Motive pentru care ar vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodia lui

Zodia lui te poate ajuta să îţi dai seama cu ce tip de bărbat ai de-a face şi care este modul lui de gândire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt foarte impulsivi şi agresivi.

Din această cauză, nu vei avea prea mult timp la dipoziţie să îţi spui punctul de vedere pentru că ei ar putea decide că au avut parte de prea multe într-o singură zi şi te vor lăsa cu ochii în soare. Ei urăsc amânările şi nu suportă să stea în loc, aşa că dacă un aspect al relaţiei voastre îl împiedică să treacă la următoare etapă a vieţii sale sau chiar să avanseze la locul de muncă, poate că va vrea să se despartă de tine pentru a fi capabil să se afirme mai mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Compromisul este un cuvânt care nu există pentru acest nativ.

Încăpăţânarea lui îl poate face să vadă lucrurile într-o viziune diferită care, de obicei, nici măcar nu iei în considerare. Un dezacord recent îi poate face să se simtă puţin nesigur cu privire la opinia sa, ceea ce este un alt lucru pe care nu îl poate suporta. Dacă partenerul tău din această zodie nu poate trece peste asta, probabil că se gândeşte să se despartă de tine.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este foarte indecis.

Inconsecvenţa lui poate face dificilă menţinerea lui într-un singur lor prea mult timp, deci, dacă începi să observi că este tot mai absent din rutina zilnică, cel mai probabil caută o cale să iasă din relaţia cu tine şi nu ştie cum să o facă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte manipulator, astfel încât este posibil să nu realizezi că se întâmplă ceva în neregulă.

Dacă nu eşti super intuitivă cu privire la sentimentele partenerului tău, atunci ar putea fi o problemă. El este foarte nesigur, deci orice ar putea să îi declanşeze alarma şi să-l facă să se gândească la terminarea relaţiei. Asigură-te că nu e nimic, iar dacă este, pregăteşte-te pentru despărţire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nevoia Leului este de a fi tratat ca un rege în orice moment.

Orice îl face să se simtă puţin ignorat l-ar putea determina să caute pe altcineva care să îi acorde atenţia de care are nevoie. Dacă partenerul tău din această zodie caută alte opţiuni, este arogant şi inflexibil, atunci e un semn sigur că se îndepărtează de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Orice Fecioară este prea critică cu ea însăşi şi cu ceilalţi, deci orice semn că nu îi place ceva la tine ar putea fi interpretat greşit.

Camerele murdare, o atitudine proastă sau chiar o dietă necoresunzătoare ar putea să o facă să se simtă mai puţin compatibilă cu tine şi să o trimită într-un vârtej de îndoială cu privire la relaţia voastră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O Balanţă poate urmări o pradă toată viaţa.

S-ar putea să îi vină în cap ceva ce s-a întâmplat acum câteva luni în urmă şi de care tu nici să nu îţi mai aminteşti. Dispreţul ei faţă de confruntare ar putea să te ajute să îţi dai seama dacă te vrea în continuare sau nu. Dar, dacă începe să te evite, pregăteşte-te pentru despărţire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poare fi cel mai bun, dar poate fi şi extrem de gelos şi misterios.

Ieşirile lui violente se vor evidenţia printr-o serie de dispute care devin din ce în ce mai frecvente. Dacă începe să transforme totul într-un scandal, cu siguranţă se apropie sfârşitul pentru voi doi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu obişnuieşte să se ascundă după tufiş.

El va spune orice îi trece prin cap şi te înştiinţează atunci când lucrurile nu merg aşa cum şi-a dorit. El are nevoie de spaţiu personal şi să păstreze o comunicare deschisă. Dacă acestea nu mai sunt prezente în relaţia voastră, atunci cel mai probabil va vrea să se despartă de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu iartă. Dacă îi greşeşti, cu siguranţă nu va uita.

Aproape orice îl poate face să se oprească la un moment dat. Fii atentă la cum evoluează lucrurile între voi pentru că micile dezacorduri se pot transforma în dispute mari şi acordă atenţie dacă acesta lipseşte pentru câteva zile. Toate acestea ar putea fi semne că acest nativ se pregăteşte să de despartă de tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul despică firul în patru şi iubeşte să fie singur, iar acest lucru poate să creeze probleme serioase în relaţie.

El va ascunde ce simte, astfel încât el nu va fi direct şi sincer cu tine decât dacă se vede nevoit. Asigură-te că ştie ce îţi doreşti şi speră să fie de acord cu asta pentru că el nu prea comunică!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este un om trist. Vrea să fugă de realitate şi să poată găsi acea evadare în tine.

Dacă începe să simtă că a avut încredere în tine prea devreme, el va vrea să cauta rapid o scăpare pentru a reveni la viaţa lui obişnuită. Când lucrurile încep să se distanţeze între voi şi este nesigur în ceea ce priveşte viitorul vostru, trebuie să te pregăteşti pentru despărţire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod