Persoana de care trebuie să te distanţezi în 2018, în funcţie de zodia ta

E posibil să nu îţi dai seama că lângă tine se află persoane care îţi fac mai mult rău decât bine, de aceea zodia ta îţi va sări în ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fereşte-te de persoana care vrea să te aducă la tăcere şi să te liniştească.

Eşti plină de energie şi de lumină, aşa că nu ai nevoie în jurul tău de oameni care încearcă să îţi spună că exagerezi sau că trebuie să fii altfel decât fiinţa îndrăzneaţă şi frumoasă care te caracterizează.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fereşte-te de persoana care nu este loială. Încerci să îţi păzeşti inima.

Când vine vorba să laşi pe cineva să se apropie de tine, eşti răbdătoare şi laşi timpul să decidă dacă intenţiile sale sunt pure. Nu trebuie să stai în jurul persoanelor care nu te iau în serios sau nu pun preţ pe respectarea şi valoarea relaţiilor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fereşte-te de persoana care nu te stimulează.

Eşti curioasă şi vrei mereu să înveţi şi să descoperi lucruri noi. În acest an, distanţează-te de acei oameni care încearcă să te schimbe şi care nu te inspiră să fii o persoană mai bună. Viaţa este prea scurtă pentru a fi cu cineva care nu este interesat de cine eşti cu adevărat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fereşte-te de persoana care nu înţelege profunzimea sentimentelor tale.

Relaţiile sunt foarte importante pentru tine, şi când vine vorba de oamenii pe care îi iubeşti, îi ţii foarte aproape de tine. În acest an, îndepărtează pe oricine care priveşte dragostea ta ca fiind una patetică. Înconjoară-te de oameni care te preţuiesc şi care te iubesc pentru ceea ce eşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fereşte-te de persoana care vrea să-ţi închidă gura.

Este în natura ta să fii îndrăzneaţă şi mândră, şi clar nu vrei să schimbi ceva la tine. În acest an, distanţează-te de cei care te fac să te simţi ca şi cum nu eşti o persoană bună, pur şi simplu doar din cauza faptului că eşti mai conştientă de sine şi mai încrezătoare decât ei. Dragostea de sine nu e ceva cu care să te ruşinezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fereşte-te de persoana care încearcă mereu să te schimbe.

Eşti genul de om care se simte bine atunci când e pe cont prorpiu. Nu ai nicio problemă să fii cel mai mare fan al tău, luând singură propriile decizii şi petrecându-ţi timpul în singurătate mai mult. În acest an, distanţează-te de cei care nu respectă această dorinţă a ta şi încearcă să te transforme în ceva ce se potriveşte nevoilor lor. Tu eşti cine eşti şi nu trebuie să îţi ceri scuze pentru asta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fereşte-te de persoana care pune nevoile sale mereu pe primul loc.

Eşti o zodie de sacrificiu şi îi pui pe alţii pe primul loc pentru că îşi pasă şi pentru că aşa ai fost mereu. Dar în acest an, distanţează-te de orice persoană care profită de asta, care nu te apreciază sau care e egoist continuu în raport cu tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fereşte-te de persoana care îţi blochează sentimentenele.

Eşti un semn de apă şi e în natura ta să simţi totul profund. În acest an, distanţează-te de cei care ignoră acest lucru şi te face să te simţi prost pentru că ai o latură emotivă. Nu e nimic greşit în asta, aşa că nu permite nimănui să spună altfel.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fereşte-te de cel care te obligă să îi urmezi regulile.

Eşti un aventurier, tu înfloreşti cu libertate, explorezi şi joci după propriile reguli. Când vine vorba de relaţii, ai nevoie de cineva care să te încurajeze să fii tu însăţi şi care te va urma. În acest an, distanţează-te de oricine încearcă să te forţeze să fii altcineva decât tu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fereşte-te de persoana care trăieşte doar pentru ziua de azi.

Există o diferenţă între a trăi clipa şi ignorarea în totalitate a viitorului. Eşti o zodie căreia îi pasă de ce urmează, eşti pregătită şi inteligentă. În acest an, distanţează-te de cei care nu respectă acest lucru la tine şi pe oricine care nu pune preţ pe viitorul lui sau viitorul vostru.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fereşte-te de persoana care te stoarce de energie.

Eşti atât de generoasă şi întinzi mereu o mână de ajutor celor aflaţi în nevoie, punându-i chiat pe ceilalţi deasupra ta. În acest an, fii mândră şi nu mai accepta în jurul tău oameni care nu ştiu decât să ia, fără să ofere.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fereşte-te de persoana care te cataloghează ca fiind prea dramatică şi care spune că exagerezi.

Tot ceea ce experimentezi, trăieşti cu tot sufletul şi, da, uneori poţi fi prea emotivă şi sensibilă, dar acestea sunt trăsături bune, nu negative. În acest an, distanţează-te de oricine te tratează ca şi când ar trebui să îţi ceri s cuze pentru ceea ce simţi. Ai o inimă mare, o minte profundă şi un suflet care simte totul. Nu te ruşina de asta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod