Poveste adevărată: Prietena mea îmi face farmece ca să mă despartă de soț

Se zice că dacă nu crezi în ele nu te ating, dar uite că eu nu știu ce să mai cred. De un an de zile de când m-am măritat îmi merg toate pe dos și relația cu soțul meu, de care sunt foarte îndrăgostită, se destramă văzând cu ochii.
Nimic din tot ce mi se întâmplă nu e normal și încep să cred din ce în ce mai mult în ceea ce mi-a spus prietena mea cea mai bună, înainte să mă mărit: "Fată, tu dacă-l iei pe ăsta, eu fac orice ca să vă despart!"

Bineînțeles că n-am crezut atunci că vorbește serios. Ea întotdeauna a fost mai ciudată, dar faptul că suntem împreună din clasa 1, când am nimerit în aceeași bancă, m-a făcut de-a lungul vieții să trec peste toate și să o consider cea mai bună prietenă. Pentru că așa mi-a și fost, de multe ori în viață m-a ajutat și mi-a fost alături la greu. Părinții mei au murit într-un accident de mașină și am rămas singură mult prea devreme. Practic după liceu a trebuit să muncesc ca să mă pot întreține, iar ea s-a mutat la mine, ca să-mi fie alături.

Au fost ani buni, atunci, chiar dacă cumpliți. Să-ți pierzi ambii părinți în același timp și să te trezești de pe o zi pe alta că nimic din ce te bazai nu mai există, e dificil pentru oricine, darmite pentru o adolescentă de 17 ani. Dar cu Ioana, cu prietena mea, am trecut peste toate și am ajuns la 25 de ani când Marius, soțul meu, m-a cerut de nevastă.
El și Ioana nu s-au înțeles din prima clipă, dar de multe ori, și el și ea, au zis că e firesc să se dușmănească, pentru că amândoi mă iubesc și că sunt geloși pe atenția mea. Ciudată iubire.


Ioana a tot încercat să descurajeze relația mea cu el din momentul în care a înțeles că e serios. E primul meu iubit și sunt îndrăgostită până peste cap. Și el mă iubește, simt asta chiar și acum când ne merge greu. Dar într-adevăr, cea mai complicată situația în care m-a adus această dragoste a fost aceea în care a trebuit s-o rog pe Ioana să se mute înapoi la ea acasă, pentru că vreau să trăiesc cu Marius, și că ne vom căsători, deci e normal să avem intimitate. Atunci a izbucnit pentru prima dată, spunând pe șelau că vrea să ne vadă despărțiți, pentru că el nu e pentru mine, nu mă merită, chestii din astea prostești.

M-am supărat atunci pe ea, și eu i-am spus că nu e mama să-mi impună cu cine să mă mărit sau nu, și că nici de la mama n-aș fi acceptat asta. Ea a tăcut, s-a uitat urât la mine și s-a mutat. O vreme n-am mai văzut-o, a refuzat să-mi răspundă la telefon, să ne vedem.
Mă evita. A venit însă la nuntă, spunând că e totuși prietena mea cea mai bună, mi-a fost mamă și tată de la 17 ani, de când am rămas singură, și a stat cu mine, și că e firesc să fie lângă mine în biserică. Am fost așa de fericită!


Dar n-a durat mult, pentru că de cum ne-am întors din luna de miere au început să se întâmple lucrurile ciudate. De fapt nu sunt întâmplări propriu-zis, ci mai degrabă stări. Pe care nu le pot explica, dar le simt în tot sufletul meu. Simt un gol, ca atunci când mi-au murit părinții, gol pe care Marius nu-l umple. Simt că nu suntem deloc atât de apropiați cum credeam, că parcă ceva s-a schimbat în relația noastră, și ne ține departe. Culmea e că și el simte același lucru. Avem senzația că e cineva între noi și ne reține să ne contopim într-un întreg așa cum ne-a spus preotul în biserică.

Aveam amândoi coșmaruri noaptea, visam ba că a murit unul, ba celălalt. Mama lui Marius mi-a povestit într-o zi că ne-a visat și ea și că îi spunea cineva că suntem blestemați de o femeie cu ochii verzi.
Asta ar fi Ioana, dar când mi-a spus evident că nu am crezut-o, pentru că bănuiam că și Marius i-o fi spus mamei lui că nu se înghite cu Ioana. Dar, soacra mi-a sugerat pe ocolite să mergem la preot și să ne citească ceva, de dezlegarea farmecelor. Deși am fost sceptică și mi-era și rușine să-i spun preotului de ce am venit, dar se pare că el mai avusese din astea, și mi-a spus că înțelege ce vrem de la el. Mă rog, chiar nu am fost convinsă nici de faptul că ar fi farmece făcute, nici de efectul slujbei făcute de preot. Așa că am rămas cam tot acolo. Acum, la nici un an de la nuntă, am început să ne cam ciondănim. Ne certăm din te miri ce și suntem cam irascibili amândoi. Dubios e că numai când suntem acasă sunt atât de iritată, la serviciu nu am nicio problemă. Nu mă enervează nimic, dar cum ajung acasă parcă simt nevoia să-l ocărăsc pe el.

Până la urmă am întrebat-o și pe Ioana direct dacă ne-a făcut ceva, în casă, pentru că uite cum ne simțim. Nu mi-a răspuns clar la întrebare, dar mi-a răspuns tot printr-o întrebare: ți-am zis că nu e de tine? De ce nu m-ai ascultat?

Acum nu știu ce să mai cred și ce să mai fac.
Parcă aștept să cadă drobul de sare, mă simt total neputincioasă în privința căsniciei mele și simt că în fiecare zi niște sfori invizibile mă manipulează și îmi stârnesc mintea în contra soțului meu. Nu știu încotro să apuc și cum să fac să nu ajungem să ne urâm.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MGabriela779 pe 24 Nov 2015, 14:19
    te pot ajuta

    Am trecut printr-o situatie grava ,legat de farmece.Am tot cautat.O singura persoana m-a ajutat sa scap de asa ceva. pt detalii mailul meu maringabriela779@gamail.com

    0
    0

  • Andrei pe 15 Nov 2015, 17:24
    Pro/Contra

    In farmec trebuie sa crezi cu tarie cand il faci,ele exista cu adevarat,sunt de 1 an 3 ani 5 ani 8 ani. Dar persoana care a facut trebuie sa fie constienta ca dupa ce se va termina pentru aceea persoana vraja/farmecul sa fie constient ca se va intoarce impotriva lui...Si de aceea ati umblat cati ati umblat si dupa v-ati revenit de la doctori,voi cat ati umblat farmecul a trecut usor usor. Ele exista,unde EXISTA BINE VA EXISTA MEREU RAU/UNDE EXISTA DUMNEZEU EXISTA DIAVOL! Sa stiti si voi,deci terminati-va cu palavrageala si dastea. Si cand mergeti undeva sa va descante/farmece/lege cununiile niciodata banii nu se dau inainte,platesti 50 lei sa fie"platite". Si se fac 3 zile la rand...se citesc la anumite ore...E mult de povestit...dar e clar,farmecele chiar exista si nu oricine poate sa le faca...:)

    0
    0

  • Horus pe 16 Dec 2014, 23:30
    Ajutor

    Salut daca credeti ca aveti farmece facute va pot ajuta sa le dezlegati si sa aveti spor si noroc, ma puteti contacta la adresa de mail cockneythug@rocketmail.com va spun de pe acuma Rugaciunile mele sunt foarte puternice va scap si va aduc spor nu uitati Maica Domnului se roaga pentru noi plange ca sa va spun adevarul Maica Domnului nu ne mai priveste cu toata fata si Mantuitorul a inceput sa isi intoarca fata de la noi.

    0
    2

  • ionutalex pe 21 Mai 2014, 08:49
    te pot ajuta

    salut.sunt ionut si cunosc o doamna care dezleaga farmece.este din dambovita.pt mai multe detalii mailu meu e leuionutalexandru@yahoo.com

    0
    1

  • Andrada pe 26 Nov 2013, 15:04
    Ajutor in probleme de relatii

    Buna ziua, am o cunostinta care poate rezolva cazuri de genul asta. Stie ce face si am incredere ca cei care au probleme in relatiile de cuplu, pot gasi o solutie cu Dna Irina. Email: contact@vrajitoarea-irina.ro si telefoane: 0721166364, 0213526656 Multa bafta la toata lumea!

    0
    1

  • lorena_lorena pe 12 Oct 2013, 15:16
    va pot ajuta

    cei care doresc sa vb despre farmece si despre dezlegari va pot lasa id meu l_lorena18 va pot ajuta sa scapati de ele cunosc pe cineva care m-a ajutat, nu am crezut dar m-a ajutat tare mult

    0
    1

  • Annia pe 22 Sep 2013, 03:24
    Multa lume impresionabila

    M-am mirat de fiecare data de cat de multe persoane pot fi influentate si convinse de tot felul de prostii,doar pentru ca au creierasul programat sa gaseasca solutii facile la problemele vietii si doresc sa fuga de greutati.Situatia de fata e pur si simplu problema de tranzit a fiecarui cuplu aflat la inceput de drum,cand se fixeaza primele limite ,cand invata fiecare cat ,cand ,si cum sa cedeze in favoarea celuilalt. Este prima si poate cea mai grea criza a vietii de cuplu.Dupa ce vor trece anii si veti invata sa nu va expuneti casnicia niciunei pareri a vreunei "prietene",sau mame oricat de bineintentionate par ele,dupa ce amandoi veti intelege ca doar voi doi impreuna veti fi responasibili de respectarea juramintelor din biserica,lucrurile se vor mai aseza si iubirea voastra va intra intr-o alta etapa.Eu sincer va doresc bafta multa si mult noroc.Casnicia e o cruce greu de dus si e nevoie de vointa amandurora si de un duhovnic bun ca sa ajungeti la liman.Dumnezeu sa va ajute.

    0
    0

  • Annia pe 22 Sep 2013, 03:22
    Multa lume impresionabila

    M-am mirat de fiecare data de cat de multe persoane pot fi influentate si convinse de tot felul de prostii,doar pentru ca au creierasul programat sa gaseasca solutii facile la problemele vietii si doresc sa fuga de greutati.Situatia de fata e pur si simplu problema de tranzit a fiecarui cuplu aflat la inceput de drum,cand se fixeaza primele limite ,cand invata fiecare cat ,cand ,si cum sa cedeze in favoarea celuilalt. Este prima si poate cea mai grea criza a vietii de cuplu.Dupa ce vor trece anii si veti invata sa nu va expuneti casnicia niciunei pareri a vreunei "prietene",sau mame oricat de bineintentionate par ele,dupa ce amandoi veti intelege ca doar voi doi impreuna veti fi responasibili de respectarea juramintelor din biserica,lucrurile se vor mai aseza si iubirea voastra va intra intr-o alta etapa.Eu sincer va doresc bafta multa si mult noroc.Casnicia e o cruce greu de dus si e nevoie de vointa amandurora si de un duhovnic bun ca sa ajungeti la liman.Dumnezeu sa va ajute.

    0
    0

  • mirela pe 17 Aug 2013, 15:02
    vraji

    buna. am suferit si eu din cauza vrajilor fara sa imi dau seama. au incetat dupa ce am inceput sa citesc acatistul sf. parascheva ,paraclisul maicii domnului si m-am impartasit .

    0
    0

  • mirela pe 17 Aug 2013, 14:58
    vraji

    buna. am psuferit si eu din cauza vrajilor fara sa imi dau seama. au incetat dupa ce am inceput sa citesc acatistul sf. parascheva ,paraclisul maicii domnului si m-am impartasit .

    1
    0

  • georgepopescu79 pe 14 Iul 2013, 17:02
    Buna

    Am trecut si eu printr -o experienta de acest fel .Am crezut (am fost informat ca am farmece).Am fost foarte speriat si am apelat la indemul bioenergeticianului la un vrajitor .Am ramasa uimit cand,dupa.. ce am fost intepat in deget (in urma unui ritual intreg cu gemete ,,ochi dati peste cap si multe balmajala ) mi-a aratat intr -o cana murdara in apa in care mi-am bagat degetul ,,argint viu .am fost convins ca o sa imi rezolv problema .Dupa 3 drumuri la sute de km ,dupa bani aruncati cu toptanul ,,problema mea a ramas aceiasi.Intr -un tarziu am gasit pe cineva (psihologul meu )care mi -a explicat de ce nu exista farmece .de ce nu exista blesteme etc si ca totul se intampla sau nu in functie de alegere .Am facut un tratamengt pentru anxietate si am scapat de problm acare ma apasase timp de 5 ani .De atunci viata mea s-a schimbat radical .nu mai cred in asa ceva ,traiesc ,ma bucur si sunt liber .Concluzia este ca suntem ceea ce gandim ca si ceea ce manacam,bem etc .Daca va intereseaza sa aflati adevarul care conform Bibliei "va va face liberi" putei sa ma contactati la id mess geo_popes (nu sunt specialist in asa ceva ,nu iau bani si doar indrum pe cei care au nevoie la cineva care ii poate ajuta ) Cu drag Geo

    0
    0

  • diana d. pe 27 Iun 2013, 17:05
    Un sfat

    Si eu am trecut prin asa ceva si, la fel ca tine, nu credeam in vraji sau blesteme. Se pare ca acestea exista, ca sunt persoane care pot face asa ceva. Ce te sfatuiesc eu: cheama un preot sa-ti citeasca in casa, mai ales ca spui ca acolo te simti nervoasa, dar nu o mai lasa pe prietena ta sa vina apoi la tine; du-te si la preot sa-ti citeasca si du vinerea cateva haine, si de ale tale si de ale sotului sa le citeasca preotul; poarta apoi cate una in fiecare zi (nu mai tin bine minte, dar parca noua haine trebuiau sa fie); uita-te bine printre hainele tale si ale sotului si vezi daca nu ai ceva semne , cusaturi ciudate pe ele, in care caz ar fi mai bine sa le arunci; incearca sa te uiti si prin casa, mai ales prin locurile ascunse, de ex prin vaze; asigura-te ca prietena ta nu are obiecte personale de ale tale sau ale sotului; arunca tot ce ai de la ea. Si ce e mai important, incearca sa crezi atunci cand te duci la preot, fa-o cu inima deschisa. Mult noroc, vb cu sotul tau si incercati sa treceti amandoi peste asta.

    2
    0

  • angela pe 27 Iun 2013, 13:03
    vraji

    iuli (anonim) 12 iunie 2013 10 : 40 0 (0 voturi) Eu am avut anxietate care se manifesta in multe feluri cu diferite sinptome(tremuraturi, angoase, insomnie, atacuri de panica , nu toate odata ci in zile diferite , senzatii de sufocare, etc).Am facut multi ani tratamnete alopate .Am gasit cred tot pe acest site o postare a cuiva care a facut o terrapie prin telefon si email, si nu prea increzatoare am recurs si eu la acea terapie . care m-a adus in starea normala.Am facut terapia anul trecut si ma simt ff bin e acum .Terapia energetica am facut-o prin telefon iar pe email am primit f multe metode pe care le-am aplicat zilnic.usoare placute(de citit zilnic ceva incarcat energetic , de privit ceva ptr echilibrare emisfere cerebrale , de ascultat sunete , de aplicat metode , de autotratament ).Dupa 2-3 sedinte am inceput sa am mintea clara , limpede , sa ma simt mai bine iar dupa o luna am fost pe deplin restabilita .Este o terapie noua care elimina cauzele bolii si a simptomelor , care schimba de fapt ideile , gandurile alea de frica , intri pe alta frecventa , mai increzatoare , bucuroasa , forta fizica , somn bun etc Nu pot lasa aici adresa terapeutei dar cine doreste sa fac terapia asta sa-mi scrie pe messenger la angelmarc888., am postat ca sa stiti ca exista terapii pentru anxietate depresie stari de panica , curatari de orice negativitate,si fara medicamente ci lucrand tu singur cu ajutorul terapeutei.V adoresc sanatate multa .

    0
    0

  • lcostelcostel pe 27 Iun 2013, 00:01
    referitor la relatie si farmece.

    buna seara, imi cer scuze pentru interventie si am sa spun cateva sugestii caci relatia lor incepe sa scartaie din cauza lor.Ei va trebui sa inceapa sa comunice in permanenta sa faca lucruri impreuna,sa petreaca timp impreuna,sa discute despre sentimente stari cat mai concret si sa aibe dorinta si vointa sa poata continua relatia,iar in ceea cei priveste pe ceilalti sa nu ai bage in seama,si sa faca tot ceea ce isi doreste, acest cuplu,iar cu farmecele pot spune asa.... sunt pur si simplu niste prostii mai mari decat noi,daca crezi in dumnezeu nu te indoi de increderea lui dumnezeu si mergi cu dumnezeu inainte.

    1
    0

  • Vero pe 24 Iun 2013, 23:10
    Vrajile sint defapt din partea ta, prin moldul tau de gindire!

    Eu nu vad nici un motiv sa crezi in asa prostii, sa crezi ca prietena sau fosta ta prietena iti face vraji. Ti-ai dat singura raspunsul, pentru ca crezi, de asta si ti se intimpla asa ceva. Si am inteles ca crezi in asa ceva foarte mult. Te gindesti la asa ceva si automat iti vin starile astea. Nu incerci sa rezolvi sau sa gasesti solutii care intradevar te-ar ajuta. Daca zici ca devii iritata cind esti in prezenta lui, poate ca ai creat un obicei si nu vrei sa esi din cercul asta singura, schimbinduti pursisimplu obiceiurile de comportament. E mai usor sa dai minele in jos dind vina pe altcineva, numai nu pe tine insuti. Intradevar sint perioade din viata noastra cind devenim mai mult influientati de ginduri negative, iar asta ne distruge tot, pe noi insine dar si pe cei apropiati si e din cauza comportamentului nostru reflectat prin acele ginduri negative. Este ca o stare de slabiciune si acea stare de slabiucine daca nu vrei tu o sa o treci, degeaba cauti vina in altii, iti faci mai mult rau. Singura spuneai ca esti de parca astepti sa cada drobul de sare in cap. Pai tu te astepti la ce e mai rau, cum vrei sa ai ceva mai bun. Mai intii de toate ar trebui sa iti schimbi modul de gindire si nu mai da vina in altii cautind tot felul de scuze din astea, adica tu ai fi sfinta, nu ai nici o vina si uite ca cineva iti strica viata. Dar cel mai bun sfat al meu, mergi la un psiholog, de dorit un psiholog de familie. Iar daca tineti intradevar la relatia voastra si va iubiti, la sigur ca ai sa il convingi si pe sotul tau sa mearga cu tine. O sa discutati si despre acel gol din suflet si cum il puteti umple. Poate ca v-ati indepartat unul de altul, poate ca aveti nevoie sa gasiti acea cale de a va apropia, sa nu va simtiti singuri. Uneori intradevar daca nu te simti inteles, ascultat si iubit, te simti singur chiar si inconjurat de multi oameni. Poate ca voi intredevar va iubiti si puteti sa va intelegeti unul pe altul, doar ca nu stiti sa aratati asta celuluilalt anume prin modul unic de care are nevoie fiecare. Ce tine despre credinta, asta trebuie sa fie felul tau de a reusi sa scapi de ginduri negative si de toate fricile, adica sa te tratezi pe tine cu ginduri pozitive si frumoase. Daca crezi in Dumnezeu nu poti sa crezi si in diavol. Daca crezi in Dumnezeu, stii ca toate se fac cu voia lui. Dumnezeu ne iubeste si vrea sa fim bine. Problema e ca noi ne indepartam de El, in primul rind prin ginduri negative, iar asta e ca si o boala, care acel leac doar tu poti sa-l gasesti, prin Dumnezeu, adica prin gunduri bune. Nu e usor dar nici imposibil. Cum ai reusit sa intri in starea asta, asa vei reusi sa gasesti o solutie sau chiar mai multe sa esi din starea asta depresiva, as zice eu. Sa stii ca defapt vrajile sint din partea ta, prin moldul tau de gindire! Iar ce tine de faptul ca prietena ta nu il place pe sotul tau, sau din contra il place, dar nu pentru tine, ar fi bine pursisimplu sa rupi legatura cu ea, daca tii atit de mult la casnicia ta, pentru a nu fi prusisimplu influientata negativ.

    2
    0

  • Anca pe 24 Iun 2013, 20:26
    prostii..

    Nu mai suntem in Evul Mediu sa credem in asemenea baliverne.. pur si simplu prietena ta a avut dreptate ca nu este potrivit pentru tine si acum tu te razbuni pe ea.. din moment ce spui ca este si primul tau iubit e clar ca ai vazut totul intr-un mod nerealist si ti-ai imaginat ca totul va fi perfect si alte telenovelisme... cam asta e toata treaba... nu vreau sa jignesc pe nimeni dar "farmece" si alte prostioare sunt pentru mamaile de la tara iar preotii continua cu "dezlegarile" pentru ca deh, sunt profitabile... oameni buni, sa fim realisti si sa ne solutionam problemele ca niste adulti cu scoala, nu ca niste primitivi!

    2
    2

  • Y-anna pe 24 Iun 2013, 13:33
    :)

    :.......... scz de greseli

    1
    0

  • Y-anna pe 24 Iun 2013, 13:30
    :)

    asa cv de genu' am patit si eu. am stat de curand o luna si cv cu un tip .. styam care a fost foata lui iubita, am vazut ce mesaje diabolice ia lasat pe fb, numai limbaj de domnisoara nu avea. dupa cateva sap am inceput sa simt ceva pe suflet o retinere , care imi dadea nesiguranta sa raman sau nu cu el.. dupa un timp imi trecea si iar ma lua.. iar imi trecea si iar ma lua.. nu styam cum sa reactionez.... bunica mi-a zis sa-mi fa o batista cu aghiazma , mir si cate \va bucatele de tamai si cand simt starea aia sa ma steg cu ea si sa o pun pe inima si ma linisteam, dar nu complet. de la un timp si el incepa sa simta la fel, noi credeam ca fosta face ceva sa ne desparta , mi-e una stara imi crea si stari de rau. cand inbatnte cu cateva zile de ziua mea ma cauta una , prietena cu fosta ca umbla si cu ea si cu mn in acelasi timo, eu nu prea l-am crezut , am zis ca e baiat serios , la-m dus acasa sa-l prezint a lor mei. si cand sa ma vad de ziua mea cu el nu mi-a mai dat nici un semn , pe la 4 ma suna prietena lu fost sa-mi zica ca a ales-o pe ea si ca pe ea o iubeste, bla. bla. inainte sa se intample faza de ziua mnea , m-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea un semn, sa styu ce sa fac sa raman sau nu cu el , si mi-a dat ma cautat aia sa-mi zica ca el umbla cu am2, si nu era ce parea.. deci cam tot ce am simtit sa adeverit ca ceva nu era in regula.. nici nu am suferit deloc ca ne-am desp din contr m-am eliberat de povara care o aveam pe suflet, desi ma cautat sa ne impacam nu i-am dat nici o sansa. ptimul lucru tu trebe sa te debarasezi de prietena aia a ta , sa merge-ti la biserica, si sa te multi in alta parte sa incepi o noua viata si sa nu-i dai satisfacite prietenei tale..ppwpppwpp

    3
    0

  • eva pe 23 Iun 2013, 19:28
    chiar e adevarat?

    sa las comentariu? pai exista chestii din astea ca vrajile, bine ca nu cred in ele, sau nu ma intereseaza de ele. ar trebui sa ii faca in ciuda, daca tot stiu ca e asa, sa se iubeasca mai mult. si la biserica nu trebuie amanat cu mersul. normal se merge in fiecare duminica nu numai cand ai vraji pe cap.

    0
    1

  • mara pe 23 Iun 2013, 18:53
    poate

    poate ar trebui sa va schimbati cu traiul in alta parte, daca zisi tu ca numa in anturajul de acasa va simti asa.

    2
    0

  • sdcd pe 23 Iun 2013, 17:02
    ss

    nu escits aasa cva.nu te mai lua dupa prostii.Incercati sa petreceti mai mult timp impreuna,in vacante etc...daca nu,inseamna ca poate nu va potriviti..cunosc oameni care au stat 8 ani in concubinaj si knd s-au casatorit nu s-au mai inteles.

    0
    1

  • aditeo pe 23 Iun 2013, 16:11
    Prislop

    Mergeti impreuna daca puteti, (sau doar tu) in Hateg la mormantul Parintelui Arsenie Boca -O sa va ajute enorm si va fi altfel dupa - Nu exista sa mearga cineva acolo si sa nu fie ascultat si ajutat

    3
    0

  • delilah pe 23 Iun 2013, 10:28
    mergi la slujbe

    Cred ca ar fi bine sa mergi la slujbe de dezlegare , sa tii post....si tu si sotul tau si sa faci sfestanii in casa si sa citesti acatistu; sf Ciprian.

    4
    1

  • Dyutza_003 pe 23 Iun 2013, 08:23
    Buna

    Citeste rugaciuni de curatire, de ex, cea a Sf. Ciprian, cheama un preot sa va ajute. Dar in primul rand tre' sa te indepartezi de ''prietena" ta. Si inca ceva: nimeni nu-ti poate face rau fara acordul tau, gandurile se materializeaza, daca nu vei crede in farmece-nu te vor atinge.

    7
    1

  • Lumi pe 23 Iun 2013, 08:10
    Ai grija!

    Mergeti la un preot sa va citeasca niste rugaciuni, iar tu incearca sa te indepartezi de Ioana, ca nu e influenta prea buna in viata ta! Sau gaseste-i si Ioanei un pretendent ca sa va lase pe voi sa fiti fericiti, ca poate e geloasa! :)

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod