Poveste adevărată: "Aş face sex non-stop, iar a doua zi m-aş sinucide de ruşine"

Mă cheamă Andra şi sunt dependentă de sex. Aşa am văzut eu într-un film că s-ar petrece întâlnirile de grup ale celor care suferă de această dereglare, ca şi mine.
Mă cheamă Andra şi sunt dependentă de sex. Aşa am văzut eu într-un film că s-ar petrece întâlnirile de grup ale celor care suferă de această dereglare, ca şi mine. În realitate, în România, lucrurile nu sunt atât de deschise. Mie mi-a luat ani de zile ca să înţeleg că sunt bolnavă şi că trebuie să caut tratament. Iar în timpul ăsta am pierdut tot ce aveam mai drag: mama a făcut un infarct din cauza mea şi a murit, iar soţul şi copilul refuză să mă primească să stau cu ei. Sunt o proscrisă, şi asta pentru că societatea noastră consideră că o femeie ca mine nu poate fi decât curvă, în timp ce pe un bărbat care face acelaşi lucru îl creditează, că „aşa sunt bărbaţii”.

Toată copilăria şi adolescenţa mea am suferit din cauză că tata ne părăsise. Pe mine şi pe mama. Era un curvar, zicea mama, care m-a crescut singură. Se pare că i-am semănat. La 16 ani am făcut-o prima dată şi de atunci nu m-am mai oprit, în căutarea iubirii paterne refuzate dintotdeauna. Aşa mi-a explicat psiholoaga cu care am făcut mai târziu ceva tratament.

În liceu am trecut drept târfa clasei, pentru că au fost puţini aceia cu care n-o făcusem. Dar asta mi-a asigurat şi o popularitate bună, deşi nu s-ar crede. Pentru că pe lângă dorinţa mea nestăvilită de sex aveam şi un fel haios de a mă face plăcută tuturor. Aşa că am fost Miss popularitate în liceu chiar dacă abia l-am terminat.

După liceu m-am angajat la o firmă de piese auto, iar viaţa printre mecanici şi şoferi a fost ca o continuare a liceului. Am învăţat în acelaşi timp să repar maşini şi l-am cunoscut şi pe Dan, cel care avea să-mi fie soţ, în încercarea amândurora de a mă potoli. L-am iubit cu adevărat pe Dan şi credeam că el e tot ce-mi doresc. E un tip de milioane, amuzant şi bun la pat. Am rezistat împreuna trei ani, cât să o facem pe micuţa Maria. În timpul ăsta eu mi-am mai făcut de cap şi cu alţii, însă am reuşit să păstrez secretul.

Totul s-a dus de râpă când Dan m-a prins în magazia cu piese călare pe unul dintre distribuitori. Era la câteva zile după ce revenisem din concediul de maternitate şi eram ca o nebună în călduri. M-aş fi culcat şi cu imprimanta, dacă ar fi avut ce-i trebuie.

Ştiu că poate sună amuzant sau incredibil pentru unii, dar vă asigur că nevoia continuă de sex este de necontrolat. Eu am crezut că aşa sunt toate femeile, şi chiar mă miram în adolescenţă de ce colegele mele sunt atât de reţinute şi nu se suie pe pereţi. Pentru că mama lucra în trei schimburi nu prea a avut timp să mă controleze. Credea că poate avea încredere în mine, ceea ce parţial era corect. Nu eram o adolescentă rea, doar că aveam această nevoie nestăvilită de confirmare a afecţiunii. Pe care nu o primisem niciodată de la un bărbat în familie.


Prima despărţire de soţul şi de copilul meu a fost suficient de dureroasă ca să mă facă să cred şi să jur că nu mai fac. Dan mi-a cerut să merg la un psiholog dacă vreau să mă reprimească acasă. Aşa am cunoscut-o pe Ileana, o femeie foarte interesantă, care mi-a explicat ce e în neregulă cu mine. Am înţeles, pentru prima dată la 23 de ani, că boala mea avea un nume şi că exista, teoretic, şi un tratament.

Au mai trecut doi ani de terapie şi de sforţări supraomeneşti să mă adaptez la viaţa de familie. Să îmi cresc copilul şi să mă conving zi de zi că sunt o femeie iubită de soţul ei, de copilul ei şi de mama, ceea ce ar fi trebuit să fie suficient. Dar n-a fost. După doi ani Ileana a plecat din ţară. Am continuat să ţinem legătura pe Internet, dar parcă ceva s-a rupt din nou în viaţa mea. Un nou gol punea stăpânire pe mine. Şi trebuia umplut cum ştiam eu mai bine: cu sex.

Am apucat-o iar anapoda, şi de data asta am pierdut şi copil şi bărbat. Dan m-a dat afară din casă. M-am mutat o vreme la mama, dar după câteva luni, când a înţeles în sfârşit ce e cu mine, mama a decis să rezolve situaţia în stilul ei. A chemat un popă acasă, considerând că sunt blestemată. Nu ştiu de unde îl adusese, dar cred că era un şarlatan. M-a pus în genunchi şi mi-a aşezat pe cap rochia aia a lui, încercând să mă spovedească. Mi s-a părut o invitaţie evidentă la un oral, aşa că am început să-i desfac pantalonii. Sincer, aşteptam să mă oprească, indignat, dar n-a făcut-o. Când eram în mijlocul „spovedaniei” a intrat mama peste noi. Nu a apucat decât să-şi ducă mâna la piept, a început să horcăie şi s-a prăbuşit.
A făcut un atac de cord şi a murit în braţele mele. Era tot ce mai lipsea.


După ce am înmormântat-o pe mama, iar Dan a mai încercat o dată să mă facă să renunţ la tâmpenii, am încercat să mă sinucid. Mi se părea că nu mai am nicio speranţă şi că oricum nu merit încrederea şi dragostea nimănui. Încercările lui Dan mi-au făcut mai mult rău decât bine, pentru că mi-au pus o oglindă în faţă ca să mă văd cât de netrebnică sunt.

N-am reuşit nici să mă sinucid măcar. Dar nici ajutorul lui Dan nu l-am mai acceptat. Ştiam că e inutil şi prea târziu. Măcar fiica mea să nu ştie ce mamă are. De atunci m-am degradat de tot. Am pierdut şirul zilelor, al partenerilor ocazionali de sex şi al bolilor de care m-am tratat între timp. Sunt o epavă. Mi-am bătut joc de trupul meu şi de viaţa mea. Acum sunt gravidă din nou. Nu ştiu al cui e, dar ştiu că asta nu mă împiedică să o fac şi diseară, dacă mi se iveşte ocazia. Iar a doua zi să simt o imensă scârbă de mine şi de viaţa mea şi îmi doresc să mor. Dar nu am nici măcar curajul să mă sinucid. Nu sunt bună de nimic.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gaby pe 16 Sep 2015, 23:33
    Tara inapoiata plina de retarzi

    Majoritatea comentariilor urate din parte femeilor pentru aceasta fata deschisa la comunicare...Cum comentati cand toate sunteti la fel,macar fata a fost sincera si deschisa.. Nu te panica Andra toate sunteti la fel ,doar ca prietenele tale sunt prefacute si inapoiate pentru a recunoaste..cat despre curvele care comenteaza te intrec de mii de ori

    0
    0

  • bogdan pe 3 Mai 2015, 15:31
    Fizic si Psihic

    Femeia a spus ca sotul ei era bun la pat... Ii inteleg apetitul ridicat al corpului pt sex, dar ce nu inteleg este de ce cu parteneri diferiti. Probabil un pshiholog bun, de gen feminin obligatoriu, te-ar putea ajuta sa intelegi ca nu trebuie sa ai parteneri diferiti atat timp cat sotul e destul de bun. Pare cam greu de crezut faza cu parintele, daca e adevarat oricum.

    1
    0

  • duducamaro id pe 17 Iul 2014, 19:52
    eu te-as accepta

    sunt si barbati care te-ar accepta asa, de ce sa te ascunzi sau sa te sinucizi cand poti face ce vrei cu acordul lui... impreuna poti sa faci ce vrei dar sa fii in 2 e mai sigur...

    6
    0

  • Andreea pe 14 Aug 2013, 03:56
    wow!!!

    Majoritatea oamenilor care au indraznit sa comenteze aici sunt niste ipocriti. Cine cacat v-a dat voua dreptul sa judecati oamenii si sa spuneti ce e bine si ce e rau as vrea sa stiu si eu..Mie mi se pare ca cei care au nevoie de ajutor sunteti voi. In special femeile, sincer rusine. Rusine ca perpetuati stereotipuri idioate si ca ganditi ca niste barbati misogini. E viata ei si face ce vrea cu ea. Daca iti place sexul si realizezi la o anumita varsta ca poate nu ar fi trebuit sa te casatoresti si sa ai copii este o crima?Nu. Pentru ca ai copii nu esti un om realizat in viata, trebuie sa stii si sa ii cresti si mai bine ai un parinte absent si unul care face o treaba buna decat sa ai un parinte care isi bate joc de viata ta. Iar tu, "amira"... auzi si la tine, "menirea ta in viata e sa fii curva"... sincer, wtf? menirea ta in viata e sa fii superficiala si sa judeci oamenii? get off your fucking white horse. Din nou, rusine sa va fie, scuze patetice pentru femei.

    3
    3

  • amira pe 10 Mar 2013, 10:35
    Fii ceea ce esti, nu te mai impotrivi!

    Desi nu sunt ca tine, nu te condamn! Fiecare are o menire in viata, s-a nascut pentru ceva! Din toata povestea, nu inteleg totusi de ce te-ai maritat, de ce ai ramas gravida de doua ori! Acestea sunt de blamat! Tot ce trebuie sa constientizezi este ca esti o curva, asa te-ai nascut, nu are treaba cu psihologia sau cu popa! Acceptati soarta, lasa-te penetrata si gata cu auto-invinuirea! Pentru asta esti nascuta! Numai vezi sa nu mai ramai gravida si, mai ales, sa nu te-mbolnavesti de ceva grav! Distractie placuta!

    1
    4

  • DI2 pe 27 Ian 2013, 17:48
    speranta moare ultima

    Ce ai tu este o dereglare hormonala ce iti invaluie creierul si astfel dorinta ta este de necontrolat. Se intampla si la persoanele alcoolice, care se drogheaa sau fumeaza si poarta numele de sevraj. La tine este vorba de o cantitate crescuta de testosteron. Hormonii feminini sunt estrogen si progesteron dar si o cantitate infima de testosteron, hormon specific masculin. O femeie cu mult tesotsteron are hirsutism, adica pilozitate crescuta pe zone ce nu ar trebui. Cosulta un neurolog ce a sa iti deie un tratament cu blocante hormonale. Nu este un tratament usor, vei simti shimbari in tine, dar este ultima solutie. Nu cauta ajutor la psihologi, preoti, prieteni, cauta un tratament medicamentos care sa iti regleze secretia de hormoni. Atunci cand simti nevoia de a face sex, incearca sa faci altceva, fumeaza, deseneaza, canta, alte preocupari care sa te distraga de la acele ganduri. Bafta si astept sa imi spui daca s-a rezolvat ceva in bine.

    4
    0

  • Diasky pe 20 Iun 2012, 15:01
    continuare

    Mi se pare că nu ai un scop bine definit în viață, totul este haos la tine. Cel puțin dacă te-ai gîndi în serios ce o să-ți aducă bătrînețea?...Sau ce ar fi dacă unul care are o obsesie, nu dă doamne, omoară, fură...ar spune EU nu POt fără asta, lumea în care trăim ar fi un iad adevărat, anarhie și strașnic de închipuit. N-o spun ca să te supăr, dar adevărul doare, tu nu prea ai ocupație la servici, tendință de a te realiza măcar r în ceva. TOtă energia ta o cheltui pentru a primi plăcere ușor, dar închipuieți ce plăcere ai avea de la alte lucruri. Bunăoară, carieră, o mașină lucrată din banii tăi, o afacere cît de mică, unde cu siguranță nu ai mai avea timp pentru altceva...

    3
    0

  • .... pe 19 Iun 2012, 16:30
    ....

    ma femeie, daca esti nimfomana e una, du-te si fu.e cat si pe cine vrei tu dar de ce naiba te-ai mai maritat? Eu singura victima aici cred ca este sotul si copilul tau, nicidecum tu. Ala a incercat sa te ajute, te-a dus la psihologi, te-a sustinut cat a putut dar tu tot n-ai avut vointa. Pai psihologii is scumpi la noi, cer o caruta de bani pe sedinta, altii nici macar acest suport material nu-l au si totusi au reusit sa-si invinga dependentele. Cum a mai zis cineva, cauta-ti alta meserie, la un bordel te-ai descurca bine, ai mai face si bani pe asta. Nu stii sa apreciezi ce ai, daca esti curva, atunci fii curva, dar nu trebuia sa-i amarasti viata acelui barbat care te-a luat de nevasta, trebuia sa-ti cunosti limitele. Ca sa nu mai zic de copil, care o sa creasca si o s-o arate lumea cu degetul ca maica-sa e curva orasului. Esti o egosita. Asta in caz ca e adevarat acest mesaj, pentru ca sincera sa fiu mie mi se pare ca e la misto.

    7
    5

  • una pe 19 Iun 2012, 11:01
    ..

    Esti predestinata pentru un bordel fata,cauta-ti un peste sa te puna la munca pana nu mai poti ca altele se plang ca nu mai rezista si tu nu te mai saturi de p""a.Ce cautai la piese auto ? Ia draga calea strainatatii si lasa-ti copilul ala in pace,n-o fa si pe biata copila dependenta de surubelnite. Sincer??? Imi parea rau de tine daca chiar aveai o problema psihologica,pentru ca se poate,nu e imposibil insa esti demna de mila,iti bati joc pana si de ce nu ar trebui,ori esti posedata ori iti lipseste o doaga.

    8
    4

  • cristina pe 18 Iun 2012, 04:40
    ai sanse sa fii bine, cu intelepciune

    Hai a iti spun si eu ceva. Uite eu sunt o tipa ce nu a fost buna la pat, am imbatranit, si intre a fi frigida ca mine si aprinsa ca tine, acum dupa ce vremea de a face ceva in viata mea a trecut, pot spune ca, daca ar depinde de mine, poate as alege sa vad cum e sexul prin problematica ta. Uite, eu nu stiu cum este placerea data de sex! Am 54 de ani. Nu am sot, copil. Nu m-am nascut asa, m-au legat. Mult, cu multi morti, mi-au legat cununiile desi eram copil de varsta prescolara. A fost din ura ca nu m-au putut ucide ca pe mama. E opera mamei vitrege.Eu, dupa toate ce le-am trait pot sa iti spun,pe planeta asta in mod sigur NU ESTE ACTIVA INCA IMPARATIA LUI DUMNEZEU.O cerem de 2000 de ani, dar cum vezi, daca te-ai trezit si tu, ea inca nu a venit. Cei ce se dedubleaza constient merg in biserici si vad cum circula energiile si nu mai cred in DZ, pt ca este inca o speranta neimplinita pe Terra. E experienta mea si nu numai, a familiei mele timp de 550 de ani, de atunci, pot sa iti spun ca partea aceasta de Europa nu functioneaza cum trebuie. Suntem fraieri cei ce venim pe planeta asta. Dar asa cum a spus aici cineva destept, fa o alta activitate, Exploateaza inteligent partea buna a situatiei,fa cariera in bransa filmelor.NU te da aiurea. Asta e ceea ce tie nu iti place. Poti trai cu un partener adecvat tie.Facand o profesie banoasa, si avand placere. Pensia ta va fi asigurata.TOT tie iti va fi mai bine decat mie.

    3
    8

  • MARIE pe 18 Iun 2012, 04:06
    cauta solutii reale la extrasenzoriali (cei din serviciile secrete) sau in medicina alternativa

    poate a fii cu unul ce e ca tine! Ar fi o solutie a va tratati impreuna, sa fiti impreuna pana va tratati. Apoii decide viata. Poate ai ceakra sexului marita. Du-te la un maestru reiki,sau la aia de la SANTAMIA, ce au inforenenergetica. Du-te la Niki Sandu in Rahova, tatal lui Catrinel Sandu, fosta bebelusa de la Carcotasi. Ei au adresa lui El te poate ajuta...dar pe bani. E tare tipul daca vrea.Poate pt fie-sa sa vrea sa te ajute, ca e milos.

    4
    5

  • irina pe 17 Iun 2012, 23:44
    Nu te da batuta!

    Anamaria t , draga mea.....comantariul tau imi zice ca nu esti departe de situatia Andrei, dar nu vrei sa recunosti! Din nefericire pentru Andra, a carei poveste a expus-o si mai mult criticilor persoanelor de genul Anamariei, aceasta boala exista si vindecarea ei nu tine numai de ambitie! Sunt impresionata de evenimentele din viata ta si cred ca un terapeut bun, care poate fi empatic si deloc critic cu tine te poate ajuta. Nu spun ca il (o) vei gasi de la prima incercare, dar sigur exista! Eu am gasit o astfel de persoana. Mult succes draga mea, si dc ai nevoie de sustinere morala te rog sa apelezi. Nu merita sa abandonezi viata doar ca un tata iresponsabil a facut asta cu tine! Cat despre mama ta, crede-ma, nu esti devina.....din pacate, datorita educatiei sale, nu a putut sa inteleaga prin ce treci tu:) Te imbratisez cu drag si te rog ai grija de tine! Irina

    9
    0

  • katharina pe 17 Iun 2012, 22:41
    despre sex

    draga mea tu chiar ai o problema . nu-ti pasa de fapt de nimeni . te distrezi , e fain , e fain...... dar sa vedem cit . iubesti placerea si atit. adica te iubesti prea mult. pacat ca nu te gindesti la fata ta. Pentru ca este ceva ce e al tau si numai al tau. dar tu stii asta. tu nu ai nevoie de sfaturi de la nimeni . nu mai incerca sa mai prostesti pe nimeni ca nu merge .

    2
    8

  • bogdan pe 17 Iun 2012, 21:53
    si eu!

    Si eu am aceeasi problema, cred ne-am potrivi de minune. As face sex in continuu, credeam ca doar eu am probleme...

    8
    5

  • ilie pe 17 Iun 2012, 21:51
    andra

    tu te potrivei tu te potriveai cu mine si eu sunt nebun dupa sex si sa spuna cineva care nui place sexu toti stie numai sa judece anpacate cu tine si ai grija ca porti o viata an tine si trbuie sa ai grija de ea

    4
    3

  • irina pe 17 Iun 2012, 18:46
    Nu te da batuta!

    Anamaria t , draga mea.....comantariul tau imi zice ca nu esti departe de situatia Andrei, dar nu vrei sa recunosti! Din nefericire pentru Andra, a carei poveste a expus-o si mai mult criticilor persoanelor de genul Anamariei, aceasta boala exista si vindecarea ei nu tine numai de ambitie! Sunt impresionata de evenimentele din viata ta si cred ca un terapeut bun, care poate fi empatic si deloc critic cu tine te poate ajuta. Nu spun ca il (o) vei gasi de la prima incercare, dar sigur exista! Eu am gasit o astfel de persoana. Mult succes draga mea, si dc ai nevoie de sustinere morala te rog sa apelezi. Nu merita sa abandonezi viata doar ca un tata iresponsabil a facut asta cu tine! Cat despre mama ta, crede-ma, nu esti devina.....din pacate, datorita educatiei sale, nu a putut sa inteleaga prin ce treci tu:) Te imbratisez cu drag si te rog ai grija de tine! Irina

    9
    0

  • Fane pe 17 Iun 2012, 18:32
    E usor sa arunci cu piatra

    Daca intelegi ca ceea ce intr-un anumit context e un defect, iar in altul o calitate, ai rezolvat cea mai grea parte a dilemei. Nu cred ca nu esti buna de nimic. Daca nu ti-ai ales o profesie care sa te satisfaca si ai acceptat ce ai gasit, pentru ca nu ai dat importanta studiilor si drept urmare, cu pregatirea ta, nu credeai ca poti avea o slujba care sa te satisfaca, nu inseamna ca ea nu exista. Sunt atatia oameni care ocupa FUNCTII, iar competentele lor sunt ZERO. Aici intra usor cei care sunt profesionisti in abjectiuni si ca sa amintim doar cativa dintre ei sa ne gandim la spagasini, limbisti, bagatori de seama, barfitori sau raspandaci. De asemenea sunt medici slab pregatiti, profesori mediocri, judecatori corupti si lista poate continua. Sunt oameni de care iti este rusine, dar care sunt mandri de nu-si mai incap in piele de ce sunt. Multa gargara, emfaza, colectii de diplome, etichete, blazoane, fasoane, poleiala sau sclipici. De cealalta parte sunt profesionistii. Exista oameni extraordinari, foarte apreciati care muncesc cu mare pricepere si credinta, adevarati meseriasi (cum se spune) care lucreaza ca tinichigii, cismari, ciobani, tamplari, macelari, zugravi, mineri si multi altii. Nu oricine stie, nu oricine poate. De ce am facut introducerea asta? Simplu: pentru ca poate tu, Andra, esti meseriasa, profesionista sau artista (cum preferi) la sex. Poate ca o faci asa cum multi nu stiu sau nu pot sa o faca si ai fi foarte apreciata daca ai lucra in domeniul asta. Si ar fi cateva optiuni, iar daca stam bine sa ne gandim si aici, ca in alte domenii sunt multe trepte in cariera; de la traseista, centurista sau tirista pana la profesioniste in masaj erotic, sau adevaratele escorte de lux. Sa nu uitam si actritele porno si sa nu uitam ca daca in prezent in Romania nu avem un cadru legal pentru aceasta meserie, nu inseamna ca nu o poti practica cu succes in afara. Odata ce iti asumi un stil de viata, macar fa-o la modul profesionist. Despre copiii tai este alta discutie. Daca pana acum a vorbit mai mult Andra, femeia, ai putea sa trimiti pe adresa redactiei ce simte Andra ca mama.

    6
    4

  • Cristina pe 17 Iun 2012, 12:40
    Schimba

    Spunea cineva ca daca vrei sa ai altceva decat ai in viata, este NEVOIE SA SCHIMBI CEVA! Oamenii nu se schimba niciodata, dar se educa. Esti o femeie puternica, dar ca mama nu pot sa te inteleg cum ai renuntat la copilul tau. Poate ca la sot, la mama... renunti, dar la sange din sangele tau... Nu te condamn, ca nu te cunosc si n-am niciun drept sa te judec eu. Cauta ajutor, ca ai nevoie. Aici nu stiu daca o sa-l gasesti. Poate te incurajeaza sau te descurajeaza unele mesaje de aici, insa DOAR TU POTI SA SCHIMBI CEVA. Esti dependenta de placerea fizica, asta nu este dependenta de afectiune paterna de care ai fost privata, poate ca acela a fost doar inceputul. Daca simti nevoia de placere, rezolva acest lucru prin masturbare, sunt vibratoare etc, cred ca ti-ar fi mai usor sa te uiti in oglinda a doua zi si nici nu vei avea un barbat care sa te priveasca cu dispret cand se ridica de langa tine sau de pe tine. Sotul tau merita sansa de a-l lasa sa te ajute, iar fetita ta si mai mult, are nevoie de MAMA. Tu ai avut-o pe mama ta langa tine, asa cum a fost ea, dar ai avut la cine sa tragi cand nu ai mai avut unde sa stai. Esti insarcinata. Ce vei face cu acest copil? Daca iar incepi, sau de fapt continui, copilul acesta cu cine va sta? FA O SCHIMBARE in viata ta. Meriti. Ai tot sprijinul meu moral si cred ca si a multora din cei ce citesc acest articol.

    3
    1

  • lavi pe 17 Iun 2012, 12:22
    bv ca ai povestit

    buna. este intradevar incredibil ceea ce ai trait si traiesti, dar un singur lucru trebuie sa sti: ca esti o femeie puternica si ca poti sa scapi de aceasta boala. Trebuie sa faci ceva pt viata ta...lupta pt copilul si sotul tau, care din ce am citit te iubeste. Roaga-te si fi puternica, lupta, lupta, nu te lasa! Esti prea slaba de caracter... Nu se poate..prea mult ai pierdut din cauza acestei boli, trebuie sa te schimbi. Apeleaza la un pshiholog mult mai bun si pune te pe treaba . Daca nu o faci pt tn, fa o pt copilul tau. Si gandeste pozitiv ca totul va fi bn. Mult succes si cu siguranta cred ca te vei vindeca, prea mult ai pierdut in viata sa lasi boala sa te conduca!

    6
    1

  • marimar pe 17 Iun 2012, 12:09
    autorespect

    este dureroasa situatia ta si nu poti fi judecata pentru alegerile tale...dar incearca sa ti recastigi respectul de sine...alege o comunitate de numai femei...acum cat esti insarcinata macar...vei avea nevoie de sprijin pentru ingrijirea bebelusului si poate asa vei face primii pasi in a te confrunta cu propria persoana...pentru ca tu nu ai pierdut persoanele din jurul tau si tot ceea ce ai iubit...te ai pierdut pe tine....invata sa te iubesti ....

    3
    1

  • Alex pe 17 Iun 2012, 12:01
    Ambitie

    Nu o mai numi "boala" ca asa o vei considera, toata treaba e sa ai ambitie sa fi motivata sa te abtii cand nu vrei sa faci sex. Sexul e ok dar nu intodeuna acum nu zic sa te calugaresti. Toata treaba e sa te pui stapana pe viata ta si sa te folosesti de ce s-a intamplat ca si o motivare. Se poate, toata treaba e sa vrei.Ce discutam aici e o dependenta de placere ; gaseste altceva sa faci care sa iti placa in egala masura. Si nu asculta de oameni gen : anamaria t, cu ti-ai batut joc etc. nu te ajuta cu nimic si de rugat poti sa te rogi dar treaba trebuie sa o faci tu nu o fiinta magica. Trebuie sa ai incredere in tine. Mult noroc !

    7
    1

  • yonela1990 pe 17 Iun 2012, 02:17
    cauta alt psiholog

    cere ajutorul altui specialist mai bun daca vrei cu adevarat sa scapi de boala asta

    14
    4

  • Bianca pe 16 Iun 2012, 22:47
    INCREDIBIL!

    Buna! Nu imi vine sa cred ce am citit, insa din tot mi s-a parut cel mai interesant faptul ca sotul tau a vrut sa te sprijine enorm ,altul te omora cu bataia,pentru ca,sa fim sinceri...boala ta e incontrolabila,intradevar, insa nu e o scuza! Imi pare rau de tine, sinuciderea nu e o solutie! Lupta pentru viata ta si nu o lasa sa-ti scape! Esti tanara! Lupta si trateaza-te! Roaga-te lui Dumnezeu sa te ajute! Incearca sa-ti schimbi viata! Numai bine!

    26
    0

  • anamaria t pe 16 Iun 2012, 08:02
    vei regreta mai incolo

    daca vroiai sa te tratezi de "boala"asta,te puteai trata,dar nu ai ambitie. nu vrei...asta e. o sa ramai singura si numai atunci iti vei da seama ca sotul tau iti vroia numai binele.ti-ai batut joc de sotul tau,de mama ta si de copilul tau.

    18
    24

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod