Planta de apartament care ți se potrivește, în funcție de zodia ta

Dacă te-ai gândit că e timpul să ai ceva mai multe plante prin casă, acum te poți asigura că îți cumperi una care i se potrivește ca o mănușă personalității tale.
Plantele au puterea de a ne binedispune, de a „schimba aerul”, la propriu, si de a ne infrumuseta spatiul in care traim. Daca o alegi pe cea potrivita trasaturilor tale de caracter, vei primi si mai multe beneficii – te vei relaxa mai usor si te vei inconjura cu energie pozitiva.

Iata care e planta ce iti poate limpezi gandurile, in functie de zodia in care te-ai nascut:


Berbec – Eucalipt

Forta si energia ta sunt calitatile care te reprezinta, insa uneori uiti ca si tu esti vulnerabila si ai nevoie de odihna, ca toti ceilalti.
Ia-ti o planta de eucalipt, pentru ca amelioreaza afectiunile respiratorii si distruge bacteriile daunatoare.

Taur – Zamioculcas Zamiflora

Este o planta exotica eterna (practic indestructibila) care te va ajuta sa te calmezi atunci cand incepi sa faci din tantar armasar si sa accepti ca nu le poti avea pe toate. Iti va conferi pace sentimentul ca nu ai nevoie de prea multe lucruri ca sa fii purternica si sa supravietuiesti greutatilor.

Gemeni – Aloe

In Antichitate, aceasta era „planta imortalitatii”, si era agatata la tocul usii pentru a alunga spiritele rele si a aduce energie pozitiva in casa.
Adu-o si tu in casa ta pentru a tempera pornirile celui de-al doilea ego. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod