca naiva dar totodata cu conceptii curate despre casatorie, sa accepte orice din partea sotului numai ca sa ramana casatorita.prin voi prostituatelor, care dati sfaturi , intr-adevar Diavolul e in lume.pe barbati ii intelegem ,ca ei de mult si-au vandut sufletul! intr-adevar scrie in biblie ca femeia trebuie sa se supuna barbatului dar numai in Hristos. adica numai daca barbatul este credincios. nu sa se supuna perversiunilor pe care umnezeu scrie clar ca le uraste.

    33
    7

  • Alin pe 23 Oct 2012, 00:58
    Binecuvantat fie duhovnicul ! :))

    Clar duhovnicul te-a binecuvantat cu patrahirul lui sfant, asa fiinta mai incuiata nu exista, du-te de te calugareste.

    6
    17

  • anonim pe 18 Oct 2012, 08:17
    ceva real

    sa incepem cu inceputul,,,,in biblie scrie ca sotia sa nu zica cai scirba de corpul sotului ei nici sotul sa nu spuna ca-i scirba de corpul sotiei lui ,,,inseamna ca-l blagosniseste pe dumnezeu nu sint multumiti cum ia lasat dumnezeu femeie si la femeie barbatul...lui dumnezeu ai pare bine cind un sot cu sotia lui se impreuneaza ca inseAMNA ca se iubesc...O data ofemeie sa dus la un calugar si sa spovedit si ia spus calugarului ca ia tine toate posturile de peste an si nu se impreuneaza cu sotul ei dar el merge la alte femei ...stiti ce sfat ia dat calugarul..ia spus mai bine nu tine post si dai sotului cei trebuie cai pacatul tau ca el merge la alte femei daca ie foame pregatestei mincare si servestel asa-i si cu viata conjugala in pat ...tu fatuco tu gaci o mare greseala dai de ce are el nevoie pentru a te desparti astai nu ie un motiv ca el nu face adulter el dumnezeu ce a impreunat omul sa nu desparta iar duhovnicul tau nu tia dat un sfat bun ...spor la treaba paaaa

    2
    15

  • mihaela pe 12 Oct 2012, 09:41
    Felicitari !!!

    Nu vreau sa comentez asupra subiectului, s-a comentat suficient, as vrea doar sa te felicit pentru ca ai avut curajul sa deschizi acest subiect.Bravo, poti afla atat de multe parerii si vei cugeta sa alegi solutia cea mai buna !

    12
    1

  • Popa Vasile pe 1 Oct 2012, 15:48
    LOL

    Sincer, te-ai bagat cu capul sub patrahirul duhovnicului? :)))

    8
    14

  • iajsdijq pe 24 Sep 2012, 01:54
    SARACU IONUT

    vorbesc serios acua SARACU IONUT

    6
    12

  • xulescu pe 24 Sep 2012, 01:49
    !!!!!!!!!!!! FUGI SI NU TE MAI UITA INAPOI FRATE

    am avut si eu o bisericoasa de asta cativa ani o C*R*A,,, care la fel ma prostea pe fata ca simte ca nu se poate abtine si sa o fac eu pentru ea, iar dupa o perioada a considerat ca nu suntem compatibili si s-a oferit altul sa o frece pentru mine inainte de maritis :)) . Sfatul meu pentru voi astia care sunteti cu fete bisericesti va zice unu patit si trecut prin iad , dati-le dracului acum cat aveti puterea si timp sunteti tineri gasiti femei mult mai bune , adevarul e ca nici eu nus de acord cu sexu' anal dar na parerile difere in schimb n-am nici o probelema sa imi var nasu in sudul femini si nici ea nu ar trebui sa aiba vreo problema. asa ca FRATILOR DIN ACEEASI SPECIE CU MINE TREZITI-VA, si nu uitati ca dracu ia cea mai inocenta dintre fete. SA VA CAC*TI IN GURA MEA DACA PESTE NICI 5 ANI O SA FITI FIX CA SCANDURA SI SACANDURU. mie personal nu imi mai trebuie o sfanta de-ar fi sa fiu picurat cu ceara . P.S. poate limbajul meu deviat ar atrage multe suspiciuni asupra mea din parte sexului feminin desi habar n-ar avea despre ce e vorba in povestea mea de "dragoste oferita" dar vorba aia , cel mai bun sex oral mi-l face gura lumii asa ca spor

    7
    10
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod