Poveste adevărată: "Am o idilă cu un subaltern mai tânăr, proaspăt tătic"

Când Ioana şi Sorin s-au angajat la noi în firmă eu am participat la recrutarea lor. L-am intervievat pe el pentru că urma să lucreze în departamentul meu, şi l-am plăcut din prima clipă.

Când Ioana şi Sorin s-au angajat la noi în firmă eu am participat la recrutarea lor. L-am intervievat pe el pentru că urma să lucreze în departamentul meu, şi l-am plăcut din prima clipă.

A fost o chimie sesizată şi de el. Dar asta era acum cinci ani, când eu aveam 35 de ani, el abia terminase facultatea, şi Ioana încă nu-i devenise soţie. Erau doar iubiţi din facultate. Cinci ani mai târziu, ei doi sunt căsătoriţi, Ioana stă acasă în concediu maternal cu copilul, iar eu şi Sorin trăim o intensă idilă de care ne-am tot ferit în anii ăştia, se pare fără succes.

Înainte de a arunca cu pietre vă spun că nu am plănuit să-l seduc pe Sorin şi nici el pe mine. De altfel încă de la început atitudinea lui faţă de mine a fost una de admiraţie, ca de la subordonat la şef. Mă trata cu privirea aia de căţel în şedinţe şi tot timpul stătea prin preajmă ca să înveţe şi să fie util.

Tinerii care termină facultăţi azi nu ştiu mare lucru chiar în domeniul în care primesc diploma.

După mai bine de un an s-au căsătorit, am fost şi la nunta lor, îi îndrăgeam pe amândoi, ca o soră mai mare. În viaţa mea nu se întâmpla nimic în afară de carieră. Alesesem acest drum încă de la 28 de ani când divorţasem după numai trei ani de căsnicie. Mi-am dat seama atunci că nu le pot avea pe amândouă.  Soţul meu voia o femeie "de casă", care să-i facă copii şi să ţină casa curată. Eu îmi doream să cuceresc lumea. Aşa că ne-am despărţit fără regrete. După aceea n-am mai avut relaţii de lungă durată. Nici nu m-a preocupat.
Sorin a început să se schimbe din căţelul admirator care fusese de la angajare într-un coleg cât se poate de serios şi de încredere. Acumulase mult în cei patru ani de când era la firmă şi îmi devenise mâna dreaptă.

Nimic nu s-a întâmplat între noi în timpul ăla, deşi începusem să-l văd cu alţi ochi pe măsură ce devenea bărbat. Eu deveneam o femeie de 40 de ani, dar nu îmi arăt anii şi nici nu-i simt.

Când Ioana l-a anunţat că vor deveni părinţi părea că sunt fericiţi. După naştere ea a rămas acasă, iar el, în loc să petreacă mai mult timp cu ea, prefera să fie la serviciu. Spunea că acasă nu e nevoie de el deoarece sunt soacrele amândouă, plus soţia, în jurul micii minuni care li se născuse. Atunci am început să vorbim mai mult decât de obicei şi aşa am ajuns şi la lucruri personale, care în mod normal n-ar avea ce căuta între un şef şi un subaltern. El avea un surplus de bărbăţie de care nu se ocupa nimeni în familie. Se simţea neglijat.

În numai câteva luni ne-am apropiat suficient de mult încât să ne dăm seama ce urma.

El, bărbatul de 28 de ani, plictisit de soţia care-i era iubită de ani de zile şi care acum, după naştere, devenise diformă din cauze hormonale. Eu, tipa de 40, care arată de 30, fără obligaţii, independentă financiar şi cu o funcţie peste el. Aproape un clişeu. Şi totuşi îl trăim de câteva luni şi suntem fericiţi.

Nu intenţionez să-l îndepărtez pe Sorin de familia lui, de copil. Nu ştiu ce va urma să se întâmple între el şi Ioana şi sincer nu mă preocupă asta. Căsniciile nu sunt făcute să reziste până la moarte, chiar dacă aşa ne sperie preotul la altar. Va fi alegerea lui, dar momentan pare indecis. Nu ştie nimeni de relaţia noastră, nici acasă la el nici la firmă. Ar fi chiar contraindicat să se afle pentru că "fraternizarea" la locul de muncă este interzisă de regulamentul intern.

Deocamdată luăm lucrurile aşa cum vin şi ne bucurăm de ele. Cât vor dura.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nadi pe 21 Dec 2013, 23:10
    viața-i doar una!!!!!!!!

    ...fericit e cel ce are parte de ...IUBIRI REPETATE ÎN VIAȚĂ...nu poate fi nimic mai special...toate celelalte-s doar ...vorbe...mă bucur pentru ei...IUBIȚI-VĂ MULT!...nu e nimic mai plăcut...

    1
    0

  • tu pe 15 Iun 2013, 13:33
    P>A>N>A>R>A>M>A

    esti o panarama frustrata sexual.nu te gandesti ca are o familie?defapt ai avut si tu una dar cine stie cu cati ai umblat si ti-a dat papucii!P>A>N>A>R>A>M>A

    1
    1

  • stef pe 9 Feb 2013, 08:41
    fals

    eu nu cred ca o mare patroana sta sa citeasca si sa scrie aici...in viatza reala chiar se poate intampla si eu dau vina pe el deoarece dak nu era femeia asta era alta....sau ei stiu oricum aiurea mai ales ca este un copil la mijloc...

    0
    1

  • Antisexul pe 22 Oct 2012, 15:07
    Mde,

    dupa 40 de ani, unele isi doresc sa alapteze un subaltern major si vaccinat, care sa nu coste timp, bani si care, cand face pe el, isi schimba scutecul!

    1
    1

  • marimar pe 4 Sep 2012, 11:34
    mersi...

    ma adresez asazis femeii, care se lauda cu lipsa ei de intelegere si pentru indolenta ei fata de sotia amantului ei,si mi exprim toata indignarea....ce fel de femeie esti tu???...ce rotite nu merg in capul tau???..nici macar nu il iubesti..dar nu il lasi sa traiasca..are o famile..si el un frustrat...indecis ce va face cu viata ,a sotiei si a copilului...vaaii de voi....

    4
    2

  • aa pe 21 Aug 2012, 12:31
    nesimtiti

    cand se va afla de idila vor avea de pierdut amandoi, parerea mea. barbatul asta e un mare idiot, alt cuvant nu gasesc. femeia asta de 40 ani va sfarsi singura probabil, cu cariera ei cu tot... si nimeni care sa o ingrijeasca la batranete, caci tinerelul nu cred ca o va lua de nevasta si sa o lase pe cealalta. imi pare rau de femeia care a nascut un copil, dar ei cel putin nu-i va fi rusine sa ii povesteasca copilului cum ea l-a iubit pe tatal acestuia cand el i-o punea altei femei la serviciu. mai ganditi-va si la copii, oameni buni, cum va vor judeca acestia intr-o zi, a, si inca un lucru. poti avea si cariera, si familie. poti sa fii un om de succes si daca esti cinstit cu cei din jur. numai asa vor fi si ceilalti cinstiti cu tine. ma rog, ar trebui sa va concedieze pe amandoi, neseriosilor. intr-adevar, oamenii nu mai stiu ce sa faca de plictiseala sau de...prostie.

    4
    2

  • ella pe 21 Aug 2012, 12:14
    iar eu

    eu nu o judec doar pe ea. ci si pe el ca nu e un novice in ale vietii si dk iti respecti nevasta si familia in general stai dracului cu curu in apa rece pana iti trece nevoia de sex prin imprejur.... amandoi sunt in egala masura vinovati. dar nu pot sa inteleg cum poate un barbat care inseala sa mai dea ochii si sa nu il mustre constiinta cand se uita la copil....la nevasta....adik constiinta dk nu mai e loc de iubire....

    4
    1

  • Roxi pe 21 Aug 2012, 11:47
    De ce sa o judecam numai pe ea?

    Pana la urma in orice relatie e nevoie de 2 sa se intample..nu ii inteleg pe cei care o judeca pe sefa..imi vine greu sa cred ca tanarul subaltern a fost fortat de catre sefa sa se culce cu ea..sau poate el nu are propria constiinta? sau poate se simte neglijat acasa? sau oricare ar fi motivul un lucru e cert: el a acceptat aceasta relatie cu toate ca stia ca acasa avea o familie, asa ca hai sa nu mai aruncam cu noroi in femeia de cariera, pana la urma ea este libera sa aleaga si sa decida, nu ea este cea care are copil si familie, iar barbatul cu familie care se complace in aceasta situatie, pe el cum il definim? un prostut naiv si fara constiinta? nu prea cred :)

    7
    1

  • elly pe 21 Aug 2012, 10:12
    mizerie a societatii

    baboiul asta nesimtit de 40 de ani are impresia ca l-a cucerit pe ala de 28...zice ca sotia lui e diforma! ala sta cu ea pentru bani! treaba sta cam asa: peste 2-3 ani, sotia lui va fi, probabil tot diforma, pe cand baboiul de amanta va fi epava! deci cine va fi in avantaj? sotia... care e in primul rand sotie si nu gunoi, care e mama, care e sufletul puiului ei, care creste copilul in loc sa fuga cu unul bogat!

    4
    4

  • GG pe 20 Aug 2012, 21:38
    Ne place sau nu, asta e viata !!

    Nu stiu de ce unora le place sa se lamenteze si sa arunce cu pietre ,chiar inainte sa se uite in propria curte !! Ne place sau nu , ne convine sau nu, se pare ca asta este viata ! Atat timp cat nimeni nu sufera , totul e ok; iar daca totul o sa se termine inainte ca cineva sa sufere , e inca si mai bine .La un moment dat una din relatii o sa se rupa, important e ca sa nu ramana nimeni traumatizat ! Viata e scurta si merita traita din plin !!

    5
    1

  • ry pe 20 Aug 2012, 20:39
    ....am si eu o curiozitate.... de femeie si ...mama.....?....!!!!!!!!!.......

    oare ce fel de femeie.....goala pe dinauntru poate fi acest ,,exemplar''????probabil ca este din familia homo erectus, ,,ca homo sapiens nu poate fi...... daca este atat de realizata din toate punctele de vedere, cum de n a reusit sa gaseasca un partener liber.....?????????? nu faptul ca este mai varstnica decat el ma determina sa spun asta, ci gestul ei....rusinos putin spus; poate avea lumea intreaga daca nu poate avea ceva atat de simplu in viata,,, de genul..un partener pe masura. profita de faptul ca dupa nastere o femeie este ocupata si preocupata in totalitate de ingerasul careia i a dat viata.... si, stiti ceva, dragii mei??? o femeie este mult mai apetisanta dupa nastere, chiar daca are,,,,temporar, ,,probleme'' hormonale; imi aduc aminte ca sotul meu nu mi rezista deloc, desi ramasesem la 74 kg,,,,,aveam sanii trandafirii, plini de seva vietii........CONCLUZIE. urat din partea ei ca a calcat casa acestor oameni, ma intreb cum poaate sa i priveasca in ochi pe cei care au considerat o prietena lor..????? ,,umila mea parere. este si va ramane o femeie STEARPA fizic, dar, si mai rau, psihic......sa aveti vesnic lumina in suflete,,,,cineva, acolo sus, va vede.....

    4
    4

  • Bonny pe 20 Aug 2012, 13:13
    Nasol!

    Din tot acest joc in 3, cu reguli cunoscute doar de sefa si junele tatic, are de castigat junele, pentru ca e iubit de doua femei: una il asteapta cu masa pusa si cealalta i se ofera ca desert pentru ca a fost un subaltern cuminte. Sincer, n-as vrea sa fiu in pielea mamicii, dar nici sa am o relatie cu unul caruia ii miros hainele a copil mic.

    7
    1

  • Roby pe 20 Aug 2012, 11:09
    hm...

    Mi-ar placea sa citeasca si "iubitul-subaltern" acest articol. Cred ca i s-ar face parul maciuca vazand cum este evaluat si catalogat de "iubita-sefa": doamna-domnisoara cu cariera in plina ascensiune, foc de desteapta si extrem de sexi care si-a plecat augusta privire catre muritorul de rand din subordine! Mi-a cam facut sila acest articol. Nu din cauza a ceea ce relateaza, ci din cauza tonului cu care este scris: un ton de sefa care isi permite sa analizeze din afara relatia de acasa a barbatului. In esenta, este vorba despre niste hormoni scapati din frau de ambii colegi, pardon, de sefa si subaltern, hormoni care mai tarziu ii vor da de furca doamnei care bag de seama ca trage nadejde la mai mult. Sper ca fraierul sa-si dea seama la timp de eroarea in care se gaseste si sa-si vada de viata si familia lui. Doamna sefa poate sa ramana cu pozitia de frunte din companie... iar seara, cand ajunge acasa sa-si lepede hainele de firma si bijuteriile si, goala pe dinafara si pe dinauntru, sa-i tiuie urechile de singuratate.

    16
    1

  • lorelei pe 20 Aug 2012, 07:15
    cariera fetelor, spaima masculilor

    ei fetelor,eu cred ca masculii nu suporta femeile independente :)...adica nu e posibil sa ai banii tai ,ca automat ai si opinii,nu te poate ameninta ca te arunca in strada cand nu faci ce vrea el iar daca te inseala este foarte posibil sa lasi dracului fara riscul de a muri de foame ;)))))))))); este adevarat ca nu toate femeile sunt capabile sa -si construiasca o independenta financiara si de multe ori cred ca un copil le consolideaza casnicia....aiurea!!!!!!!!!!! uite ca te poate insela pentru simplul fapt ca te preocupi de copil,ca pana atunci a fost pe post de copil el,barbatul ,si devine gelos....chestia cu diformitatea este un pretext...cred ca tipul este un egoist care va ramane cu sotia si isi va duce amanta de nas cat mai mult posibil....in locul ei l-as folosi si apoi l-as concedia...:)))))

    2
    2

  • andra pe 20 Aug 2012, 07:05
    sa nu arunci cu pietre...

    nu zic ca este bine ce face tipa de 40 de ani,dar chestiile astea se intampla...pentru o femeie cariera poate insemna multe sacrificii,chiar renuntarea la viata personala pentru ca foarte multi barbati vor doar o femeie la cratita...asa se simt multi bine,sa fie superiori...pe de alta parte, nu cred ca tipul isi va parasi sotia,ca asa diforma cum e, i-a facut un copil,si la ei inertia este mmare...cred

    2
    1

  • Linda pe 19 Aug 2012, 10:52
    ...

    "plictisit de soţia care-i era iubită de ani de zile şi care acum, după naştere, devenise diformă din cauze hormonale" Nu o sa inteleg niciodata de ce o femeie care a nascut recent, si normal ca s-a ingrasat, si nu mai e ca si inainte, dupa ce a dat nastere unei minuni de copil este considerata diforma, sau deformata, grasa sau obeza. Pai e normal ca arata asa, nu toate femeile isi revin rapid dupa sarcina, si nu toate sunt vedete cu antrenori personali. Nici sotul ei, nici alte femei nu ar trebui sa o desconsidere, deoarece a dat viata unui copil, nu s-a ingrasat de nebuna.

    20
    2

  • Anca pe 19 Aug 2012, 00:21
    pai e simplu

    Se pare ca aceasta femeie de 40 de ani stie foarte bine ce vrea de la viata. A ales cariera ca meniu principal si pe langa asta are parte de desert atunci cand i-e pofta. Nu o mai judecati aspru. Daca esti femeie nu inseamna ca trebuie sa iti traiesti viata ca bunica.

    16
    19

  • tia pe 18 Aug 2012, 23:34
    hmm

    urat din partea ta.mi-a placut faza cand spui ca el avea "un surplus de barbatie" iar tu ca o femeie independenta si empatica ai sarit repede sa-l "ajuti'.de fapt, psihologic vorbind, te razbuni pe faptul ca alte femei pot avea deodata sot, casa, job, copil in timp ce tu esti doar o frustrata, cu o casnicie esuata la activ si fara alte perspective sentimentale.el este doar o creanga de care tu te-ai agatat in cadere.nu-l iubesti.te distrezi.atat.

    29
    4

  • eu pe 18 Aug 2012, 22:50
    iar...alta poveste...

    ce misto ptr el. are sex la munca, copil acasa. practic amandoua. dk avea ceva coloana vertebrala nu isi facea viata praf. si tu ca femeie ai tradat o pe acea femeie diforma din cauze hormonale:))))) asa o descrii. hm! intotdeauna zic ca intre femei ar trb sa fie acel fair play acea loialitate mai ales cand si cunosti persoana. dar...am uitat tu esti o femeie independenta financiar care nu a pus mana pe un barbat...si l a luat pe al alteia:p cred ca va meritati unu pe celalalt....pe cand femeia aia i a nascut copilul pe care el nu il merita. i a dat un miracol de care nu e demn. dar ce vb eu aici e prea idealist ptr ca o persoana de doar 40 de anisori sa inteleaga:p

    37
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod