Motivul pentru care nu poți să te desparți de el, în funcție de zodia ta

Poate nu știi sigur de ce nu poți să te desparți de el, știi doar că încă nu ești pregătită să o faci. Horoscopul te poate scăpa de această confuzie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei fi pregătită să te desparți de el până când nu vei clarifica anumite lucruri.

Nu vei nega că relația se află pe butuci, dar, de asemenea, nu-ți vei lăsa partenerul să plece fără să aveți o discuție întâi. Totuși, nu te enerva! Discuția ar putea degenera, așadar fii pegătită să o închei atunci când simți că se îndrepată într-acolo. Și, dacă problema e una care poate fi rezolvată unindu-vă forțele, cu atât mai bine. Dar, nu te despărți până nu spui ceea ce trebuie să spui și fără să auzi ce are și partenerul tău de spus.
 

Citește și: 5 zodii cu două fețe. Sunt maestre în manipulare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu poți să te desparți de el pentru că ai investit prea mult timp și efort în această relație.

Nu contează dacă sunteți împreună de trei luni sau trei ani, tu nu renunți așa ușor. Poți plange nopți întregi sau să te cerți, dar pentru tine e mai bine așa decât să fii singură. Știi că relațiile nu pot fi perfecte, dar, cu siguranță, nu va avea loc o despărțire atât timp cât mai ai o mulțime de lucruri de oferit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu nu te apropii de oameni și nu creezi legături profunde cu nimeni, dar cu el da!

Cum poți să arunci la gunoi o conexiune de genul acesta, când știi că se întâmplă atât de rar? Ești unul dintre acei oameni care își caută fratele geamăn și atunci când crezi că l-ai găsit, nu te vei grăbi să te desparți fără să lupți să salvezi ceva înainte.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți ia destul de mult timp să te simți confortabil în jurul unei persoane și să îți arăți latura vulnerabilă.

Dar, odată ce se întâmplă, este pentru totdeauna. Nu te grăbești să pui punct unei relații încă mai simți o legătură emoțională profundă cu partenerul tău. Există momente în care realizezi că relația s-a terminat, dar când te trezești gândindu-te la el și făcându-ți griji pentru el, știi că nu s-a terminat de tot!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Când iubești, iubești cu patos. Indiferent dacă îți arăți pasiunea în dormitor sau într-o ceartă, faci totul să pară important.

Dragostea face parte din tine și îți este greu să renunți la ea prea ușor. Îți place să crezi că ești destul de deșteaptă când vine vorba de a alege ce este cel mai bine pentru tine și nu ești una care să ia decizii impulsive. Dacă eziți, înseamnă că încă nu știi ce vrei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ești genul de persoană care să stea într-o relație dacă ești nefericită.

Mai degrabă ai prefera să te desparți decât să rămâi cu cineva de care nu ești sigură. Dar, gândul de a te despărți de el te neliniștește, nu te eliberează. Nu ești pregătită să te desparți de el dacă încă vezi un viitor alături de el. Dacă te gândești la următoarea vacanță sau la cum ar fi viața voastră peste un an, încă nu a sosit momentul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Unul dintre cele mai mari coșmaruri ale tale este să te trezești într-o relație plictisitoare.

Încerci să menții viu romantismul, dar nu depinde doar de asta sau doar de tine. Lucrul care te sperie mai mult decât o relație monotonă este, totuși, să pierzi pe cineva de care îți pasă cu adevărat, chiar dacă lucrurile nu stau excelent între voi în acest moment. Nu ești singură că despărțirea este ceea ce trebuie să se întâmple, deoarece simți fluturi în stomac ori de câte ori sunteți împreună.
 

Citește și: Ce să faci atunci când te simți tristă, în funcție de zodia ta

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu iubești profund, iar când ai o relație cu cineva, te implici total.

Să te desparți impulsiv, fără să analizi bine toată situația, nu este ceva ce te caracterizează. Motivul pentru care nu poți să te desparți de el așa de ușor este pentru că el a văzut cele mai vulnerabile părți din tine. Simplul gând că trebuie să o faci din nou cu altcineva și să găsești pe cineva care să te accepte pentru cine ești te îngrozește.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poți să te desparți de el din moment ce simți că ai găsit tot ce ți-ai putea dori vreodată de la o persoană.

Independența, umorul, o legatură profundă, te bucuri de toate. Îți faci griji că nu vei mai găsi pe cineva care să îți poată oferi toate acestea, de aceea nu ești prea sigură că poți renunța!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te îndrăgostești prea ușor și cauți persoana alături de care te poți vedea pentru tot restul vieții.

Persoana cu care ești în prezent ar putea fi acea persoană, deci despărțirea nu este încă o opțiune. Nu ești pregătită să te desparți, deoarece relația ta este o investiție. Bună sau rea, te implici 100% în ea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă în acest moment, situația din relația tu nu este una grozavă, totuși nu ești încă pregătită să renunți la speranță.

Motivul pentru care nu poți s-o faci este că el e cel mai bun prieten al tău. Nu doar că despărțirea ar însemna că pierzi iubirea lui, ci și prietenia.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Partenerul tău ideal este cel care te înțelege și te apreciază exact pentru cine ești.

Desigur, ca o romantică incurabilă, simți că ai găsit ce căutai în aproape toți cei cu care te-ai întâlnit. Nu îți place să renunți la oameni, chiar dacă lucrurile stau prost. Motivul pentru care nu ești gata să spui stop este că el e capabil să iubească acea parte din tine pe care tu încă înveți să o iubești. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod